styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015

ciekawa jestem waszych jutrzejszych outfitów na urodziny marcina :))

dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015

wiem, że marcin nie zapraszał na żadną imprezę, ale ja mam zamiasr świętować z nim duchem więc ubiorę się jakoś ładnie xD mam nadzieję, że wy też to zrobicie.

dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015

zapraszam na hyde celebrować urodziny marcina

GRADEK83
GRADEK83
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: zapraszam na hyde celebrować urodziny marcina

Zablokowali ten temat ale nagranie słyszałem prawie jak z książki Twarze Greya Marcin na pewno będzie zadowolony z tego nagrania XD Marta powinnaś robić za lektora jakiegoś albo od czasu do czasu recytować nam jakąś poezje wieczorki poetyckie XD
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zablokowali ten temat ale nagranie słyszałem prawie jak z książki Twarze Greya Marcin na pewno będzie zadowolony z tego nagrania

Jakiś debil zablokował, więc tutaj, na lepszym dziale, na Modzie i Smrodzie, będziemy celebrować urodziny Sowy Marcina.

Zapraszam

życzmy temu wspaniałemu człowiekowi wszystkiego co najlepsze :))))

https://clyp.it/0hkur23c

ma urodziny dopiero jutro, ale już dziś zacznijmy zabawę!
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Marta powinnaś robić za lektora jakiegoś albo od czasu do czasu recytować nam jakąś poezje wieczorki poetyckie XD

Mam dziś całodzienną "inbe" przez to nagranie xD
W autobusie zaczęłam się śmiać bo mi się to przypomniało, ludzie pewnie mnie wzięli za idiotke

Najbardziej mnie śmieszy ten moment "ale zaraz, ponczoszki dalej są na moich stópkach" :zabawa:
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015

a beatka zrobiła marcinowi taki prezent xD

podziwiam za talent, ja bym sobie na stopnie nie umiała tak ładnie czegokolwiek narysować, zresztą nawet na kartce bazgram jak przedszkolak xd
GRADEK83
GRADEK83
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ale zaraz, ponczoszki dalej są na moich stópkach

Trochę chaotycznie to wyszło no ale jak na pierwszy raz to nie było źle xD
GRADEK83
GRADEK83
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: a beatka zrobiła marcinowi taki prezent xDpodziwiam za talent, ja bym sobie na stopnie nie umiała tak ładnie czegokolwiek narysować, zresztą nawet na kartce bazgram jak przedszkolak xd

No tez jej pisałem że ładnie jej wyszło XD
ZUI
ZUI
  17 Marzo 2015
Ostatnio edytowany: en 14 Mayo 2477

"Czy wiesz Marcinie co czeka Cię"...to naprawdę brzmi tak jak zwykle mawiają wróżbici tylko oni nie co w urodziny a co czeka Cię w tym nadchodzącym roku xD

Czemu Marta ma blokadę?:<<< Te kilka dni przed Marcina świętem moglibyście odpuścić i pozwolić nam świętować razem z nim xD

danda
danda
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: uśmiech dla Gradka :))))))

ubierz się wreszcie przyzwoicie bo wyglądasz jak kaszalot, a ta twoja progenia faktycznie mnie zabiła
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
Ostatnio edytowany: en 14 Mayo 6799
ZUI
ZUI: Czemu Marta ma blokadę?

znow miałam blokadę? :O
nie wiem za co i nawet nie zwróciłam uwagi, bo nie było mnie. dzisiaj pierwszy raz byłam na rowerze w tym sezonie :zabawa:
a wy co, dalej ze swoimi leniwymi dupskami przed kompe?

danda
danda: bierz się wreszcie przyzwoicie bo wyglądasz jak kaszalot,

ty z twoją progeniczną twarżą wyglądasz gorzej, nawet jakbyś ubrała się w ciuchy od kalvina kleina albo jacykowa. sory brydzia
danda
danda: a ta twoja progenia faktycznie mnie zabiła

a co, może jej nie masz? ewidentnie widać
danda
danda
  17 Marzo 2015
Ostatnio edytowany: en 14 Mayo 7022
Konto usunięte
Konto usunięte: ty z twoją progeniczną twarżą wyglądasz gorzej,

gorzej od ciebie nie. w tych łachmanach stajennej dziołchy wyglądasz jak wieśniara
dynaminka
dynaminka
  17 Marzo 2015
danda
danda: w tych łachmanach stajennej dziołchy wyglądasz jak wieśniara

ciuchy zawsze można zdjąć- twarzy nie :)))))

i to mój ostatni post w twoją strone, idź smrodzić na hyde. tutaj nie potrzebujemy intruzów.
danda
danda
  17 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: ciuchy zawsze można zdjąć- twarzy nie

twoja na pewno jest mało wyjściowa . chyba że najpierw wychodzą zęby potem ty się wyłaniasz zza drzwi
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.