styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Endorfina
Endorfina: ja nic do twojego tyłka nie mam, jest ok.Tylko o nogach wspominałam

Ja wiem, ale mój post był akurat skierowany do Jacka (ten o dupie, zacytowałam parę stron wcześniej odnośnie posta o płaskodupiu adidasowej). a Ty zaczęłaś pisać o mojej dupie xD
Endorfina
Endorfina: ja jednak wole takie troszkę bardziej zbudowane.

Mi się z kolei takie nie podobają... Zbyt męskie
Endorfina
Endorfina: am tu swoje dwie fotki z bliska wyglądają jakby były prawie męskie a z daleka całkiem normalne.

wyglądają prawie tak samo :D
Jak dla mnie masz normalne nogi, też nie masz jakichś bardzo umięśnionych.. Wręcz zaryzykowałabym stwierdzenie, że mam bardziej umięśnione niż Ty, chociaż chyba mam trochę chudsze. Kiedyś zrobię jpg-i z każdej perspektywy i wrzucę tu zdjęcia, ale teraz nie mam jak.

Btw. każda z nas ma bardziej umięśnione nogi niż przeciętny forumowicz hyde :woot:
zresztą zauważyłam, że większość płci męskiej ma nogi jak patyczaki, największa beka z tych, którzy wielce ćwiczą na siłowni i bicepsy mają jakby im coś spuchło, a nogi jak 16letnia dziewczynka. ja tam ogólnie nie jestem fanką przesadzonej rzeźby ani na górze ani na dole...

ale wychudzone nogi bez żadnych mięśni u faceta to pedalstwo.

takie nogi u płci męskiej są ok i takie powinien mieć każdy:

to chyba damskie nogi, ale właśnie dla faceta byłyby odpowiednie.. jak na kobietę to niekobiecy kształt nóg
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014

mamy chyba różny gust, mnie się u kobiet podobają chude nogi.. bez żadnych udziwnień

zresztą- oprócz lekko wyrzeźbionego brzucha jak dla mnie reszta wyrzeźbionego kobiecego ciała nie wygląda atrakcyjnie. fakt, są ludzie, którzy się tym jarają, ale to raczej kryptopedały. kobieta ma być kobietą, a nie jakimś monstrum

Endorfina
Endorfina
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba na odwrót, koleżanko. te t-rexy są okropne, drugi "typ" lepszy

mi sie te pierwsze podobają, jednak
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak dla mnie masz normalne nogi, też nie masz jakichś bardzo umięśnionych.. Wręcz zaryzykowałabym stwierdzenie, że mam bardziej umięśnione niż Ty, chociaż chyba mam trochę chudsze. Kiedyś zrobię jpg-i z każdej perspektywy i wrzucę tu zdjęcia, ale teraz nie mam jak.

no musiałabys z bliska jakie jpg dać, od biegania nie ma jakis wilkich mięsni, musiałbym ćwiczyć więcej siłowo na nogi a tego nie robię, rowerem tez mało jeżdżę.
Konto usunięte
Konto usunięte: mamy chyba różny gust, mnie się u kobiet podobają chude nogi.. bez żadnych udziwnień

otóż to, bo te z jpg zupełnie nie w moim guście,ani jedne ani drugie nie są grube, zwyczajnie inne kształty typujemy.
Konto usunięte
Konto usunięte: Btw. każda z nas ma bardziej umięśnione nogi niż przeciętny forumowicz hyde

w sumie nie widziałam ich nóg zbytnio, jedynie twoje i adidasowej a tak to nikogo chyba :woot:
Endorfina
Endorfina
  11 Agosto 2014

a i moje nogi sa na pewno grubsze, bo ja mam prawie 60kg a nie 48 ;D
58 albo i 59 a rok temu miałam 65/66 heh.zajadanie sie śmieciowym żarciem kiedyś musiało wyjść.

Endorfina
Endorfina
  11 Agosto 2014

jeszcze z 3 kg w dół i będzie d83ddc4d

PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014

pamiętaj, że prawdziwa kobieta kończy się na 55kg

Endorfina
Endorfina
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętaj, że prawdziwa kobieta kończy się na 55kg

a facet zaczyna sie od 180cm, tez to słyszałam.
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Endorfina
Endorfina: a facet od 180cm, tez to słyszałam.

185*
Endorfina
Endorfina
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: 185*

jak karakan bym koło takiego wyglądała, mam zaledwie 165cm.
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Endorfina
Endorfina: jak karakan bym koło takiego wyglądała, mam zaledwie 165cm.

od tego są szpilki d83dde0f
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Endorfina
Endorfina: o musiałabys z bliska jakie jpg dać, od biegania nie ma jakis wilkich mięsni, musiałbym ćwiczyć więcej siłowo na nogi a tego nie robię, rowerem tez mało jeżdżę.

Kiedyś dawałam już do lustra, z bardziej bliska chyba się nie da, żeby całość uchwycić, jak będę miała zdjęcia z wakacji jakieś to wrzucę tu, tam na pewno będzie widać moje nogi w całości z bliska, a to zdjęcie które tutaj repostowaliście w różowej tunice też nie jest z daleka, stanęłam tak, żeby było widać całość sylwetki (na życzenie marcina xd)

Endorfina
Endorfina: od biegania nie ma jakis wilkich mięsni, musiałbym ćwiczyć więcej siłowo na nogi a tego nie robię, rowerem tez mało jeżdżę.

Fakt, od biegania myślę, że jakieś wielkie mięśnie nie mogą się zrobić, od rowera już prędzej- o ile jeździsz na wyższych przerzutkach.
Endorfina
Endorfina: otóż to, bo te z jpg zupełnie nie w moim guście,ani jedne ani drugie nie są grube, zwyczajnie inne kształty typujemy.

No widzisz, co człowiek to inny gust
Endorfina
Endorfina: w sumie nie widziałam ich nóg zbytnio, jedynie twoje i adidasowej a tak to nikogo chyba

ja widziałam, ale nie w tematach outfitowych, chociaż od czasu do czasu też gdzieś się takie zdjęcia przewijały
Endorfina
Endorfina: facet od 180cm, tez to słyszałam.

ona ma chyba 184 z tego co pamiętam, więc chyba się łapie xD
Konto usunięte
Konto usunięte: 85*

no to brakuje ci centymetr..
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: no to brakuje ci centymetr..

od tego są buty (śmiech)
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: od tego są buty (śmiech)

wysokie buty u faceta to pedalstwo, poza tym liczy się to, ile masz bez butów słonko...
Endorfina
Endorfina: jak karakan bym koło takiego wyglądała, mam zaledwie 165cm.

mi się podobają tacy metr 80-85, a mam wzrostu marne metr 55, to co ja mam powiedzieć xD zawsze sobie myślę kiedy słyszę, że ktoś się żali "mam tylko metr 65" że powinnam wpaść w depresję jakąś

A wzrost tak naprawdę nie ma zbyt wiele do rzeczy U KOBIET- ważne, żeby ciało było kształtne i proporcjonalne. Waga tak naprawdę też nie jest taka ważna, znam chudziny co mają mniej niż 50 kg, i co z tego skoro wyglądają jak szkielety i jak ktoś się tym jara to dla mnie zakrawa o pedofilię.. I znam takie, które przekraczają tę magiczną granicę 55 kg i mają ładne kształty, wyglądają dużo lepiej niż te wychudzone. A IMO dziewczyna metr 70 to już trochę za dużo i osobiście w ogóle mi się to nie podoba. najlepszy wzrost dla kobiety moim zdaniem to metr 60-metr 65.
+ zauważyłam, że często te wysokie dziewczyny są płaskie jak dechy z przodu i z tyłu, nie wiem, czy to jakaś reguła, ale już dawno to zaobserwowałam..
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: wysokie buty u faceta to pedalstwo

masz cos do moich francuskich i portugalskich bucików? zreszta nawet w nowobalasach da sie dobic spokojnie ponad centrymetr

Konto usunięte
Konto usunięte: poza tym liczy się to, ile masz bez butów słonko...

ty mi lepiej nie mów jak liczyć (śmiech)
Endorfina
Endorfina
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: od tego są szpilki

no to wtedy mam ponad 170cm.
Konto usunięte
Konto usunięte: Fakt, od biegania myślę, że jakieś wielkie mięśnie nie mogą się zrobić, od rowera już prędzej- o ile jeździsz na wyższych przerzutkach.

typowy sprinter ma mocno umięsnione nogi, długodystansowiec już nie.

sprinterzy, pewnie dlatego zeby mieć duzo energii na krótkie dystanse muszą ćwiczyć siłowo na nogi.
-----------
maratonczyk.a tym z kolei spalają sie mięsnie od długich dystansów.

Konto usunięte
Konto usunięte: ja widziałam, ale nie w tematach outfitowych, chociaż od czasu do czasu też gdzieś się takie zdjęcia przewijały

ja jeszcze Julii widziałam chyba, większosc kobiet ma dlugie spódnice, albo fotki samej twarzy na profilu, cięzko określić.
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.