styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015
ZUI
ZUI: dopóki walka trwa nie ma przegranych :DDD

Ja nie mam w zwyczaju walczyć o jakiekolwiek stworzenie z ogonkiem z przodu :rotfl:
jeżeli wolał inną, to znaczy, że nie był mnie wart, więc jak coś to walkover, Beatko d83dde09
ZUI
ZUI: No pisał mi, że serio myśli o spotkaniu z Tobą i zależy mu aby Cię poznać :| Ale to jeszcze nie oznacza wygranej

No niebawem planujemy spotkanie z marcinem, tego nie ukrywam :D
dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015

Bo widzisz Beatka, z punktu widzenia filozofii Nietzschego wygląda to tak: na ziemi istnieją dwie rasy ludzi- niewolnicy i pany. Wartości określające moralność panów to bezwzględność, niezależność, kontrola nad sobą, godność, honor, dostojność. Moralność niewolników określają takie cechy jak litość, pokora, łagodność, altruizm, uległość, ale przede wszystkim liczenie na to, że silniejszy (ktoś o moralności panów) zechce im podać pomocną dłoń. Ja jestem panem, a Ty Beatka jesteś niewolnikiem :)))) Ja mam w sobie zbyt wiele honoru, żeby walczyć o jakiegoś tam faceta, moja moralność na to nie pozwala. Ty z kolei jako słaba jednostka jesteś w stanie uciec się do tak haniebnego czynu, który pozostawi trwałą bliznę na twojej moralności. Jesteś w stanie bez zastanowienia skorzystać z faktu, że walkoverem oddam Ci Marcina. Niestety większa część loch myśli podobnie do Ciebie. Niewolnicy zdominowali naszą kulturę.

Dlatego Ty Beatka będziesz zadowolona z takiego stanu rzeczy i weźmiesz oddanego walkoverem marcina bez mrugnięcia okiem.

dynaminka
dynaminka
  13 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: który pozostawi trwałą bliznę na twojej moralności.

i wcale to tobie nie przeszkadza i przeszkadzac nie będzie :)))))
dynaminka
dynaminka
  14 Marzo 2015

dzisiejszy outfit :)))
ZUI
ZUI
  14 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Bo widzisz Beatka, z punktu widzenia filozofii Nietzschego wygląda to tak: na ziemi istnieją dwie rasy ludzi- niewolnicy i pany. Wartości określające moralność panów to bezwzględność, niezależność, kontrola nad sobą, godność, honor, dostojność. Moralność niewolników określają takie cechy jak litość, pokora, łagodność, altruizm, uległość, ale przede wszystkim liczenie na to, że silniejszy (ktoś o moralności panów) zechce im podać pomocną dłoń. Ja jestem panem, a Ty Beatka jesteś niewolnikiem :)))) Ja mam w sobie zbyt wiele honoru, żeby walczyć o jakiegoś tam faceta, moja moralność na to nie pozwala. Ty z kolei jako słaba jednostka jesteś w stanie uciec się do tak haniebnego czynu, który pozostawi trwałą bliznę na twojej moralności. Jesteś w stanie bez zastanowienia skorzystać z faktu, że walkoverem oddam Ci Marcina. Niestety większa część loch myśli podobnie do Ciebie. Niewolnicy zdominowali naszą kulturę.Dlatego Ty Beatka będziesz zadowolona z takiego stanu rzeczy i weźmiesz oddanego walkoverem marcina bez mrugnięcia okiem.

Nie wiem na jakich prochach jedziesz ale ostro Ci ryją banię, mała :D
ZUI
ZUI
  14 Marzo 2015
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970
ZUI
ZUI: Ty Beatka będziesz zadowolona z takiego stanu rzeczy i weźmiesz oddanego walkoverem marcina bez mrugnięcia okiem.

w ogóle to nie raz jak pisałyśmy to sugerowałam Ci, że nic do niego nie mam poza tym, że go lubię (chociaż też zdarzy się, że mnie wyprowadzi czasem z równowagi)...Marcin nie jest typem osobowościowym, po którego chciałabym sięgnąć xD Jest on tak szalony (żeby nie napisać porąbany jak i Ty) chociaż i ja nie powiem żebym zachowywała się tutaj "zdrowo" ale może już taka specyfika tego miejsca :d
ZUI
ZUI
  14 Marzo 2015

Ale jest też sUodki :< a ja mam słabość do słodkiego :|

GRADEK83
GRADEK83
  15 Marzo 2015
ZUI
ZUI: Ale jest też sUodki

ZUI
ZUI
  15 Marzo 2015

Zabawne Gradku :D Ale akurat ja nie należę niestety do kobiet, które dbają o linię :| i które ograniczają się z tego powodu w kwestii słodyczy. :|

GRADEK83
GRADEK83
  15 Marzo 2015
ZUI
ZUI: Zabawne Gradku :D Ale akurat ja nie należę niestety do kobiet, które dbają o linię :| i które ograniczają się z tego powodu w kwestii słodyczy

Beatko to na pewno nie było wykierowane w twoją osobę :) Zapewniam cię całym sercem :)
ZUI
ZUI
  15 Marzo 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Beatko to na pewno nie było wykierowane w twoją osobę :) Zapewniam cię całym sercem :)

"jeśli kobieta mówi że jesteś słodki"... a ja napisałam no ale Yyyyyy...! wyłączasz mnie teraz z grona kobiet?! d83dde20 ;x
GRADEK83
GRADEK83
  15 Marzo 2015
ZUI
ZUI: wyłączasz mnie teraz z grona kobiet?! ;x

Lepiej jak nic nie napiszę i przemilczę to niefortunne zdażenie :ninja:
ZUI
ZUI
  15 Marzo 2015

hahahaha :D :*

dynaminka
dynaminka
  15 Marzo 2015
Ostatnio edytowany: 15 Mayo 0673
ZUI
ZUI: Nie wiem na jakich prochach jedziesz ale ostro Ci ryją banię, mała :D

Na tych samych, co Marcin d83dde03
ZUI
ZUI: w ogóle to nie raz jak pisałyśmy to sugerowałam Ci, że nic do niego nie mam poza tym, że go lubię (chociaż też zdarzy się, że mnie wyprowadzi czasem z równowagi)...Marcin nie jest typem osobowościowym, po którego chciałabym sięgnąć xD Jest on tak szalony (żeby nie napisać porąbany jak i Ty) chociaż i ja nie powiem żebym zachowywała się tutaj "zdrowo" ale może już taka specyfika tego miejsca :d

Ech, no to musisz być strasznie zdesperowana, skoro za wszelką cenę próbujesz mi go odebrać mimo, że nie jest nawet do końca w Twoim typie. d83dde14
O czym to może świadczyć? Prawdopodobnie tylko o małym zainteresowaniu płci męskiej Twoją osobą. Bo jakbyś miała w czym wybierać, wybrałabyś kogoś, kto bardziej Tobie odpowiada, a nie odbierać mi marcina.
ZUI
ZUI: le jest też sUodki a ja mam słabość do słodkiego :|

to nawet trochę widać beatka, że masz słabość do słodkiego, hahah :D
Konto usunięte
Konto usunięte: zdażenie

uuud83ddc4e
dynaminka
dynaminka
  15 Marzo 2015

:facepalm:
W sumie i tak małe prawdopodobieństwo, że coś z tego wyjdzie więcej ze mną i marcinem ;__; Dzieli nas prawie 400 km więc na dłuższą metę i tak raczej zostaniemy tylko przyjaciółmi i będziemy się spotykać może raz na kilka miesięcy.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.