agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
marta0859
marta0859
  25 Agosto 2011
Babsy
Babsy: ja 10 nie umiem zrzucic:(

10 to dużo, tyle to bym nie chciała bo co by ze mnie zostało :crylol:
w ogóle odchudzanie to zło, ale teraz tak myślę że jesień idzie a potem zima, nie chciałabym przytyć, to od dziś odstawiam całkowicie słodycze (miałam od wczoraj ale kij, wczoraj jeszcze pojadłam - OSTATNI DZIEŃ) :rotfl:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: (miałam od wczoraj ale kij, wczoraj jeszcze pojadłam - OSTATNI DZIEŃ)

tez tak mam. 'od jutra zaczynam diete, dzisiaj musze sie nawpiedalac!' :rotfl:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

marta0859
marta0859
  25 Agosto 2011
Prinz
Prinz: tez tak mam. 'od jutra zaczynam diete, dzisiaj musze sie nawpiedalac!'

najgorsze jest to obiecywanie sobie codziennie od nowa ! :rotfl: albo wytrwam do wieczora a wieczorem nagle wszystko się do mnie uśmiecha, tak miałam wczoraj z nutellą :ninja:
Prinz
Prinz
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: najgorsze jest to obiecywanie sobie codziennie od nowa !

najlepiej jakby sklepow nie bylo, wtedy by mnie nic nie korcilo. a tu nagle promocja chipsow, nowy smak, etc :rotfl:

styka51
styka51
  25 Agosto 2011
Prinz
Prinz: najlepiej jakby sklepow nie bylo, wtedy by mnie nic nie korcilo. a tu nagle promocja chipsow, nowy smak, etc

Skąd ja to znam.
Dziś dostałam od faceta 50 zł i miałam mu kupić jakieś śrubki, a reszta dla mnie. Poszłam do sklepu i za te śrubki zapłaciłam AŻ 13 zł... potem przechodziłam obok biedronki...no i kupiłam sobie pączka, nestea brzoskwiniową białą czekoladę i mleczną z nadzieniem truskawkowym. Do tego dwa drinki na dzisiejszy wieczór... A jeszcze tyle słodkości na mnie zerkało.. :lol:
Martitta
Martitta
  25 Agosto 2011
Prinz
Prinz: tez tak mam. 'od jutra zaczynam diete, dzisiaj musze sie nawpiedalac!'

Ja też, ja też :rotfl: A potem się robi z tego tydzień i mam więcej do zrzucania :and: Zapomniałam dodać, że od 2 tyg ZNÓW się odchudzam :ssh: Jakoś na razie idzie.
Prinz
Prinz
  25 Agosto 2011
styka51
styka51: Dziś dostałam od faceta 50 zł i miałam mu kupić jakieś śrubki, a reszta dla mnie. Poszłam do sklepu i za te śrubki zapłaciłam AŻ 13 zł... potem przechodziłam obok biedronki...no i kupiłam sobie pączka, nestea brzoskwiniową białą czekoladę i mleczną z nadzieniem truskawkowym. Do tego dwa drinki na dzisiejszy wieczór... A jeszcze tyle słodkości na mnie zerkało..

najgorzej wejsc. czasem mnie az pali by isc gdzies do sklepu i szukam czegos by tylko kase wydac :ninja:

Martitta
Martitta: Ja też, ja też A potem się robi z tego tydzień i mam więcej do zrzucania Zapomniałam dodać, że od 2 tyg ZNÓW się odchudzam Jakoś na razie idzie.

zacznij biegac :mrgreen: jak mezowi idzie?
ja zaczne jak wroce do polski i zamierzam sie wybrac na silownie, mam dosc dietek by kg nie przytyc, odmawiajac sobie duzo.. a na szesciopak pustaki leca :lol:
ale ja jestem prozny :rotfl:

marta0859
marta0859
  25 Agosto 2011
Prinz
Prinz: najlepiej jakby sklepow nie bylo, wtedy by mnie nic nie korcilo. a tu nagle promocja chipsow, nowy smak, etc

cholera, tak czasem sobie myślę, że chciałabym żyć za komuny :ninja: albo nie, bo ogólnie byłoby mniej wszystkiego, ale chciałabym już być "na swoim", utrzymywać się sama, wtedy na jedzeniu bym na pewno oszczędzała bo wolałabym wydać na co innego, a tak to mama mnie 'rozpieszcza' (czyt. robi mi na złość:ninja: ) i to jakieś batoniki, to chrupki, nutelle, pizze, byleby mnie podtuczyć :crylol:
tak sobie myślę, że gdybym ja robiła zakupy i gdybym teraz żyła sama to jadłabym połowę mniej tego co teraz jem :D
Martitta
Martitta
  25 Agosto 2011
Prinz
Prinz: zacznij biegac

A weź, leń ze mnie :rotfl: Zacznę ćwiczyć ale biegać nie będę :mrgreen: Na skakance będę skakać, o !

Prinz
Prinz: jak mezowi idzie?

A dobrze. Wczoraj nie miał czasu biegać to wyrzuty sumienia miał :crylol: Ostatnio mnie przeraził bo powiedział, że w zimę też będzie biegać :wtf:

Prinz
Prinz: ja zaczne jak wroce do polski i zamierzam sie wybrac na silownie, mam dosc dietek by kg nie przytyc, odmawiajac sobie duzo.. a na szesciopak pustaki leca ale ja jestem prozny

Umięśniony będziesz? Ohoho... Też bym poszła na siłownię. W sumie pomyślę o tym :)
A kiedy wracasz?
Prinz
Prinz
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: cholera, tak czasem sobie myślę, że chciałabym żyć za komuny albo nie, bo ogólnie byłoby mniej wszystkiego, ale chciałabym już być "na swoim", utrzymywać się sama, wtedy na jedzeniu bym na pewno oszczędzała bo wolałabym wydać na co innego, a tak to mama mnie

najlatwiej sie czyjes pieniadze wydaje, oj ja wiem :rotfl: w klubie sam to sobie kupie dwa drinki moze, jak mi stawiaja to pije ile wlezie :rotfl:
sam sie tu utrzymuje, wiec na zarciu oszczedzam :D w polsce juz nie, bo za moje zakupow sie nie robi :P aaa i najlepsza plachta dla mnie to przeliczenie, ze chipsy mnie wynioslyby po przeliczeniu 8 zl, wiec zazwyczaj odpuszcam :D

Konto usunięte
Konto usunięte: a tak to mama mnie 'rozpieszcza' (czyt. robi mi na złość ) i to jakieś batoniki, to chrupki, nutelle, pizze, byleby mnie podtuczyć tak sobie myślę, że gdybym ja robiła zakupy i gdybym teraz żyła sama to jadłabym połowę mniej tego co teraz jem :D

wspolczüje, u mnie to samo, mendy zazdroszcza ze jestem szczuply, to zawsze 'tomus, a möze ciasteczko, a moze ciastä?'

Prinz
Prinz
  25 Agosto 2011
Martitta
Martitta: A weź, leń ze mnie Zacznę ćwiczyć ale biegać nie będę Na skakance będę skakać, o !

skakanka tez jest dobra :tak: ja mysle o lyzworolkach, ale nie wiem czy bedzie moj rozmiar :rotfl:

Martitta
Martitta: A dobrze

widac juz ze schudl? wazy sie czy nie?

Martitta
Martitta: Wczoraj nie miał czasu biegać to wyrzuty sumienia miał

znam to uczucie :D

Martitta
Martitta: Ostatnio mnie przeraził bo powiedział, że w zimę też będzie biegać

ja tez! ale chyba lepiej nie ryzykowac na wolnym powietrzu w naszym klimacie, ja zawsze za duzo usta otwieram i bym sie nawdychal zimnego.

Martitta
Martitta: Umięśniony będziesz? Ohoho...

no :D mysle ze w rok osiagne ladna sylwetke

Martitta
Martitta: Też bym poszła na siłownię. W sumie pomyślę o tym :)

masz silownie blisko? ja czekam az otworza nowa galerie w tym fitness studio. reszta silowni to uj badyl i komuna.

Martitta
Martitta: A kiedy wracasz?

za 3 tyg :and:

Martitta
Martitta
  25 Agosto 2011
Prinz
Prinz: skakanka tez jest dobra ja mysle o lyzworolkach, ale nie wiem czy bedzie moj rozmiar

O to też fajne jest! Ale ja bym się chyba na tym zabiła :rotfl: Duży rozmiar masz? Buta :mrgreen:

Prinz
Prinz: widac juz ze schudl? wazy sie czy nie?

Widać, widać. Tyle, że on też 3 razy w tyg ćwiczy już ponad rok i masy mięśniowej nabiera. To co chciał zrzucić to zrzucił a w sumie wiele tego nie było.

Prinz
Prinz: znam to uczucie :D

No następny :rotfl: Takie uzależniające to?

Prinz
Prinz: ja tez! ale chyba lepiej nie ryzykowac na wolnym powietrzu w naszym klimacie, ja zawsze za duzo usta otwieram i bym sie nawdychal zimnego.

Hahahah! W sumie poczekamy - zobaczymy. Ale w zimę często przybiera się na wadze więc nie głupi pomysł ;)

Prinz
Prinz: no :D mysle ze w rok osiagne ladna sylwetke

No na pewno. Jak będziesz ćwiczył systematycznie to będziesz takie ciacho że hej ! :lol:

Prinz
Prinz: masz silownie blisko? ja czekam az otworza nowa galerie w tym fitness studio. reszta silowni to uj badyl i komuna.

Mam jakiś kilometr od siebie. W sumie mam wszędzie daleko bo na obrzeżach miasta mieszkam :rotfl:

Prinz
Prinz: za 3 tyg

To już nie długo.... Co, nie cieszysz się ? :ziober2: za dobrze ci u tych szwabów :rotfl:
Prinz
Prinz
  25 Agosto 2011
Martitta
Martitta: O to też fajne jest! Ale ja bym się chyba na tym zabiła

no ja jezdzic nie umiem, musialbym sie nauczyc :rotfl:

Martitta
Martitta: Widać, widać. Tyle, że on też 3 razy w tyg ćwiczy już ponad rok i masy mięśniowej nabiera. To co chciał zrzucić to zrzucił a w sumie wiele tego nie było.

ahhh to umiesnione ciasteczko :napalony:

Martitta
Martitta: No następny Takie uzależniające to?

na poczatku nie chcialo mi sie wychodzic, bo wiedzialem ze bede zmeczony, ale najgorzej to wyjsc. pozniej jak efekty widac to sie chce :D

Martitta
Martitta: Hahahah! W sumie poczekamy - zobaczymy. Ale w zimę często przybiera się na wadze więc nie głupi pomysł ;)

no mi zawsze zima z 4 kg przybywa, wiec wio na bieznie

Martitta
Martitta: No na pewno. Jak będziesz ćwiczył systematycznie to będziesz takie ciacho że hej !

i znowu za granice rwac dupeczki :kv3:

Martitta
Martitta: Mam jakiś kilometr od siebie. W sumie mam wszędzie daleko bo na obrzeżach miasta mieszkam

uuu ja tez teraz tu w münster, dla rozrywki mam lidla, rewe i stacje benzynowa :rotfl:

Martitta
Martitta: To już nie długo.... Co, nie cieszysz się ? za dobrze ci u tych szwabów

szczerze mowiac nie ciesze sie. tu sie wcale duzo nie napracuje a na to co chce to mnie stac, bede musial sobie wymyslic jakies zrodlo zarobkow w polsce w ciagu roku szkolnego.

FukMe
FukMe
  25 Agosto 2011

wy wszyscy powinniscie sie odchudzac, grubasy! z agoosia na czele... jej to juz w ogole zawal wroze, co za spasla swinia :nie:

:ninja:

wezcie kaftan mi zamowcie zanim sie bede szpachlowac palcem po wardze, chcem do domu :C

Babsy
Babsy
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 10 to dużo, tyle to bym nie chciała bo co by ze mnie zostało

no ja waze 65, wiec ze mnie by cos zostalo:mrgreen:

Prinz
Prinz: najgorzej wejsc. czasem mnie az pali by isc gdzies do sklepu i szukam czegos by tylko kase wydac

skad ja to znam... choc z drugiej strony czesto jest tak, ze albo mi sie nic nie pdooba, albo szkoda mi kasy;)

Prinz
Prinz: ja mysle o lyzworolkach, ale nie wiem czy bedzie moj rozmiar

lyzworolki podobno bardzo duzo kalorii spalaja:) choc ja jakos nie mam checi, by nauczyc sie na nich jezdzic;)