agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moze po prostu w tym przypadku rozmiar wieksza trzeba przymiezyc?

większa już na mnie wisiała.

Konto usunięte
Konto usunięte: z h&m mam czasem cyrki rozmiarowe, mam trzy sukienki z kolekcji letniej, kazda z nich ma inny rozmiar 38, 40, 42

mam to samo. mam trochę rzeczy 34 - to jakieś krótkie spodenki/szorty, 38 też się znajdzie, a mam też koszule rozmiar 40
ElContusione
ElContusione
  27 Agosto 2011

a te air max to niby takie to:

http://www.jdsports.co.uk/webapp/wcs/stores/servlet/CatalogSearchResultView?storeId=10151&catalogId=10551&langId=-1&mfpartNumber=&freeText=air+max

do czego one sa? do biegania? do lekkoatetyki? chyba co? :woot:

ElContusione
ElContusione
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a mam też koszule rozmiar 40

ja mam koszule - niby ze stylu oversize - wiec sila rzeczy powinna byc luzna - i jest na mnie luzna w rozmiarze 36 :Crylol: - wiadomo, 36 to ja nie nosze wcale :swir:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a te air max to niby takie to:

tak. ja noszę air mac 1/90 lub light.

Konto usunięte
Konto usunięte: do czego one sa?

teoretycznie są do codziennego użytkowania jak i do uprawiania sportu, bo są różne modele. ja w nich chodzę po szpitalu i kiedy wiem, że dużo będę chodziła/stała bo mam problem z piętami i to jedyne buty które są wygodne dla moich stóp, nóg i kręgosłupa
mmaryjka
mmaryjka
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam koszule - niby ze stylu oversize

oni te koszule mają ogromne. w top shopie akurat 36 jest idealne, a w h&m masakra.
ElContusione
ElContusione
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja noszę air mac 1/90 lub light.

nic nie wiem na ten temat - powaga :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja w nich chodzę po szpitalu i kiedy wiem, że dużo będę chodziła/stała bo mam problem z piętami i to jedyne buty które są wygodne dla moich stóp, nóg i kręgosłupa

no to tak jak moje Skechersy shape up - wygladaja oblesnie, ale do chodzenia sa mega - jak Ci pisalam, w angielskich szpitalach wszystkie laski je nosza - do tych szpitalnych spodni nawet fajnie wygladaja :D
Air Maxy mial moj facet, ale starszy model, ja wiem kiedy on je kupil? 2006-2007 - chwalil sobie, na dlugie jazdy samochodem i ogolnie - mi sie wydaje ze one dobre do biegania sa, shape ups z kolei do biegania sie nie nadaja - sa stworzone do chodzenia i dla ludzi ktorzy duzo na nogach spedzaja czas tkj wyzej np stoja i chodza po 12h. Sie zastanawiam czy mojej mamie nie kupic, ona ma wlasnie dyzury w szpitalu po 12 h i wiem jak wymieka pozniej.

Konto usunięte
Konto usunięte: teoretycznie są do codziennego użytkowania

w Anglii tylko czarni w takich chodza i do dresow - wiadomo
no chyba, ze ktos na silownie czy do biegania sobie takie sprawi, ale znowu tylko do dresow, czy tak jak piszesz do szpitala - na codzien jak dla mnie wiocha.
do jeansow to dla mnie w ogole juz porazka :nie:
mmaryjka
mmaryjka
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nic nie wiem na ten temat - powaga

to są takie najbardziej neutralne modele

Konto usunięte
Konto usunięte: no to tak jak moje Skechersy shape up - wygladaja oblesnie, ale do chodzenia sa mega - jak Ci pisalam, w angielskich szpitalach wszystkie laski je nosza - do tych szpitalnych spodni nawet fajnie wygladaja

no air maxy średnio, ale w innych butach nie mogę chodzić dłużej niż 5 godzin. teraz już jest lepiej, ale jak jeszcze chodziłam do gimnazjum/liceum to pamiętam, że jak wysiadałam z autobusu to płakałam bo nie mogłam dojść do domu

Konto usunięte
Konto usunięte: no chyba, ze ktos na silownie czy do biegania sobie takie sprawi

to zależy jaki model. te które ja mam średnio się nadają bo są zbyt 'grube', aczkolwiek komfort chodzenia w porównaniu do wszystkich innych, a przerobiłam chyba już wszystkie możliwe, jest ogromnyyyyyyyyyyyyyy
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka

przypomniało mi się niedobra Ty.
gdzie moje zdjęcie Twojego masła orzechowego :[
mmaryjka
mmaryjka
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gdzie moje zdjęcie Twojego masła orzechowego

aaaa, zapomniałam o nim! zrobię, obiecuję!

warszawa chyba paruje, co?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: aaaa, zapomniałam o nim! zrobię, obiecuję!

no ja myślę no!

Konto usunięte
Konto usunięte: warszawa chyba paruje, co?

a daj spokój. jest koszmar.
mam wrażenie, że za oknem wszystko jest lekko zadymione, tak ocieka tym ciepłem..
a ja jeszcze co 2-3 h muszę z psem wychodzić, co by się nauczył, także jestem przeszczęśliwa :/
mmaryjka
mmaryjka
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja jeszcze co 2-3 h muszę z psem wychodzić, co by się nauczył, także jestem przeszczęśliwa

ja sobie leżę na leżaczku, las mi szumi za uchem i odpoczywam. nienawidzę siedzieć w mieście w takie upały, więc uderzyłam do ojca.
bardziej się martwię dzisiejszymi burzami i śledzę huragan w stanach, bo mam parę osób w NYC i się martwię
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja sobie leżę na leżaczku, las mi szumi za uchem i odpoczywam. nienawidzę siedzieć w mieście w takie upały, więc uderzyłam do ojca. bardziej się martwię dzisiejszymi burzami i śledzę huragan w stanach, bo mam parę osób w NYC i się martwię

Fakt, zapowiadają burze i to z gradem.
Daj spokój. Z bodajże czwartku na piątek była mega burza w Warszawie, aż się podłoga zatrzęsła, jak raz pieprznęło :|

Mówili, że ten huragan słabnie. I bardziej niż samego huraganu boją się fali, dlatego nie ewakuują większości, tylko tych, którzy są w niżej położonych terenach. Może nie będzie źle.
madzia2143
madzia2143
  27 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fakt, zapowiadają burze i to z gradem

ja mieszkam w Rybniku i parę dni temu jak walnęlo u nas gradem... Kule wielkości piłki tenisowej ;/ samochody miały powybijane szyby, rynny (te plastikowe) przebite na wylot. Martwimy się o nasz dach czy to wytrzymał. MASAKRA. A jaki był huk ;o
ElContusione
ElContusione
  27 Agosto 2011

A ja bylam na placu zabaw doslownie 15 minut :and: Bylo goraco, slonecznie i parno... niestety zaczelo lac :Szok: pogoda wszedzie plata figle...

pijana
pijana
  27 Agosto 2011

Tak, znowu ja :ziober2: