agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  23 Febrero 2013
luk7
luk7: Jeszcze nie widziałem spódnicy z wysokim stanem która nie opina pośladków.

chyba masz na mysli spodnice olowkowe (pencil skirts). Wysoki stan to wysoki stan, nie okresla calego kroju spodnicy. Wystarczy sie cofnac na przyklad do mody lat 50-tych ;)
A tu masz przyklady ;)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kiniowska
Reputacja: 1 | BluzgometrTM: 485
Kiniowska
  23 Febrero 2013
massacre
massacre: A tu masz przyklady ;)

Nr 3!!! Piękna spódniczka. :zakochany:
luk7
luk7
  23 Febrero 2013

Aguś dzięki, bo w sumie nawet nie brałem pod uwagę tych aseksualnych spódniczek.

massacre
massacre
  23 Febrero 2013
Kiniowska
Kiniowska: Nr 3!!! Piękna spódniczka.

ta czerwona? spoko, nie jestem milosniczka spodniczek. Wystarczy ze olowkowe musze do pracy nosic.
luk7
luk7: Aguś

jeszcze dwa dni temu pamietales moje imie... ;P

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Kiniowska
Kiniowska
  23 Febrero 2013
massacre
massacre: ta czerwona?

:tak:
w00tjump
w00tjump
  23 Febrero 2013
Kiniowska
Kiniowska: Do sklepu na zakupy - opinająca spódnica i szpilki, a co. Kij, że podlogi w tym Reserved jak szklanka...

chyba w takim stroju w koncu ochroniarze w drogeriach by nie podazali z nosem pol metra za czlowiekiem:rotfl:
chociaz nie, czekaj.... :ninja:
Kiniowska
Kiniowska: Jak ja Ciebie świetnie rozumiem!!! :) Strój najwygodniejszy na świecie, jeszcze zamiast jeansów mięciutkie dresy.

nic czlowieka nie uwiera, nie trzeba prasowac ani nic, wyciagasz, zakladasz, idziesz i zawsze jest dobrze:zakochany:
Kiniowska
Kiniowska: Ale też ostatnio chodzi mi po głowie myśl, żeby zaopatrzyć się w coś bardziej kobiecego, bo jak tak otwieram czasami szafę to tam wygoda króluje. :P Jestem na dobrej drodze, bluzka w/w jak mgiełka...

no ja bluzek to jeszcze kilka mam z seksowniejszego sortu, ale to tak bardziej imprezowo wiekszosc, a nie chodze:rotfl: albo z ladnym dekoltem, o, mgielke tez mam swietna:) ale spodnic? a nie, mam swietna, ale rozmiar temu. i sukienki tez. wszystkie leza w szafie w domu rodzicow, pol polski dalej, bo nie chodze lub sa rozmiar temu:nie:
Kiniowska
Kiniowska: Te spódnice są już na przecenach, warto pojechać i się przekonać, a nóż widelec będzie i się spodoba. :)

wlasnie planowalam dzis zajechac, ale nie wyszlo - jutro trza :mrgreen:
a Ty ja kupilas? :rotfl:
Kiniowska
Kiniowska
  23 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba w takim stroju w koncu ochroniarze w drogeriach by nie podazali z nosem pol metra za czlowiekiem chociaz nie, czekaj....

Wtedy to by pół metra przed człowiekiem spacerowali, gdyby była odpowiednia bluzka - albo i z tyłu, w sumie taki tyłek... :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: nic czlowieka nie uwiera, nie trzeba prasowac ani nic, wyciagasz, zakladasz, idziesz i zawsze jest dobrze

Właśnie tak. :zakochany:
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja bluzek to jeszcze kilka mam z seksowniejszego sortu, ale to tak bardziej imprezowo wiekszosc, a nie chodze albo z ladnym dekoltem, o, mgielke tez mam swietna:) ale spodnic? a nie, mam swietna, ale rozmiar temu. i sukienki tez. wszystkie leza w szafie w domu rodzicow, pol polski dalej, bo nie chodze lub sa rozmiar temu

Maaam tak samooo jak Tyyy... :nutki: :rotfl:
Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie planowalam dzis zajechac, ale nie wyszlo - jutro trza a Ty ja kupilas?

Nie. :lol2: Nie chciało mi się wyłazić z domu, późno wstałam, itd. Znalazłam sobie wymówki i 30zł jest w kieszeni. :D Dołożę drugie tyle i będę miała za***iste dresy z Reserved... a tam waaarto pójść. :pavarotti:
pijana
pijana
  24 Febrero 2013

Czapkę

Gad
Gad
  24 Febrero 2013

Podróba jak nic.

luk7
luk7
  24 Febrero 2013

Pijana i podróbka d83dde04

W poniedziałek powinny przyjść kurierem.

massacre
massacre
  24 Febrero 2013

Gad sie zna na podróbach, sam same nosi... Ale tu akurat nie trafił @Luk fajny kolor butów :-)

pijana
pijana
  24 Febrero 2013

No przecież, że podróba. Z internetowego bazaru u Ruskich.

luk7
luk7
  24 Febrero 2013

Twoja osobowość SWAG legła w gruzach

w00tjump
w00tjump
  24 Febrero 2013
Kiniowska
Kiniowska: Znalazłam sobie wymówki i 30zł jest w kieszeni. :D

a w moim miescie jej nie bylo, i tez zaoszczedzilam:crylol:
Kiniowska
Kiniowska: za***iste dresy z Reserved... a tam waaarto pójść.

wlasnie trzeba mi dresow na silownie, a wszedzie sa masakrycznie drogie:nie: o ile nie mowimy o jakis potoodprowadzajacych za ktore bym sporo dala, to 60 to droooogo:nie:
Kiniowska
Kiniowska: Wtedy to by pół metra przed człowiekiem spacerowali, gdyby była odpowiednia bluzka - albo i z tyłu, w sumie taki tyłek...

dzis zaeksperymentowalam, ladnie sie umalowalam, usta i w ogóle, wlosy rozpuscilam, obciiisle spodnie i kozaki do kalan na obcasie, dekolt, i mnie w koncu jak klienta z galerii traktowali:szok:
przeciez nie bede sie stroic na zakupy:crylol:
OnaJestJakNarkotyk
OnaJestJakNarkotyk
  24 Febrero 2013

3 koszule w Reserved

i białe Conversy ;d