agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie przesadzaj

lubie!
Konto usunięte
Konto usunięte: a nie chce mi się we wszystko co kupię ubierać i obfotografować, wiesz ile na to trzeba czasu:P

tylko buty... o tylko buty prosilam

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
massacre
massacre: ja zawsze lubilam. jakos ani duzo, ani duze dodatki do mnie nie pasowaly.

ja próbowałam, ale mimo wszystko minimalizm mi zawsze bardziej na dobre wychodził
massacre
massacre: no forumie trzeba ostroznie z tego typu komplementami ;-)

wali mnie to, tyle Ci powiem:D
massacre
massacre: chyba Cie cos w glowe uderzylo, jestes wysoka, szczupla - czego Ci brakuje?

po prostu tak bym się w tym czuła, to nie mój stajl, powłóczyste suknie podobają mi się na innych, ale nie na mnie
styka51
styka51: Zayebista jest i Ty też :D jaram się

dziękuję:)
massacre
massacre: tylko buty... o tylko buty prosilam

widzisz na tym foto widać jedne z butów, które kupiłam ostatnio, a brązowych workerów Ci nie będę pokazywała bo to nic nadzwyczajnego, wolę się obcasami chwalić:P
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: też tak myślę:) chociaż jestem ostrożna co do czerwieni, bo można przesadzić i będę wyglądać jak wulgarna blondyna, czerwień mi zawsze bardziej pasowała do ciemnowłosych a nie blondynek, no ale jedna kiecka w tym kolorze nie zaszkodzi:D

Właśnie to jest jej atutem, że jest bez zbędnych ozdóbek. Jeśli decydujemy się na ekstrawagancki kolor sukienki, to powinna mieć ona prostą formę. No i dodatki to takiego stroju oczywiście powinny być ograniczone do minimum. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Ty ze swoją figurą i urodą, to nawet w worku wyglądasz zaj..... (tak tak jestem Twoją fanką;))

:rotfl:
No dzięki, ale mam lustro i czasem widzę, że "w worku" jednak nie wyglądam dobrze :-D

Konto usunięte
Konto usunięte: no będziesz w takiej wyglądać ekstra, ja bym w tym wyglądała jak w przebraniu a nie ubraniu

Dlaczego?

Konto usunięte
Konto usunięte: ja to bym w Cię w takiej widziała z Twoją idealna sylwetką

Oglądałam ją. Też mi się bardzo podoba, jest zayebista, ale moja siostra będzie miała tego typu sukienkę, a to jest jej ślub- sama rozumiesz :rotfl:

massacre
massacre: Jenny Packham, co te gwiazdy hollywoodu tak w angielska mode ostatnio uderzaja choc patrzac na ta sukienke, to sie nie dziwie

Krój tej sukienki jest skromny w sumie i nie eksponuje seksualności, ale ma coś w sobie coś tak cholernie zmysłowego, że właśnie na to mam ochotę... :D
massacre
massacre
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Krój tej sukienki jest skromny w sumie i nie eksponuje seksualności, ale ma coś w sobie coś tak cholernie zmysłowego

chyba wlasnie to, ze niczego nie eksponuje :tak:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Właśnie to jest jej atutem, że jest bez zbędnych ozdóbek. Jeśli decydujemy się na ekstrawagancki kolor sukienki, to powinna mieć ona prostą formę. No i dodatki to takiego stroju oczywiście powinny być ograniczone do minimum. :D

właśnie tym podejście się najczęściej kierujęd83ddc4d
Konto usunięte
Konto usunięte: No dzięki, ale mam lustro i czasem widzę, że "w worku" jednak nie wyglądam dobrze :-D

no wiesz, wobec siebie zazwyczaj człowiek jest bardziej krytyczny:P
Konto usunięte
Konto usunięte: Dlaczego?

Konto usunięte
Konto usunięte: po prostu tak bym się w tym czuła, to nie mój stajl, powłóczyste suknie podobają mi się na innych, ale nie na mnie

j.w. :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Oglądałam ją. Też mi się bardzo podoba, jest zayebista, ale moja siostra będzie miała tego typu sukienkę, a to jest jej ślub- sama rozumiesz

rozumiem, nie wypada przebić panny młodej na jej własnym ślubie;)
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Febrero 2013
massacre
massacre: chyba wlasnie to, ze niczego nie eksponuje

No właśnie...
i nie musi. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie tym podejście się najczęściej kieruję

I słusznie :D
Jak na moje oko- nie masz wyboru- powinnaś iść na wesele w tej sukience :D

Konto usunięte
Konto usunięte: no wiesz, wobec siebie zazwyczaj człowiek jest bardziej krytyczny:P

Yhym, ale zdrowa krytyka pomaga lepiej się ubrać :D

Konto usunięte
Konto usunięte: j.w. :D

Fakt, dobre samopoczucie rzecz ważna.
Ja właśnie jakoś nie mam ochoty opinać się na tym weselu :D
Ale jeszcze pomyślę, zobaczę co oferuje rynek :D

Konto usunięte
Konto usunięte: rozumiem, nie wypada przebić panny młodej na jej własnym ślubie;)

Ona sobie taką skromną z przodu, ale zaskakującą z tyłu "syrenkę" już dawno wymarzyła :D

Bardzo kobiece są takie kroje.
mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: I słusznie :D Jak na moje oko- nie masz wyboru- powinnaś iść na wesele w tej sukience :D

Jak już kupiłam to wyjścia nie mam, zreszta jej fason jest taki, że mogę nie tylko na wesele się w niej wybrać:)
Konto usunięte
Konto usunięte: Yhym, ale zdrowa krytyka pomaga lepiej się ubrać :D

jeśli jest zdrowa to jak najbardziej :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Fakt, dobre samopoczucie rzecz ważna. Ja właśnie jakoś nie mam ochoty opinać się na tym weselu :D Ale jeszcze pomyślę, zobaczę co oferuje rynek :D

Się wie:)
A kiedy masz to wesele? Jak bliżej lata to masz jeszcze czas i może akurat znajdziesz swój ideał;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Ona sobie taką skromną z przodu, ale zaskakującą z tyłu "syrenkę" już dawno wymarzyła :D Bardzo kobiece są takie kroje.

wiem o co chodzi:) Pewnie tez ma nienaganna figurę, bo przy takich sukienkach to konieczność.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak już kupiłam to wyjścia nie mam, zreszta jej fason jest taki, że mogę nie tylko na wesele się w niej wybrać:)

Jasne, a czerwone sukienki długo zapadają w pamięci ;-D

Konto usunięte
Konto usunięte: jeśli jest zdrowa to jak najbardziej :D

:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Się wie:) A kiedy masz to wesele? Jak bliżej lata to masz jeszcze czas i może akurat znajdziesz swój ideał;)

Pod koniec sierpnia, więc mam jeszcze szmat czasu, aby coś zorganizować.
Na początku stycznia oglądałam co oferują w eleganckich butikach zagranicznych (a towaru była cała masa, bo po sylwestrze i karnawał jest w końcu) i jezusicu... było kilka rewelacyjnych, ale większość jak dla starych bab, na dodatek kosztujących setki i tysiące euro :rotfl:

Większość właśnie napstryczona wszelkim, możliwym gównem, zwłaszacza w Germanii. Jakość super, ale wygląd kiecki kiczowaty- totalny bazar :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: wiem o co chodzi:) Pewnie tez ma nienaganna figurę, bo przy takich sukienkach to konieczność.

Od świąt podobno się odchudza hahahaha (a raczej próbuje :D), ale tak... i bez odchudzania będzie dobrze wyglądać w takiej kiecce, bo niczego jej nie brakuje, ani też niczego nie ma za dużo :D
mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pod koniec sierpnia, więc mam jeszcze szmat czasu, aby coś zorganizować. Na początku stycznia oglądałam co oferują w eleganckich butikach zagranicznych (a towaru była cała masa, bo po sylwestrze i karnawał jest w końcu) i jezusicu... było kilka rewelacyjnych, ale większość jak dla starych bab, na dodatek kosztujących setki i tysiące euro Większość właśnie napstryczona wszelkim, możliwym gównem, zwłaszacza w Germanii. Jakość super, ale wygląd kiecki kiczowaty- totalny bazar

Oooo to masz ponad pół roku. Więc spokojnie coś się znajdzie może jak letnie kolekcję wejdą to coś się spodoba:)
Te kolekcje karnawałowe to zazwyczaj tak wyglądają, pióra, diamenciki, cekiny itd. a wiadomo nie każdy to lubi.
Konto usunięte
Konto usunięte: Od świąt podobno się odchudza hahahaha (a raczej próbuje :D), ale tak... i bez odchudzania będzie dobrze wyglądać w takiej kiecce, bo niczego jej nie brakuje, ani też niczego nie ma za dużo :D

Jeżeli jesteście choć trochę do siebie podobne to nie wątpię:)
Co do odchudzania przedślubnego moja znajoma z byłej pracy też się od grudnia odchudza z Chodakowską, a ślub ma w maju tylko, że ona raczej ma z czego.
ReDAnGeLonesec
ReDAnGeLonesec
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Oooo to masz ponad pół roku. Więc spokojnie coś się znajdzie może jak letnie kolekcję wejdą to coś się spodoba:) Te kolekcje karnawałowe to zazwyczaj tak wyglądają, pióra, diamenciki, cekiny itd. a wiadomo nie każdy to lubi.

Może pójdę do krawcowej i powiem "Skrój Pani dla mnie taką i taką ", ale jakoś nie lubię się z tym certolić :-D

Yhym, a jeszcze dodatkowo panuje taki trend :D

Konto usunięte
Konto usunięte: Jeżeli jesteście choć trochę do siebie podobne to nie wątpię:) Co do odchudzania przedślubnego moja znajoma z byłej pracy też się od grudnia odchudza z Chodakowską, a ślub ma w maju tylko, że ona raczej ma z czego.

W sumie jesteśmy podobne (ale każda ma inny kolor oczu :D)
Ja myślę, że bardziej chodzi o lepsze samopoczucie, niż o rzeczywistą potrzebę odchudzenia się :D Wiesz, zobaczy na wadze, że schudła dwa kilo, a na sercu jakby lżej o 10 :rotfl: Po co jej dodatkowe kilogramy? I tak będzie jej ciężko w takim dniu :D

Ślub, zwłaszcza własny na pewno motywuje :D
Znikam z tematu, do następnego :bye:
mirra20
mirra20
  5 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Może pójdę do krawcowej i powiem "Skrój Pani dla mnie taką i taką ", ale jakoś nie lubię się z tym certolić :-D

Uszycie na wymiar też dobra sprawa, przynajmniej masz pewność, że nikt nie wystąpi w takiej samej, tylko krawcowa musi być świetna, żeby uszyła własnie tak jak tego chcesz.
Konto usunięte
Konto usunięte: W sumie jesteśmy podobne (ale każda ma inny kolor oczu :D) Ja myślę, że bardziej chodzi o lepsze samopoczucie, niż o rzeczywistą potrzebę odchudzenia się :D Wiesz, zobaczy na wadze, że schudła dwa kilo, a na sercu jakby lżej o 10 Po co jej dodatkowe kilogramy? I tak będzie jej ciężko w takim dniu :D Ślub, zwłaszcza własny na pewno motywuje :D Znikam z tematu, do następnego

Pewnie coś w tym jest zwłaszcza, że chyba każda chce w ten dzień wyglądać idealnie:D
Również pozdrawiam:bye:
agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Febrero 2013

200ml bio oil zamowilam :)

massacre
massacre
  6 Febrero 2013

Znowu? Czy to nie Ty? :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  6 Febrero 2013

znowu, mi taka butelka na miesiąc idzie :)

massacre
massacre
  6 Febrero 2013

No co Ty, do kąpieli też dajesz? A na co w ogole używasz?