agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: musisz kupowac, zrobic nie potrafisz?

gdybym wiedziala, ze na swiecie jest popyt na kupe, to zrobilabym na tym interes :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 Agosto 2011
massacre
massacre: gdybym wiedziala, ze na swiecie jest popyt na kupe, to zrobilabym na tym interes

moze to jakas specyficzna kupa, ktorej nie da sie samemu zrobic :woot:
Paulinessa
Paulinessa
  31 Agosto 2011
massacre
massacre: fajki

Drogie w uj :and:

Konto usunięte
Konto usunięte: GÓWNO

fajne zakupy :tak:
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Drogie w uj

i tak tansze, niz w UK, jak rodzice jada/leca do PL zawsze przywoza dla mojego faceta, mam teraz na chacie jakos 4 wagony marlboro lightow :P
massacre
massacre
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moze to jakas specyficzna kupa, ktorej nie da sie samemu zrobic

kupa po parowkach z serem na kolacje :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: mam teraz na chacie jakos 4 wagony marlboro lightow :P

post zostal przeslany do Inland Revenue & Customs do sekcji Import and Export :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i tak tansze, niz w UK, jak rodzice jada/leca do PL zawsze przywoza dla mojego faceta, mam teraz na chacie jakos 4 wagony marlboro lightow :P

Może i tańsze, ale i tak Was bardziej stać :crylol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  31 Agosto 2011
massacre
massacre: post zostal przeslany do Inland Revenue & Customs do sekcji Import and Export

hola, hola, moi starsi w przeciagu ostatnich 3 miesiecy byli w polsce 3 razy, wszystko legalnie :rotfl:

massacre
massacre: kupa po parowkach z serem na kolacje

ahahahaha
:crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Może i tańsze, ale i tak Was bardziej stać

no niby tak, ale i tak wolalabym ceny sprzed 5ciu lat, kiedy najdrozsze fajki kosztowaly 6 zlotych :mrgreen:
Babsy
Babsy
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kiedy najdrozsze fajki kosztowaly 6 zlotych

moj boziu, gdzie te czasy:zakochany: wspominam, jak starsze pokolenie prl:D
massacre
massacre
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak Was bardziej stać

"bardziej stac" :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: hola, hola, moi starsi w przeciagu ostatnich 3 miesiecy byli w polsce 3 razy, wszystko legalnie

za pozno na zeznania, kliknelam "SUBMIT" :rotfl:
Babsy
Babsy: agoosiaaa: kiedy najdrozsze fajki kosztowaly 6 zlotych moj boziu, gdzie te czasy wspominam, jak starsze pokolenie prl:D

jak wyjezdzalam z PL, to Lucky Strike kosztowaly chyba z 5.45zl Marlboro to samo

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 Agosto 2011
Babsy
Babsy: moj boziu, gdzie te czasy wspominam, jak starsze pokolenie prl:D

:rotfl: tez je pamietam, to byly czasy kiedy palilam pol paczki dziennie :P

massacre
massacre: za pozno na zeznania, kliknelam "SUBMIT"

:rotfl:

massacre
massacre: jak wyjezdzalam z PL, to Lucky Strike kosztowaly chyba z 5.45zl Marlboro to samo

w ktorym roku wyjezdzalas? 2005?
Babsy
Babsy
  31 Agosto 2011
massacre
massacre: jak wyjezdzalam z PL, to Lucky Strike kosztowaly chyba z 5.45zl Marlboro to samo

:smutny:

Konto usunięte
Konto usunięte: tez je pamietam, to byly czasy kiedy palilam pol paczki dziennie :P

teraz kasy mam niewiele wiecej, a kopce paczke na dzien- 300 zeta na mies.:ninja:
massacre
massacre
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w ktorym roku wyjezdzalas? 2005?

tak

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 Agosto 2011
massacre
massacre: tak

no wlasnie pamietam, ze wtedy takie ceny wlasnie byly.

Babsy
Babsy: teraz kasy mam niewiele wiecej, a kopce paczke na dzien- 300 zeta na mies.

oj, masakra :nie:
massacre
massacre
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no wlasnie pamietam, ze wtedy takie ceny wlasnie byly.

ja nie pamietam czy dokladnie takie byly, ale tak mi sie kojarzy, ze kolo piataka placilam.

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 Agosto 2011
massacre
massacre: ja nie pamietam czy dokladnie takie byly, ale tak mi sie kojarzy, ze kolo piataka placilam.
no cos takiego bylo, przynajmniej mi sie tak kojarzy :woot: