agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To jak najbardziej :-)

Staram się jak mogę nie wyglądać jak tapeciara mimo niedoskonałości, na szczęście nie mam jakichś wielkich problemów... Często słyszę "ale masz gładką cerę" i sobie myślę "taa, mam" :crylol: Ale nie wyprowadzam nikogo z błędu, a bynajmniej nie tych, którzy mnie nie widzą bez mejkapu :ziober2:
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Staram się jak mogę nie wyglądać jak tapeciara mimo niedoskonałości, na szczęście nie mam jakichś wielkich problemów... Często słyszę "ale masz gładką cerę" i sobie myślę "taa, mam" Ale nie wyprowadzam nikogo z błędu, a bynajmniej nie tych, którzy mnie nie widzą bez mejkapu

skad to znam :zonk: bez mejkapu pełno syfów, w mejkapie nie widac. :and:
mirra20
mirra20
  10 Agosto 2011

a ja nie używam niczego i kusi mnie właśnie żeby zacząć coś stosować

adra1992
adra1992
  10 Agosto 2011

Moim skromnym zdaniem, tapeciarami mozna nazwac dziewczynki ktore nakladaja ZA DUZO podkladu, pudru, bronzera i innych specyfików, ze az widac z kilometra. Delikatny podlad dobrany do cery jest jak najbardziej na tak.
Sama nie lubie miec czegos na ryju, choc ostatnio zmusily mnie do tego czerwone poliki :and: Takto tylko since pod oczami maskuje :P W tamte wakacje nosilam tone tapety... Mialam plamiska na calej twarzy (nie bardzo widoczne, ale jednak robily misz-masz), ale to chyba od spozywania nadmiernej ilosci alkoholu - moj wujek tez takie mial jak popil :P

pijana
pijana
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mialam plamiska na calej twarzy (nie bardzo widoczne, ale jednak robily misz-masz), ale to chyba od spozywania nadmiernej ilosci alkoholu - moj wujek tez takie mial jak popil :P

Ale plamy na twarzy się robią chyba od poważnie już uszkodzonej wątroby :wtf: A brałaś już wtedy antykoncepcję ?
adra1992
adra1992
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale plamy na twarzy się robią chyba od poważnie już uszkodzonej wątroby A brałaś już wtedy antykoncepcję ?

Nie bralam zadnych tabsów. Ogolnie mam wrazliwa i sucha skóre, wiec mysle ze po prostu bylam odwodniona (dzien w dzien, pilam cale wakacje :and: )
pijana
pijana
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie bralam zadnych tabsów. Ogolnie mam wrazliwa i sucha skóre, wiec mysle ze po prostu bylam odwodniona (dzien w dzien, pilam cale wakacje )

Aaa, to rozumiem ;x Nieźle ;x
pijana
pijana
  10 Agosto 2011

Co do tematu: (zakupy na Allegro)

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale czy podkład + sypki puder to jest gruba tapeta ?

Dla mnie juz tak :) czuje sie jakbym miała tapetę
Nie lubię niczego w nadmiarze a w moim przypadku to juz dużo za dużo :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tylko w makijażu jest zasada że sypki puder powinno się szczególnie stosować do cery tłustej lub na wieczór, bo bardziej matuje i chłonie tłuszcz.

I ja zgodnie z ta zasada od wielkiego strzału machne sie sypkim na jakaś wieczorową okazje :)
A cery tlustej nigdy nie miałam i nie mam, wiec ta kwestia tez odpada :)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

To ze słyszysz komplementy na temat gładkiej buzi świadczy jednoznacznie ze umiejętnie sie malujesz nie robiąc sobie z buzi maski. Dodając jeszcze ze używasz transparentnego do zmatowienia wyklucza tapetę.

Chyba zle gdzieś zostałam zrozumiana, Choc wydaje mi sie ze pisałam 0 sobie :)
Jak nie Musze to nie stosuje. Podkładem samym daje rade wiec po co obciążać czymkolwiek jeszcze? :)

Ankaa
Ankaa
  10 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

ojojojo :ziober2:.

Trochę się tego nazbierało jak człowiek pracować zaczął :D

1) Torba ( ze Szczecińskiego bazarku) cos w ten deseń ;)
2) Płyn do kąpieli z sephory - Mrożona mięta
3) LOREAL VITAMINO COLOR zestaw Szampon + Maska
4) Keratin Mist Keratyna w płynie
5) Chantal ProSalon dwufazowy płyn do prostowania
6) Calvin Klein Eternity
7) Tusz L'Oreal Telescopic

I to chyba na tyle ;)
massacre
massacre
  11 Agosto 2011
Ankaa
Ankaa: jak człowiek pracować zaczął :D

Witamy wsród podatników :ziober2:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011

Nie mogłam nie kupić :and:
Zawieszka - Apart - 79 zł + linka okrągła matowa (aby pasowała) 59 zł

sylwik
sylwik
  11 Agosto 2011

pojechalam 20km po swoje ulubione pierogi z jagodami- juz nie robia:smutny:

no to na pocieszenie torebka:ninja: