styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
mem0ry
mem0ry
  7 Abril 2015

Gradziu jak lepiej fiolet i róż czy lepiej brąz i czerń? bo nie jestem pewna na co się zdecyduję na wesele :d ale pewnie sama się umaluję bo jak słyszę jak wydają 100 zł za malowanie to...wolę już sama kupić kosmetyki lepsze i podmalować się :d

GRADEK83
GRADEK83
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty tak lubisz śledzić takie rzeczy to pewnie też tam...działasz :D

No twoich serduszek jaszcze nie przerabiałem aczkolwiek nie omieszkam spróbować tej specyficznej odmiany makijażu :ziober2:
GRADEK83
GRADEK83
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: wolę już sama kupić kosmetyki lepsze i podmalować się :d

Na co ci lepsze te co masz od brata tam kiedyś wspominałaś to chyba powinny wystarczyć.
Co do makijażu to nie przesadzaj z nim za bardzo niech to będzie makijaż schludny niewyzywający z nutką dekadencji XD
mem0ry
mem0ry
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Co do makijażu to nie przesadzaj z nim za bardzo niech to będzie makijaż schludny niewyzywający z nutką dekadencji XD

" NIE BĄDŹ JAK TWÓJ STARY"... d83dde1d
GRADEK83
GRADEK83
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: NIE BĄDŹ JAK TWÓJ STARY

Ładnie przerobiłem zdjęcie Marty i jej psa ?
MartaKarina
MartaKarina
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: m zdjęcie Marty i jej psa ?

To ani nie ja, ani nie mój pies :rotfl: W życiu bym takiej fryzury nie zrobiła, w sumie to fryzura fajna, ale ten kolor jak ić stond i nie wracaj

dobra dodaję dzisiejszy outfit, chociaż mało widać
Outfit prawie jak na salę gimnastycznąd83dde1c

w sumie to zaraz idę na rower, więc trochę się zgadza
GRADEK83
GRADEK83
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: To ani nie ja, ani nie mój pies

A co najśmieszniejsze ona tez ma na imię Marta XD
MartaKarina
MartaKarina
  7 Abril 2015

no i już pojeździłam, taki wiatr na dworze, że włosy rozwalone, każdy w inną stronę świata.

Konto usunięte
Konto usunięte: A co najśmieszniejsze ona tez ma na imię Marta XD

Nie wiem czy to aż taki śmieszny zbieg okoliczności, akurat to jest dość popularne imię d83dde03
MartaKarina
MartaKarina
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdziwiła byś się XD https://www.youtube.com/watch?v=Dmc5SEslJpY

boże gradek xD
Zabładziłeś w internetach?

Poza tym Beatka ma rację, pomalować to możesz i psa jak się uprzesz, tylko jak to zostanie odebrane przez ludzi? Są granice, których jednak się nie powinno przekraczać w niektórych przypadkach :D
GRADEK83
GRADEK83
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Są granice, których jednak się nie powinno przekraczać w niektórych przypadkach :D

Granice sa po to aby je przełamywać i przekraczać XD
Konto usunięte
Konto usunięte: no i już pojeździłam, taki wiatr na dworze, że włosy rozwalone, każdy w inną stronę świata

Kwiaty we włosach potargał wiatr...:nutki:
MartaKarina
MartaKarina
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Granice sa po to aby je przełamywać i przekraczać XD

Oczywko zgodzę się z Tobą, ale jednak trzeba znać granice dobrego smaku, a w tym przypadku są one naruszne.. w ogóle to takie filmiki powinny być usuwane z sieci, to jakaś demoralizacja wręcz, potem chłoptasie chodzą w czerwonych i żółtych rurkach, niektórym do tego stopnia odpi*dala, że sobie naklejają jakieś ch/ujstewka na paznokcie :zonk:

zdjęcie zauważyłam na profilu jednej dawno-znajomej dziewczyny, z którą chodziłam do zerówki, to jpg ze ślubu, więc na pewno nie jest to żadna abstrakcja na potrzeby sesji czy reklamy fotografa.

Konto usunięte
Konto usunięte: jak słyszę jak wydają 100 zł za malowanie to...wolę już sama kupić kosmetyki lepsze i podmalować się :d

:szok:
100 zł za makijaż? w sumie wydaje się to normalną stawką, bo wiadomo, że żadna kosmetyczka nie przyjdzie specjalnie zrobić makijażu i nie weźmie 20 zł, ale w życiu bym tyle nie dała, może dlatego, że ja za godzinę musiałabym ścierać chusteczkami podkład i poprawiać, bo by mi się tłuszcz z gęby lał :rotfl:
MartaKarina
MartaKarina
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: 100 zł za makijaż? w sumie wydaje się to normalną stawką, bo wiadomo, że żadna kosmetyczka nie przyjdzie specjalnie zrobić makijażu i nie weźmie 20 zł, ale w życiu bym tyle nie dała, może dlatego, że ja za godzinę musiałabym ścierać chusteczkami podkład i poprawiać, bo by mi się tłuszcz z gęby lał

w sumie to ja na wesela nie chodzę, ale w maju znowu mam jakąś imprezę z okazji kolejnej okrągłej rocznicy ślubu ciotki, kij z tym, nie muszę na takich spędach mieć nie wiadomo jakiego makijażu i zawsze w kiblu można się poprawić, ale jakbym sama miała brać ślub i być w centrum uwagi przez cały dzień, a co gorsza pod obstrzałem domorosłych fotografów, to chyba musiałabym tylko oczy pomalować, bez żadnego pudru czy podkładu, bo wtedy przynajmniej moja skóra się aż tak ordynarnie nie świeci, a tu po nałożeniu czegokolwiek miną 2 godziny i robi się tragedia xD
Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: . Za to czasem wyciągała zużyte podpaski ze śmietnika i rozgryzała aż do waty,

ja jebix :D
Konto usunięte
Konto usunięte: Pies/kot ma odpowiednie miejsce do jedzenia, miska, a nie stol gdzie ludzie jedza, litosci Marta

No już to widzę jak pies je przy stole z rodziną. :D Marta jak zwykle wkręca, żeby wywołać dyskusję :D

On n’est jamais content là où on est.

FioletowyAlbin
Reputacja: -48 | BluzgometrTM: 1
FioletowyAlbin
  7 Abril 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Zdziwiła byś się XD

d83dde31d83dde12d83dde16
GRADEK83
GRADEK83
  7 Abril 2015
FioletowyAlbin
FioletowyAlbin:

Myślałem że dziewczyny lubią ŁADNYCH chłopców d83dde01
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.