agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
luk7
luk7
  15 Febrero 2013
massacre
massacre: @luk, to nie tak źle... Słyszałam, że chodzą po 600-700zł i zaczęłam się zastanawiać kto tyle wydaje na koszulkę U mnie akurat te znośne kolory i małe klasyczne logo jest chodliwe i przy tym zawsze w cenie. Zwłaszcza od kilku sezonów, kiedy to RL powiększył logo do rozmiarów niemalże prawdziwego konia

Za tyle to kosztuje koszula dla mnie w rozmiarówce dla szczupłych :) Znam zagraniczne ceny więc nie kupuję w ciemno. Klasyczne kroje połowek i kolory są nadal. Może patrzyłaś w za małym sklepie :P
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  15 Febrero 2013

Zawsze kupuje bezpośrednio w RL :-) Rzadziej w TK Maxx, ale to zazwyczaj z poprzednich sezonów.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Gad
Gad
  15 Febrero 2013

Masakra kup mi telefon bo mi wyswietlacz padł :(

luk7
luk7
  16 Febrero 2013
massacre
massacre: Zawsze kupuje bezpośrednio w RL :-) Rzadziej w TK Maxx, ale to zazwyczaj z poprzednich sezonów.

Ja też kupuję w RL i to 3 piętrowym :)
luk7
luk7
  16 Febrero 2013

Weekendzik czas rozpocząć ;)

massacre
massacre
  16 Febrero 2013
luk7
luk7: Ja też kupuję w RL i to 3 piętrowym :)

u mnie nie ma takiego duzego RL o.O. Kupuje online http://www.ralphlauren.co.uk/home/index.jsp i mi z Wloch przysylaja :D
Gad
Gad: Masakra kup mi telefon bo mi wyswietlacz padł :(

jestes za stary na tojboja

luk7
luk7: Weekendzik czas rozpocząć ;)

w sensie, ze co weekend panny Ci majty rozrywaja? :pavarotti:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

luk7
luk7
  16 Febrero 2013
massacre
massacre: w sensie, ze co weekend panny Ci majty rozrywaja?

Już nie. Zacząłem kupować bokserki z rozcięciem d83dde0f

Muszę kupić jeszcze kilka par, ale jeszcze sam nie jestem zdecydowany jak mają wyglądać :D
massacre
massacre
  16 Febrero 2013
luk7
luk7: Muszę kupić jeszcze kilka par, ale jeszcze sam nie jestem zdecydowany jak mają wyglądać :D

rozne nosisz?
moj nosi TYLKO obcisle bokserki, na przyklad takie:

slipow ja nie toleruje, luznych on nie lubi :)
a te z DKNY obcisle sa, co? jaki rozmiar? :pavarotti:

Gad
Gad
  16 Febrero 2013
massacre
massacre: jestes za stary na tojboja

Młody jestem.
luk7
luk7
  16 Febrero 2013
massacre
massacre: slipow ja nie toleruje, luznych on nie lubi :) a te z DKNY obcisle sa, co? jaki rozmiar?

Slipki to chyba w podstawówce nosiłem d83dde04 Zastanawiam się nad kolorami i czy ściągacz w innym kolorze niż dół.
Tylko bokserki obcisłe i luźne. Te od Karan mam w rozmiarze XL.
Gad
Gad
  16 Febrero 2013

Koniecznie odcień bokserek musi się zgadzać z karnacja skóry inaczej jest to passe.

massacre
massacre
  16 Febrero 2013
Gad
Gad: Młody jestem.

jak na tojboja to juz osiagnales wiek emerytalny.
luk7
luk7: Zastanawiam się nad kolorami i czy ściągacz w innym kolorze niż dół.

mi sie podobaja kontrastowe z innym kolorem sciagacza.

u swojego uwielbiam Hilfigery w kratke, seksownie w nich wyglada :ziober2:
luk7
luk7: Te od Karan mam w rozmiarze XL.

DKNY miewa zawyzona rozmiarowke, tak czy siak slipy XL dobrze o Tobie swiadcza :pavarotti: :D :rotfl:
Gad
Gad: Koniecznie odcień bokserek musi się zgadzać z karnacja skóry inaczej jest to passe.

:rotfl:

pijana
pijana
  16 Febrero 2013

Micel Vichy

Paulinessa
Paulinessa
  17 Febrero 2013

żel i oliwkę Babydream, maskę L'oreal Total Repair 5

JuIia
JuIia
  17 Febrero 2013
massacre
massacre: moj nosi TYLKO obcisle bokserki, na przyklad takie:

Takie najlepsze. Reszta to nieporozumienie.