agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
madzia2143
madzia2143
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: No nie?

jak tylko znajdę to kupię na zapas :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: u mnie widuje go w malych sklepikach zazwyczaj (w drogeriach go do tej pory nie widzialam), moze w takowym go znajdziesz

poszukam :) ale wątpię :woot:
Paulinessa
Paulinessa
  2 Septiembre 2011

Kosmetyki jakie kupiłam przez ostatnie pół miesiąca. zdjęcia z neta, więc możecie mi tylko wierzyć na słowo :rotfl:

Róż.

Błyszczyk (ten pierwszy od góry)

maska Mypa:

perfumki

krem do rąk:

Tonik:

masła do ciała:

PLUS:
żel pod prysznic ISANA z ekstraktem z pereł, pędzel do różu i aplikatory do cieni z Rossmanna, różne maseczki do twarzy, chusteczki oczyszczające, płyn do demakijażu i pewnie coś tam jeszcze :mrgreen:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Septiembre 2011
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  2 Septiembre 2011

0.60 €

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Paulinessa
Paulinessa
  2 Septiembre 2011

Fanta mango. :wtf: kocham fantę !

mmaryjka
mmaryjka
  2 Septiembre 2011

w fancie jest skrobia kukurydziana?
byłam wczoraj w sklepie, real dokładniej. przeszłam się z ciekawości po wszystkich półkach, jak zobaczyłam w jakiej ilości produktów jest skrobia kukurydziana modyfikowana czy soja to po prostu szok. i NIC nie oznaczone:wtf:.

Paulinessa
Paulinessa
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: w fancie jest skrobia kukurydziana? byłam wczoraj w sklepie, real dokładniej. przeszłam się z ciekawości po wszystkich półkach, jak zobaczyłam w jakiej ilości produktów jest skrobia kukurydziana modyfikowana czy soja to po prostu szok. i NIC nie oznaczone.

Ale wytłumacz mi o co kaman :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale wytłumacz mi o co kaman

że zdziwiłam się, że w 3/4 produktów z całego sklepu zawiera modyfikowaną genetycznie kukurydzę(GMO tak zwane)
Paulinessa
Paulinessa
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że zdziwiłam się, że w 3/4 produktów z całego sklepu zawiera modyfikowaną genetycznie kukurydzę(GMO tak zwane)

Aaa, więc chodzi o fakt, że modyfikowana :ziober2:

Powiedz mi, czy suplementy tego typu, do rozpuszczania są coś warte? :woot:

Prinz
Prinz
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fanta mango. kocham fantę !

w niemczech jest :mrgreen: swietna!

Konto usunięte
Konto usunięte: w fancie jest skrobia kukurydziana?

wydaje mi sie ze nie, tutaj zapewniaja ze zadnych swinstw nie dodawaja

mmaryjka
mmaryjka
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Powiedz mi, czy suplementy tego typu, do rozpuszczania są coś warte?

takie rzeczy to zazwyczaj witaminy bądź pojedyncze składniki. nie zaszkodzą, mogą pomóc. ja zawsze po używkach wszelakich sobie piłam i moje ciało wracało do życia
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: że zdziwiłam się, że w 3/4 produktów z całego sklepu zawiera modyfikowaną genetycznie kukurydzę(GMO tak zwane)

niedługo strach będzie wodę pić :nie:
mmaryjka
mmaryjka
  2 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: wydaje mi sie ze nie

sprawdziłam, sama chemia i cukier. więc ok
mmaryjka
mmaryjka
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: niedługo strach będzie wodę pić

ja się zastanawiam, jak soi niemodyfikowanej w stanach już praktycznie nie ma, kukurydzy powoli też, chcą się rzucić na ryż to co ja będę żarła.
Prinz
Prinz
  2 Septiembre 2011

@mmaryjka:
zgrzeszylem wczesniej, rozpoczalem drugie opakowanie ampulek vichy i sa rezultaty! w polowie pierwszego opakowania wlosy zaczely mi wypadac w niesamowitej ilosci :wtf: mysle ze po prostu nowe wlosy zaczely wypycha te starsze.
zauwazylem ze nowe zaczely rosnac po tym jak zaczesalem do tylu (dlugosc okolo 10 cm) mysle ze jeszcze z 5 miesiecy bede stosowac te ampulki i problem zniknie.