Konto usunięte: i jeszcze sie zastanawiasz... a do ciacha trzeba zajsc taka 'wyseksowana'
Do sklepu na zakupy - opinająca spódnica i szpilki, a co. Kij, że podlogi w tym Reserved jak szklanka...

Z tego wyseksowania bym coś odwaliła i jedyne spojrzenie, jakim by mnie obdarzył, to to z politowaniem, więc wolę do niego wzdychać z ukrycia.
Konto usunięte: chyba mi pozostaje jutro podjechac do galerii i sprawdzic jak sie na moim tylku zaprezentuje, bo opis i zdjecie fajnie
nie zebym nosila takie rzeczy....ale musze sie w koncu przelamac, bo jeansy+t-shirt+bluza+buty trekkingowe to wygodny zestaw, ale dzien w dzien tak samo to jednak...
Jak ja Ciebie świetnie rozumiem!!! :) Strój najwygodniejszy na świecie, jeszcze zamiast jeansów mięciutkie dresy.

Ale też ostatnio chodzi mi po głowie myśl, żeby zaopatrzyć się w coś bardziej kobiecego, bo jak tak otwieram czasami szafę to tam wygoda króluje. :P Jestem na dobrej drodze, bluzka w/w jak mgiełka...

Te spódnice są już na przecenach, warto pojechać i się przekonać, a nóż widelec będzie i się spodoba. :) Jest bawełniana, miła w dotyku, nic nie drapie. Zakrywa mi całe kolano i sięga prawie pod cycki - nie próbowałam przesuwać, bo by mi strzeliła na tyłku, a większego rozmiaru nie było. Ale chyba taka ma być... Na moim zadupiu było jeszcze dużo innych modeli, ogrom przecenionych rzeczy i to w naprawdę atrakcyjnych cenach. Za jakość ręczę, bo jak mówiłam mam od nich dużo rzeczy, Mama też i wszystkie spisują się na medal. :) Mam nawet dwa takie same swetry, tylko w innych kolorach...