agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nazwalam cie spasla swinia - nikt mnie nie zbanuje?

czekaj, czekaj, jeszcze jest czas :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: w ogole dzisiaj z Breakfast opowiadali, ze za 20 lat w USA wszyscy beda mieli nadwage.

masakra :zonk:

Konto usunięte
Konto usunięte: Sobie pomyslalam O! Cos sie poprawi, bo w tej chwili to wszyscy ciezko otyli

:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: W ogole USA to przegrany kraj byly jakies wywiady z muzykami country - tam albo sa mega grube baby, albo na botoksie nie ma nic po srodku

dlatego nie wyjezdzaj do usa bo bedziesz musiala sie dostosowac :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi w wakacje przybywa jestem jakas anomalia, zima wszystko ze mnie zwisa (w sensie ciuchy )

podbijam, tez zawsze ''tyje'' na lato, im zimniej tym mniej kilo :P
FukMe
FukMe
  26 Agosto 2011
NIUSY ZAKUPOWE
PIJANA ZNOWU WYDALA W UJ SIANA! CZY JEJ OJCIEC BEDZIE MUSIAL WZIAC TRZECI I CZWARTY ETAT BY SPROSTAC WYMAGANIOM SWOJEJ MLODOCIANEJ ZAKUPOHOLICZKI?

PRZYGOTOWANIA DO SWIAT JUZ CZAS ZACZAC! PIJANA KUPILA JUZ BRODE MIKOLAJA!
KOGO WEZMIE NA KOLANA?
FukMe
FukMe
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

a nie bylo bardziej gestej i siwej tej brody? :swir:
Babsy
Babsy
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: po porodzie sie nie pamieta takich rzeczy, urodzicie to pwtedy pogadamy co to bol krocza

bardzo mozliwe;P
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: po porodzie sie nie pamieta takich rzeczy, urodzicie to pwtedy pogadamy co to bol krocza

e tam, przesadzasz :mrgreen:
Babsy
Babsy
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: PRZYGOTOWANIA DO SWIAT JUZ CZAS ZACZAC! PIJANA KUPILA JUZ BRODE MIKOLAJA! KOGO WEZMIE NA KOLANA?

uwielbiam sie posmiac z rana:crylol:
FukMe
FukMe
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: czekaj, czekaj, jeszcze jest czas

odwolam sie :martuska:
zrobie syf na O FOTKA :martuska:
zasypie FT spamem :martuska:

Konto usunięte
Konto usunięte: dlatego nie wyjezdzaj do usa bo bedziesz musiala sie dostosowac :D

mi wystarczy, ze sie dostosowalam do standardow brytyjskich :crylol:
z reszta blizej mi do botoksu niz do hamburgera :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: e tam, przesadzasz

ile twoj wazyl? ja bylam od wewnatrz i zewnatrz porozrywana, pozszywana - chodzic nie moglam - przebijcie to :crylol:
FukMe
FukMe
  26 Agosto 2011
Babsy
Babsy: uwielbiam sie posmiac z rana

jak smiesz sie smiac z Pijanej? wszystko jej powiem!
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011

Wlasnie zamowilam sobie Hydrator z Joico, zestaw ''grab + go'' do wlosow farbowanych z Joico i cement do wlosow z Kérastase :w00t:

Babsy
Babsy
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak smiesz sie smiac z Pijanej? wszystko jej powiem!

sama przeczyta jak przyjdzie, kabelku:jezyk:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: odwolam sie zrobie syf na O FOTKA zasypie FT spamem

Konto usunięte
Konto usunięte: mi wystarczy, ze sie dostosowalam do standardow brytyjskich z reszta blizej mi do botoksu niz do hamburgera

ogolnie jak ogladam takie programy niektore amerykanskie to az bije po oczach tym botoxem :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: ile twoj wazyl? ja bylam od wewnatrz i zewnatrz porozrywana, pozszywana - chodzic nie moglam - przebijcie to

o ja pierdziele, nie mow mi takich rzeczy, bo mnie zaczyna bolec :rotfl:
wazyl 2.85, wiec jakis megawielki nie byl, ogolnie nawet szyta nie bylam, bo nie bylo potrzeby :P
FukMe
FukMe
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ogolnie jak ogladam takie programy niektore amerykanskie to az bije po oczach tym botoxem

no to tak jak dzisiaj, siedza grubasy na sali i sluchaja country - a na scenie blond plastiki kolo 50-tki :szok: swiecace na ryja, naciagniete az po skronie :haft:

Konto usunięte
Konto usunięte: wazyl 2.85, wiec jakis megawielki nie byl, ogolnie nawet szyta nie bylam, bo nie bylo potrzeby :P

pfff moj mial 4.22 - nie przezylabys - do tego wielka glowe mial - ma ja do dzisiaj :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no to tak jak dzisiaj, siedza grubasy na sali i sluchaja country - a na scenie blond plastiki kolo 50-tki swiecace na ryja, naciagniete az po skronie

masakra :nie:
wolalabym raczej sie starzec naturalnie, niz wygladac tak megasztucznie :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: pfff moj mial 4.22 - nie przezylabys - do tego wielka glowe mial - ma ja do dzisiaj

:rotfl: nie watpie, ze bylo ciezko, ponad 4 kilo to duze dziecko, chyba bym nie wyrobila :nie:

nawet nie chyba, a na pewno... :P
FukMe
FukMe
  26 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie watpie, ze bylo ciezko, ponad 4 kilo to duze dziecko, chyba bym nie wyrobila nawet nie chyba, a na pewno... :P

a wydawal sie taki malutki - takiego okruszka 2.85 to chyba bym nie potrafila trzymac - balabym sie...