agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  4 Agosto 2011

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: są

wyglądają na niewygodne.

Ja np. bardzo, ale to bardzo, nie lubię szpilek z płytkim przodem, w których znaczna część palców jest na wierzchu - wyglądają niekiedy jak za małe.
ImaDrug
ImaDrug
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: yglądają niekiedy jak za małe.

strasznie to wygląda ;/
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wyglądają na niewygodne.

podbijam
Konto usunięte
Konto usunięte: nie lubię szpilek z płytkim przodem, w których znaczna część palców jest na wierzchu - wyglądają niekiedy jak za małe.

podbijam
jak odrobina jest na wierzchu to nawet fajnie to wyglada, znaczna czesc palcow - jestem na nie :nie:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  4 Agosto 2011

o dziwo są wygodne, a że wystają mi palce totalnie mi nie przeszkadza.

mmaryjka
mmaryjka
  4 Agosto 2011

a następne w kolejce są te

styka51
styka51
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: są

Ładne... ale i tak spadałyby mi z giry, to nawet nie mam co się jarać ;p
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o dziwo są wygodne, a że wystają mi palce totalnie mi nie przeszkadza.

na tym wczesniejszym zdjeciu nie widac tych palcy, jak sa wygodne to gites

zielone mi sie nie podobaja, to znaczy ksztalt i kolor owszem, zlota szpilka nie :nie:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryjka
mmaryjka
  4 Agosto 2011
styka51
styka51: Ładne... ale i tak spadałyby mi z giry, to nawet nie mam co się jarać

jeszcze nie znalazłam szpilek które by mi nie spadały;) mam bardzo chudą stopę, każde muszę oddawać do szewca i jeszcze nosić wkładkę

massacre
massacre: zielone mi sie nie podobaja, to znaczy ksztalt i kolor owszem, zlota szpilka nie

szpilka jest słaba, ale zakochałam się w zielonym
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mmaryjka

często przez neta kupujesz buty?
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze nie znalazłam szpilek które by mi nie spadały;) mam bardzo chudą stopę, każde muszę oddawać do szewca i jeszcze nosić wkładkę

SZOK! Nie wiedzialam, ze to mozliwe :szok: ja mam wysokie podbicie, wiec mam w druga strone :D
ale i tak mi dzisiaj moj but (14cm obcas) zsuwa sie z jednej stopy :ninja: nie wiem o co cho, dla mnie to dziewicze doswiadczenie

Konto usunięte
Konto usunięte: szpilka jest słaba, ale zakochałam się w zielonym

fajnie by bylo, jakby szpileczka tez byla w zielonym zamszu :zakochany:

mmaryjka
mmaryjka
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: często przez neta kupujesz buty?

szpilki kupiłam tylko raz

massacre
massacre: ale i tak mi dzisiaj moj but (14cm obcas) zsuwa sie z jednej stopy

mi też zazwyczaj jak się zsuwa, to z prawej stopy bardziej.

massacre
massacre: fajnie by bylo, jakby szpileczka tez byla w zielonym zamszu

znalazłam takie, ale żółte i właśnie mam dylemat które brać
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: znalazłam takie, ale żółte i właśnie mam dylemat które brać

no to ja wrzucalam tutaj zamszowe Louboutina z kolekcji Fall Winter 2011 :zakochany:

masz tez szpileczki, rozne kolory - tylko czekam, az sie wbije w kolejke na sample sale - nie bede nawet udziwniac z kolorami, wszystko wezme :and:

massacre
massacre
  4 Agosto 2011

* Model Daffodille :zakochany:

dlatego ja bym sie zdecydowala na te bez zlotego obcasa :)

styka51
styka51
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze nie znalazłam szpilek które by mi nie spadały;) mam bardzo chudą stopę, każde muszę oddawać do szewca i jeszcze nosić wkładkę

Ja właśnie też mam szczupłą stopę i WSZYSTKIE buty bez pasków mi lecą...A teraz pytanie: co ten szewc Ci robi z tymi butami? Bo jakby była jakaś metoda "zwężania" butów, to ja bardzo chętnie się dowiem :D