agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  30 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ich czyli marki sephora?

:tak: Ale nie wiem jak jakościowo, może są dobre... Jedyne co mam ich marki to lakier do paznokci, gorszy niż Miss Sporty, w 1szy dzień już masakryczne odpryski mimo top coatu :martuska:
Konto usunięte
Konto usunięte: oczywiście promocja na wszystkie marki.

Aaah, nie zaczaiłam, myślałam, że tylko Sephora :zonk: Ale nie, nie, kuźwa, nie kupuję już nic.
mmaryjka
mmaryjka
  30 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Jedyne co mam ich marki to lakier do paznokci, gorszy niż Miss Sporty, w 1szy dzień już masakryczne odpryski mimo top coatu

a ja właśnie lakiery kocham. bez niczego, jedna warstwa 3-4 dni. na stopach to już w ogóle, jakbym mogła to dwa tygodnie;)
ja lubię ich cienie, niektóre pędzelki, ZMYWACZ DO PAZNOKCI jest genialny i jest jedyny który nie powoduje 'suchości' paznokci, ale jest drogi niestety, kostki do kąpieli i pewnie jeszcze parę rzeczy, ale teraz nie pamiętam;)

Konto usunięte
Konto usunięte: Aaah, nie zaczaiłam, myślałam, że tylko Sephora

na sephory przy zakupie 3 rzeczy rabat 25%

osobiście nie lubię inglota, więc nie będę obiektywna. zawiódł mnie eyeliner, zawiodły mnie lakiery do paznokci - porażkaaaaaa na całej linii, ale widać nawet lakiery są mocno subiektywną sprawą;) i cholernie wku'wiła mnie duża paleta i wkłady cieni. po wyjęciu separatorów okazało się, że paleta nie jest cała magnetyczna, a cienie mają słabe magnesy i do innych palet ciężko je przymocować:and:
pijana
pijana
  30 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a ja właśnie lakiery kocham. bez niczego, jedna warstwa 3-4 dni. na stopach to już w ogóle, jakbym mogła to dwa tygodnie;) ja lubię ich cienie, niektóre pędzelki, ZMYWACZ DO PAZNOKCI jest genialny i jest jedyny który nie powoduje 'suchości' paznokci, ale jest drogi niestety, kostki do kąpieli i pewnie jeszcze parę rzeczy, ale teraz nie pamiętam;)

No ja właśnie skusiłam się, bo polecałaś, może trafił mi się jakiś felerny egzemplarz :and: Nawet na stopach mi się już trochę starł, a malowałam kilka dni temu.
Konto usunięte
Konto usunięte: na sephory przy zakupie 3 rzeczy rabat 25%

A to wiem, przy zakupie dwóch bodajże 15 ? Pani próbowała mnie namówić, ale jestem twarda :D
Konto usunięte
Konto usunięte: osobiście nie lubię inglota, więc nie będę obiektywna. zawiódł mnie eyeliner, zawiodły mnie lakiery do paznokci - porażkaaaaaa na całej linii, ale widać nawet lakiery są mocno subiektywną sprawą;) i cholernie wku'wiła mnie duża paleta i wkłady cieni. po wyjęciu separatorów okazało się, że paleta nie jest cała magnetyczna, a cienie mają słabe magnesy i do innych palet ciężko je przymocować

No lakiery to rzeczywiście porażka, potrójne cienie też. Zadowolona jestem z pudru i cienia do brwi... No i z ich cen :-)
mamboochaxd
mamboochaxd
  30 Agosto 2011

w sephorze jest też promocja ,że jak się przyniesie stary tusz do rzęs dostaje się mały tusz clinique :)

Alucard
Alucard
  30 Agosto 2011

Skórzane trampki z pumy, koszulki z reserveda i koszulę z krawatem w cropp townie.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  30 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Skórzane trampki z pumy

ale ze skora z pumy? :ninja:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Alucard
Alucard
  30 Agosto 2011
massacre
massacre: ale ze skora z pumy?

:crylol:!!!
Jebłem :rotfl:
madzia2143
madzia2143
  30 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ciekawe co sobie kupię na wakacjach

czekam z niecierpliwścią! :mrgreen:
mirra20
mirra20
  30 Agosto 2011
massacre
massacre: poka poka

proszę Ciebie bardzo

massacre
massacre: to h&m widze w Polsce sie ceni

a powiedz mi co się nie ceni?
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  30 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mirra20

ładna :)
mirra20
mirra20
  30 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ładna :)

dzięki, urzekła mnie jej prostota
pijana
pijana
  30 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w sephorze jest też promocja ,że jak się przyniesie stary tusz do rzęs dostaje się mały tusz clinique :)

U mnie się rozeszły w 3 dni :-/
gtrdh
gtrdh
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas

GÓWNO
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: proszę Ciebie bardzo

:w00t:
sukienka jak sukienka, masz boska figure :w00t:

Konto usunięte
Konto usunięte: a powiedz mi co się nie ceni?

fajki i vodka sa tansze, w Polsce to tylko chlac :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: GÓWNO

musisz kupowac, zrobic nie potrafisz?
sa tabletki na zatwardzenie, poszukaj sobie w google jak sie zwa, powinny pomoc.