Kiniowska: Do sklepu na zakupy - opinająca spódnica i szpilki, a co. Kij, że podlogi w tym Reserved jak szklanka...
chyba w takim stroju w koncu ochroniarze w drogeriach by nie podazali z nosem pol metra za czlowiekiem

chociaz nie, czekaj....

Kiniowska: Jak ja Ciebie świetnie rozumiem!!! :) Strój najwygodniejszy na świecie, jeszcze zamiast jeansów mięciutkie dresy.
nic czlowieka nie uwiera, nie trzeba prasowac ani nic, wyciagasz, zakladasz, idziesz i zawsze jest dobrze

Kiniowska: Ale też ostatnio chodzi mi po głowie myśl, żeby zaopatrzyć się w coś bardziej kobiecego, bo jak tak otwieram czasami szafę to tam wygoda króluje. :P Jestem na dobrej drodze, bluzka w/w jak mgiełka...
no ja bluzek to jeszcze kilka mam z seksowniejszego sortu, ale to tak bardziej imprezowo wiekszosc, a nie chodze

albo z ladnym dekoltem, o, mgielke tez mam swietna:) ale spodnic? a nie, mam swietna, ale rozmiar temu. i sukienki tez. wszystkie leza w szafie w domu rodzicow, pol polski dalej, bo nie chodze lub sa rozmiar temu

Kiniowska: Te spódnice są już na przecenach, warto pojechać i się przekonać, a nóż widelec będzie i się spodoba. :)
wlasnie planowalam dzis zajechac, ale nie wyszlo - jutro trza

a Ty ja kupilas?