styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: sporo masz do nadrobienia

nie sadze abym tu wrocila regularnie postowac

choc fajnie by bylo, gdyby forum wrocilo na swoj dawny tor

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

GRADEK83
GRADEK83
  12 Marzo 2015
massacre
massacre: choc fajnie by bylo, gdyby forum wrocilo na swoj dawny tor

No niestety tak jak kiedyś było to juz tu raczej nigdy nie będzie a szkoda ale jak to mówią co dobre kiedyś się kończy :)
dynaminka
wpis jest ukryty
GRADEK83
GRADEK83
  13 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: uśmiech dla Gradka :))))))

A ja się juz martwiłem że cię nie ma i jak tam doszło do spotkania z Marcinem czy to jeszcze nie teraz ? XD
Mały ten obrazek ledwo coś widać no ale nie będę marudził xD
dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja się juz martwiłem że cię nie ma i jak tam doszło do spotkania z Marcinem czy to jeszcze nie teraz ? XD

Jeszcze nie. Czekamy aż pogoda się zrobi ładniejsza. Póki co jest niezbyt przyjemna, zimno i pada/mży, a takie spotkanie to wyjście poza dom na cały dzień albo i nawet noc, więc temperatura musi się zgadzać :D
Konto usunięte
Konto usunięte: A ja się juz martwiłem że cię nie ma

LOL.. Gradke, ja mam też inne sprawy i inne życie poza hyde. Poza tym dobrze wiesz, że nie ma już tutaj po co wchodzić. Kiedyś mogłam na hyde spędzać każdą wolną chwilę, a teraz na hyde nie ma już nikogo i niczego, poza "żadnymi" tematami jakichś losowych gimbusów.
Konto usunięte
Konto usunięte: Mały ten obrazek ledwo coś widać no ale nie będę marudził xD

Ucięłam resztę, bo doszłam do wniosku, że za bardzo świeciło mi się czoło xD
GRADEK83
GRADEK83
  13 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: LOL.. Gradke, ja mam też inne sprawy i inne życie poza hyde. Poza tym dobrze wiesz, że nie ma już tutaj po co wchodzić. Kiedyś mogłam na hyde spędzać każdą wolną chwilę, a teraz na hyde nie ma już nikogo i niczego, poza "żadnymi" tematami jakichś losowych gimbusów

no masz rację kiedyś pełno tematów nowych powstawało a teraz to jak nie jakiś spam to debilny temat typu "hej jak się macie"
Konto usunięte
Konto usunięte: Ucięłam resztę, bo doszłam do wniosku, że za bardzo świeciło mi się czoło xD

Jesli tak mocno jak usta to słusznie zrobiłaś xD
dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Jesli tak mocno jak usta to słusznie zrobiłaś xD

usta mi się świecą Twoim zdaniem? to niemożliwe, jak usta mogą się świecić?
Konto usunięte
Konto usunięte: no masz rację kiedyś pełno tematów nowych powstawało a teraz to jak nie jakiś spam to debilny temat typu "hej jak się macie"

no właśnie... :and:
dlatego nie ma po co tam zaglądać, ostatnio doszłam do takiego wniosku.
dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015
Konto usunięte

Usta nie mogą się świecić, bo się nie przetłuszczają. A nawet nie miałam szminki na zdjęciu. Czoło się świeci, bo mam tłustą skórę, dlatego pół godziny po nałożeniu makijażu moja skóra wygląda idealnie (bo poza świeceniem nic jej nie można zarzucić), a potem wyglądam jak choinka i co chwilę muszę się wycierać d83dde21
A Ty jaki masz typ skóry, Gradek?
dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Mały ten obrazek ledwo coś widać no ale nie będę marudził xD

Mój outfit, fryzura i makijaż na balety :)))))

(fryzura wymaga jeszcze małych poprawek :))))

dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015
Konto usunięte

chyba, że chodzi Ci o zęby---- jak się myje, to się świecą xD
ZUI
ZUI
  13 Marzo 2015
d83dde0f ;d
dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015

o, znowu masz konto..

ZUI
ZUI
  13 Marzo 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

Mam dwa, ale jedno mi moderacja zepsuła usuwając datę urodzenia i nie chcą przywrócić...A jak usunęli rok to ani na forumkach ani na czaty ani nic nie zdziałam.Poza tym musze zdementować ploty cobym przegrała rywalizację o Marcina :D bo nie przegrałam :>

dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015
ZUI
ZUI: Mam dwa, ale jedno mi moderacja zepsuła usuwając datę urodzenia i nie chcą przywrócić..

a dlaczego usunęli datę urodzenia?
ZUI
ZUI: ..A jak usunęli rok to ani na forumkach ani na czaty ani nic nie zdziałam

przecież na forum można wchodzić nawet nie mając wpisanego wieku, jedynie a forum seks można wejść od 18.
ZUI
ZUI: .Poza tym musze zdementować ploty cobym przegrała rywalizację o Marcina :D bo nie przegrałam :>

Tak? To dziwne, bo on pisał, że woli mnie :D
ZUI
ZUI
  13 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak? To dziwne, bo on pisał, że woli mnie :D

dopóki walka trwa nie ma przegranych :DDD
No pisał mi, że serio myśli o spotkaniu z Tobą i zależy mu aby Cię poznać :| Ale to jeszcze nie oznacza wygranej :<
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.