styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
ShortestLogin
ShortestLogin
  10 Agosto 2014

Zdjecia Marty mile widziane , adidasowa schowaj sie ze swoimi gimbusiowymi fotećkami

Endorfina
Endorfina
  10 Agosto 2014

pokażcie znawcy jak powinny wyglądać idealne nogi kobiety, zobaczę jak daleko mi do zgrabnych nóg.

MartaKarinka
MartaKarinka
  10 Agosto 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: o może pojawią outfity w bikini w tle z górami i piwkiem z kieliszka

Nie piję piwa, nie lubię. No i nie mam żadnych zdjęć z gór, mam tylko zdjęcie wielkiego pomarańczowego pająka, a raczej moja siostra ma xD
Konto usunięte
Konto usunięte: Jak mi kupisz gwiazde

Po co? I tak za 2 dni Ci zablokują konto.
Endorfina
Endorfina: tylko nogi masz takie chudziutkie, nie myślałąsżeby je troszkę umięśnić?

Już mam TROCHĘ umięśnione. I jakbym miała bardziej, to chyba by to źle wyglądało, już Darek kiedyś stwierdził, że mam męskie nogi xD
Konto usunięte
Konto usunięte: bo ma łydy wieksze od ud.

coooo?
Konto usunięte
Konto usunięte: bo skonczy jak pewna uzytkowniczka co tutaj tez postuje

kogo masz na myśli?
MaqdaIena
MaqdaIena: Dlaczego bezczynnie ? Przecież można tyle ciekawych rzeczy robić.

Tak, oczywko można jeździć po świecie, zwiedzać egzotyczne kraje etc.. Ale jakaś rutyna jest potrzebna. No chyba, że ktoś lubi grzebać w ogródku, to wtedy jest to właśnie dobre zajęcie na starość.
MaqdaIena
MaqdaIena: Podejrzewam, ze ja obecnie zarabiam o wiele lepiej niż mnóstwo tych, którzy mają własne biznesy.

To zależy, jaki kto ma "biznes", bo jakiś sklep ze spożywką to teoretycznie też własny "biznes", ale podejrzewam, że kokosów z tego ludzie nie mają
MaqdaIena
MaqdaIena: Nie no, okej, jeżeli ktoś ma ochotę niech wyjeżdża, mi jest dobrze tutaj na miejscu. Ja również mam wielu znajomych, którzy wybyli, lata temu i coraz częściej od nich słyszę że tęsknią, bardzo tęsknią za Polską, ale wracać do niej nie chcą, bo sami nie wiedzą co by tutaj mieli robić. Za granicą ktoś pracuje w fabryce żarówek, ktoś w knajpie i wmawiają mi, że pomimo tęsknoty czują się spełnieni. Serio ? Spełnieni na linii produkcyjnej, w fartuchu kelnerki, no sory takie zajęcie nie może dać poczucia spełnienia. Sami siebie oszukują.

No ja znam ludzi, którzy nie pracują w żadnej fabryce żarówek ani na produkcji, normalni ludzie po studiach, takich jakich wiele w polsce, dlatego napisałam, że nie jakoś super wykształceni, nie mają żadnych naukowych tytułów ani wybitnych osiągnięć, ale za granicą zarabiają więcej, niż mogliby liczyć tutaj w polsce pracując w zawodzie. Właściwie to żaden z nich nie pracuje na jakichś produkcjach (z tych których znam bo wiem że wielu ludzi jedzie na zmywak), przykłady jakie mogę podać to lekarz (pracuje w niemczech, wyjechał po studiach na praktyki i tam dostał pracę+ robi jakąś specjalizację czy coś podobnego, nie znam się), higienistka stomatologiczna (też niemcy), fryzjerka po zawodówce kursach i jakiejś dodatkowej szkole też w polsce, za granicą musiała robić jakieś dodatkowe certyfikaty (uk), moja ciotka pielęgniarka w niemczech, nawet nie ma studiów ale ona wyjechała już dawno, za czasów swojej młodości, moja chrzestna po fizjoterapii ma własny gabinet w niemczech+ salon kosmetyczny/spa, moja znajoma dostała pracę we włoszech po samej filologii włoskiej, w jakiejś firmie, w szwecji z kolei mieszka dawna 'znajoma' mojej matki i ona nie pracuje, ale wystarczyło, że zrobiła tam sobie dzieci i żyje bez zmartwień..
Myślę, że żadna z w.w. osób nie chciałaby wrócić do polski bo za pensję w swoim zawodzie przy dobrych wiatrach dorobiłaby się kawalerki na kredyt po 10 latach pracy. I jak widzisz, nie każdy za granicą pracuje w fabryce żarówek ^^
MartaKarinka
MartaKarinka
  10 Agosto 2014

[Endorfina]pokażcie znawcy jak powinny wyglądać idealne nogi kobiety, zobaczę jak daleko mi do zgrabnych nóg.
dla mnie nogi jak nogi, w sumie nic specjalnego, prawie każda ma podobne IMO

takie mi się podobają:

tak jak pisałam, oceniać można kształt tyłków, cycków, brzuchów... ale nogi jak dla mnie u większości dziewczyn niczym się nie różnią

MartaKarinka
MartaKarinka
  10 Agosto 2014

sorry za chaos w tamtych postach i znikome ślady interpunkcji... nie obraźcie się d83dde14

___

Co do zdjęć to pokażę wam zdjęcia tego pająka+ zaległe zdjęcia z wakacji które kiedyś obiecałam... tylko nie mogę się siostry doprosić o zgranie na swój laptop i przesłanie mi, a wszystko jest na jej aparacie. któregoś pięknego dnia..

MartaKarinka
MartaKarinka
  10 Agosto 2014
Endorfina
Endorfina: Marta, dupe masz dobrą do swojej filigranowej figury

Wiem, podoba mi się moja dupa i nie mam żadnych kompleksów z nią związanych. Nie zrozumiałaś chyba.. pisałam, że niektóre krótkie spodenki dają efekt "płaskodupia", jak mają szersze nogawki, które nie przylegają do ciała. d83dde09 Wtedy automatycznie na tyłku jest więcej materiału i spodnie są szersze, i ciężko wtedy, żeby tyłek odstawał.
JuIia
JuIia
  11 Agosto 2014
Rosiczka
Rosiczka: wstawiam ałtfit na dżampreze

Miało być milijon lajków a wyszła remiza w Parzymiechach Dolnych d83dde1e
JuIia
JuIia
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Myślę, że żadna z w.w. osób nie chciałaby wrócić do polski bo za pensję w swoim zawodzie przy dobrych wiatrach dorobiłaby się kawalerki na kredyt po 10 latach pracy.

PS. to prawda. Also Magdo, mój brat tez kiedyś zapitalał w fartuchu i smażył fish & chips'y w jakiejś budzie w Londynie a teraz jest szefem kuchni w Burdż al-Arab lol. W Polszy nigdy by się tak nie wybił, to co zarabiał w najlepszej restauracji w Warszawie to chyba 1/10000 tego co zarabia teraz i nie w mówisz mi że miałby lepiej w naszym gnijącym państewku :D
karolcik92
karolcik92
  11 Agosto 2014

Dziewczyny, co "na górę" do takie sukienki?
http://www.mosquito-sklep.pl/6624-thickbox_default/gorsetowa-sukienka-zakladki.jpg

PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Po co? I tak za 2 dni Ci zablokują konto.

Tego mi nie zablokują, na tym jestem grzeczny d83dde0f

Konto usunięte
Konto usunięte: kogo masz na myśli?

Użytkowniczke Rosiczka
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Chłopaki, co "na górę" do takie sukienki?http://www.mosquito-sklep.pl/6624-thickbox_default/gorsetowa-sukienka-zakladki.jpg

A po co w ogóle coś zakładać na to?
PS nie podoba mi sie ta sukienka
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Tego mi nie zablokują, na tym jestem grzeczny

doszły mnie słuchy, że nieładnie się zachowujesz w stosunku do esquilo
Konto usunięte
Konto usunięte: Użytkowniczke Rosiczka

normalne nogi ma.. co w nich dziwnego?
Endorfina
Endorfina
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Wtedy automatycznie na tyłku jest więcej materiału i spodnie są szersze, i ciężko wtedy, żeby tyłek odstawał.
no tak sama mam kilka takich spodenek, tylko ja nic do twojego tyłka nie mam, jest ok.Tylko o nogach wspominałam
a znów wole takie, nie są przesadzone, ani nie wygladają jak patyki.

Konto usunięte
Konto usunięte: takie mi się podobają:

a ja jednak wole takie troszkę bardziej zbudowane.

--------------------------------------------
np takie nogi juz mi się nie podobają, matko święta jakie parasole ohydne.

Endorfina
Endorfina
  11 Agosto 2014

dużo jednak zalezy jaka fotke robisz, czy z bliska, czy z daleka, czy masz napięte nogi, czy nie.
dam tu swoje dwie fotki z bliska wyglądają jakby były prawie męskie a z daleka całkiem normalne.

wybaczcie ze taki ubiór na drugim jpg, czekałam aż mi kajak przyniosą XD

PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Endorfina
Endorfina: np takie nogi juz mi się nie podobają, matko święta jakie parasole ohydne.

chyba na odwrót, koleżanko. te t-rexy są okropne, drugi "typ" lepszy
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.