massacre: ;D Miałam na myśli, czy masz jakieś przebarwienia/ blizny na całym ciele czy po prostu używasz go jako substytutu balsamu czy masła do ciała. Ja zimą tak robię, bo skórę mam bardzo suchą, zwłaszcza na kolanach i łokciach. Ale zima dla mojej skory się już skończyła, od dwóch tygodni jakoś już sam balsam styka. Nie mówiąc o tym, ze mam zakaz smarowania się bio oilem do łóżka, bo mój niecierpi jego zapachu -,-
aaa :)
troche rozstepow pociazowych na udach/wewnetrznej stonieu ud i tyciutkie na piersiach, a tak poza tym nic, jako balsamu go uzywam :) ale nie na nogi, na nie uzywam masel z bs :)
mojemu akurat ladnie pachnie bio oli, wiec przed spaniem tez uzywam:)
Konto usunięte: A ja używam bio oil tylko na twarz, kolana i łokcie, a zużyłam może 1/8 butelki
ja nie przecze ze byc moze go ''przedawkowywuje'', ale inaczej nie potrafie

Konto usunięte: a co on ma robić w kąpieli? bo właśnie się zastanawiam czy kupić balneum czy bio oil
zachowuje się jak zwykły olejek? bo jak dodaję olejku do kąpieli to ch'j mnie trafia bo wszystkie peelingi się do mnie lepią, a balneum jednak jakoś łączy się z wodą i nie ma takiego problemu
nawilzac.
szczerze mowiac to czy w kapieli dziala to tak nie do konca wiem, bo ja biore kapiele tylko dla relaksu, peelingi i wszystkie pozostale rzeczy robie gdy biore prysznic :) + do tego do kapieli daje rozne sole i bomby do kapieli, wiec kij wie dokladnie co i jak dziala

massacre: Choć tu lepiej u mnie sprawdza się peeling Mango z BS, tak nawilża skórę, że po kąpieli nie muszę się już niczym smarować :-)
moj ulubiony peeling