agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  31 Agosto 2011
Babsy
Babsy: teraz kasy mam niewiele wiecej, a kopce paczke na dzien- 300 zeta na mies.

U mnie generalnie 150, ale zaczęłam teraz wychodzić poza pół paczki :ninja:
Babsy
Babsy
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie generalnie 150, ale zaczęłam teraz wychodzić poza pół paczki

no wlasnie;/ jeszcze zebym musiala gdzies isc z tym fajkiem, wymagaloby to wiecej wysilku i nie palilabym tak duzo- a pale w pokoju, rzed kompem, wiec co pol godz- 40 min sie siega;/
sylwik
sylwik
  31 Agosto 2011

kupilam jeansy za cale 60 zeta:rotfl:
i czujnik do auta + naprawe, hahahah:crylol:

Paulinessa
Paulinessa
  31 Agosto 2011
Babsy
Babsy: no wlasnie;/ jeszcze zebym musiala gdzies isc z tym fajkiem, wymagaloby to wiecej wysilku i nie palilabym tak duzo- a pale w pokoju, rzed kompem, wiec co pol godz- 40 min sie siega;/

No to tym bardziej, ja jednak wychodzę, bo tak to nie wiem :and:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  31 Agosto 2011
Babsy
Babsy: jeszcze zebym musiala gdzies isc z tym fajkiem,

racja :tak: jak musialam wychodzic do ogrodka, bo mlody byl niemowlakiem, to rzadziej palilam, bo wiesz jako pierwszy-raz-mama mialam fobie i wychodzilam tylko jak on spal, schodzilam na dol do ogrodka, a potem od razu sie cala mylam, lacznie z wlosami... potem nakladalam na wlosy czapke albo recznik, zeby nie smierdzialy :crylol:
w pracy w ogole nie pale, bo wychodze z zalozenia, ze to nieprofesjonalne, no ale w porze lunchu jak wychodze to zdaza mi sie od razu 3 fajki w ciagu godziny spalic - pale na zapas. no i potem wieczorem jak mlody juz spi, to w kuchni jaram. to mnie blokuje ale zastanawiam sie nad moim uzaleznieniem, ze jak nie moge to nie pale :woot: nie szukam jakiegos wyjscia na mus, bo musze zapalic :woot:

Babsy
Babsy: a pale w pokoju, rzed kompem, wiec co pol godz- 40 min sie siega;/

taaa, pamietam takie czasy - bylam singielka, czasem na hajdzie cala noc nabijalismy, ja po pracy, sama ze soba, w ciagu nocy paczka potrafila pojsc, a potem bania mnie napiedalala :rotfl: ale wtedy tez pamietam jak straszliwie schudlam :szok:

Konto usunięte
Konto usunięte: kupilam jeansy za cale 60 zeta

drogo

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  31 Agosto 2011

wczoraj mi sie skonczyly fajki i nie mam kasy na nowe, moze jutro albo pojutrze dostane kase:((( szlag mie trafi, nawet nie ma od kogo pozyczyc

massacre
massacre
  31 Agosto 2011
Babsy
Babsy: nawet nie ma od kogo pozyczyc

wlasnie zapomnialam kupic fajek - cho do mnie, dam ci papieroski :*

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ImaDrug
ImaDrug
  31 Agosto 2011
massacre
massacre: sylwik: kupilam jeansy za cale 60 zeta drogo

u mnie w okolicy nie kupisz taniej niż 70-80 zł ;/
styka51
styka51
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupilam jeansy za cale 60 zeta

Pokaż :pavarotti:

Babsy
Babsy: wczoraj mi sie skonczyly fajki i nie mam kasy na nowe, moze jutro albo pojutrze dostane kase:((( szlag mie trafi, nawet nie ma od kogo pozyczyc

A ja przez całe życie pół fajki wypaliłam, może mniej.. wiem, że raz były 2 buchy i potem raz jeden :lol:
sylwik
sylwik
  31 Agosto 2011
massacre
massacre: drogo

levisy w polsce ok 300, ile u was?

to byly firma no name, superextraprzecenione:Crylol:

styka51
styka51: Pokaż

wieczorem:pavarotti:
styka51
styka51
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to byly firma no name,

Fajne są te no name... często dużo ładniejsze niż te w levisie czy wranglerze ...
No i zdarzy się, że materiał jest dobrej jakości.

Konto usunięte
Konto usunięte: wieczorem

Spoczko :pavarotti:
massacre
massacre
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: levisy w polsce ok 300, ile u was?

30-40 funa - te proste kroje czyli od 135zl po przeliczeniu
ale wiadomo od 1410, ze w Londynie najblizej do promocji :pavarotti:
i tak wyhaczylam jeansy Lee za £20 (licz srednio £1=4.5zl)
jeansy Chloe za £60
jeansy Calvin Klein za £40
i jeansy dla mojego faceta Tommiego Hilfigera za niecale £50 :ziober2:
w Levisach tutaj nawet bezdomni i narkomani chodza :rotfl:
z takich zwyklych highstreet sklepow jeany masz juz od £7 :mrgreen:

sylwik
sylwik
  31 Agosto 2011
styka51
styka51: często dużo ładniejsze niż te w levisie czy wranglerze ...

wlasnie ja najbardziej lubie te najklasyczniejsze levisy - mam jedne i chodze w nich prawie bez przerwy:rotfl:
jak juz zejde pare rozmiarow w dol na zime bedzie mozna suplac na porzadne, teraz nie ma sensu:)

styka51
styka51: No i zdarzy się, że materiał jest dobrej jakości.

o dziwo czasem jest naprawde dobry i trwaly:tak:
sylwik
sylwik
  31 Agosto 2011
massacre
massacre: w Levisach tutaj nawet bezdomni i narkomani chodza z takich zwyklych highstreet sklepow jeany masz juz od £7

chec emigracji rosnie mi w zastraszajacym tempie.... :and:
massacre
massacre
  31 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak juz zejde pare rozmiarow w dol

przepraszam bardzo, ile Ty dziecko drogie chcesz rozmiarow w dol zejsc? :szok: