agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a wydawal sie taki malutki - takiego okruszka 2.85 to chyba bym nie potrafila trzymac - balabym sie...

a wyobraz sobie jak go klepali i oczyszczali na oddziale co ja przezywalam, myslalam ze mi go polamia :nie: tez sie na poczatku balam, zeby mu czegos nie zrobic czasem :rotfl:
FukMe
FukMe
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a wyobraz sobie jak go klepali i oczyszczali na oddziale co ja przezywalam, myslalam ze mi go polamia tez sie na poczatku balam, zeby mu czegos nie zrobic czasem

to chyba standardowe, choc z drugim bedzie gorzej, bo juz ta moja taka delikatnosc zniknela, wiesz przy 3-latku, gdzie juz go obracam we wszystkie strony a tu nagle takie male cos kruche znowu :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to chyba standardowe, choc z drugim bedzie gorzej, bo juz ta moja taka delikatnosc zniknela, wiesz przy 3-latku, gdzie juz go obracam we wszystkie strony a tu nagle takie male cos kruche znowu

no wiadomo, moj tez pod koniec roku bedzie mial 3 latka i miec znowu cos takiego malego w rekach...
ja przez pierwszy miesiac mialam koszmary ze go upuszcze czy sie z nim potkne itp :nie:
ale jak sie pojawi to chyba Twoja delikatnosc da o sobie znowu znac :D
FukMe
FukMe
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale jak sie pojawi to chyba Twoja delikatnosc da o sobie znowu znac :D

pewnie tak :D
Konto usunięte
Konto usunięte: ja przez pierwszy miesiac mialam koszmary ze go upuszcze czy sie z nim potkne itp

ja bylam tak wykonczona ze spalam jak zabita - moj do niego wstawal w nocy i w ogole :Rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja bylam tak wykonczona ze spalam jak zabita - moj do niego wstawal w nocy i w ogole

ja przez pierwszy miesiac karmilam piersia, wiec musialam wstawac tzn mialam taki koszyk z nim doslownie 10 cm od lozka, wiec nie bylo zle, zreszta on sie budzil jakos co 4 godziny, wiec jak cos to w nocy wstawalam tylko 2 razy :)
no i po miesiacu jak zaczal byc karmiony butelka to moj facet wstawal, w sumie do tej pory kladzie go do lozka i rano po niego wstaje :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011

w ogole to spadam, mlody wrocil :bye:

pijana
pijana
  26 Agosto 2011
Babsy
Babsy: mam takie z new yorkera, i cholercia nie weim, do czego je nosic;/

Mi pasują do wielu rzeczy, uwielbiam te łańcuchy :D
Babsy
Babsy: tzn chodzi mi o to, ze sa przyczepione jak te fredzle, tylko boki sa krotsze, a srodek najdluzszy:) no kiepskie porownanie, ale nie mialam innego;)

A, no to takie było moje pierwsze skojarzenie, ale myślałam, że nie o to chodzi :D
pijana
pijana
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: NIUSY ZAKUPOWE PIJANA ZNOWU WYDALA W UJ SIANA! CZY JEJ OJCIEC BEDZIE MUSIAL WZIAC TRZECI I CZWARTY ETAT BY SPROSTAC WYMAGANIOM SWOJEJ MLODOCIANEJ ZAKUPOHOLICZKI? PRZYGOTOWANIA DO SWIAT JUZ CZAS ZACZAC! PIJANA KUPILA JUZ BRODE MIKOLAJA! KOGO WEZMIE NA KOLANA?

Haahahahahahhahaha :crylol: Raczej będzie musiał przeznaczyć środki na LECZENIE swojej zakupoholiczki, bo to już się robi przerażające :swir: Niedługo będę jadła suchy chleb dla konia żeby mieć na ciuchy itp. :lol2:
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie bylo bardziej gestej i siwej tej brody?

Zobaczysz na święta :swir: Przyjdę do Ciebie w nocy z brodą :rotfl:
Babsy
Babsy
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mi pasują do wielu rzeczy, uwielbiam te łańcuchy :D

to do czego nosisz? ja myslalam o tshirtcie balym, marynarce i rurkach, ew. jakiejs prostej sukience- na nic wiecej nie mam pomyslu;/

Konto usunięte
Konto usunięte: A, no to takie było moje pierwsze skojarzenie, ale myślałam, że nie o to chodzi :D

ano wlasnie czasem cos trudno wytlumaczyc jak nie ma nazwy taki lancuszek;)
pijana
pijana
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak smiesz sie smiac z Pijanej? wszystko jej powiem!

:rotfl:
Znowu ma bana :pikaczu:
ElContusione
ElContusione
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Znowu ma bana

zycie zycie jest nowela, tak to jest jak sie obraza pijana :tak:
pijana
pijana
  26 Agosto 2011
Babsy
Babsy: to do czego nosisz? ja myslalam o tshirtcie balym, marynarce i rurkach, ew. jakiejs prostej sukience- na nic wiecej nie mam pomyslu;/

Dokładnie :tak: Moje były właśnie dołączone do sukienki, która ma specjalne uchwyty z materiału na te łańcuchy, poszukam zaraz zdjęcia :-)
Babsy
Babsy
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zycie zycie jest nowela,

"zycie jest nobelon" sie mowi:crylol:
pijana
pijana
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zycie zycie jest nowela, tak to jest jak sie obraza pijana

Tak jest :swir: