malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  14 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: macie tez kolko wzajemnej adoracji na fejsie?xD

adorujemy sie w wielu miejscach. wysylamy sobie smski z komplementami, dzwonimy na skajpaju, zeby porownac swoje makijaze.
przeciez nie bedziemy sie ograniczac do fotki, skoro jestesmy takie ladne wypudrowane ^^

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  14 Marzo 2013
Psyche30
Psyche30: Wiele bab mnie dodawało na czarną z tego powodu ze weszłam na ich profil, czasami przypadkowo, zobacza babę w podglądaczu i na czarną, powalone babska totalnie.

Tyle, ze ja jej nigdy wczesniej nie ogladalam o.O

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

SzaryChlopaczek
SzaryChlopaczek
  14 Marzo 2013
massacre
massacre: adorujemy sie w wielu miejscach. wysylamy sobie smski z komplementami, dzwonimy na skajpaju, zeby porownac swoje makijaze. przeciez nie bedziemy sie ograniczac do fotki, skoro jestesmy takie ladne wypudrowane ^^

śmiechłem xD nie zdziwiłbym się gdyby tak bylo
massacre
massacre
  14 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie zdziwiłbym się gdyby tak bylo

ale tak jest :)

Bayje
Bayje
  14 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: macie tez kolko wzajemnej adoracji na fejsie?xD

oczywiscie.
przecież my sobie wysyłamy również kartki świąteczne poczta.
massacre
massacre
  14 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: przecież my sobie wysyłamy również kartki świąteczne poczta

pijesz do naszych kartek urodzinowych z Mirra? :Ziober2:

Bayje
Bayje
  14 Marzo 2013

nie - ja lubie kartki świąteczne.
poważnie i wysyłać i dostawać :D

massacre
massacre
  14 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: nie - ja lubie kartki świąteczne. poważnie i wysyłać i dostawać :D

A ja nie lubie chodzic na poczte.

Bayje
Bayje
  14 Marzo 2013

a ja lubię <3

styka51
styka51
  14 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: poważnie i wysyłać i dostawać :D

Daj adres, to wyślę Ci na Wielkanoc :tak:

Mój Kamyszek :zakochany:
Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  14 Marzo 2013
massacre
massacre: Tyle, ze ja jej nigdy wczesniej nie ogladalam o.O

Banan się jej nie spodobał :ziober2:
Bayje
Bayje
  14 Marzo 2013

w takim razie ja tez chce styczka Twój adresik :ziober2:

massacre
massacre
  14 Marzo 2013

Jaki banan? :woot: _________________________________________ @Bayje Jak chcesz kartkę z Londynu to daj mi adres, mam pocztę po drodze :D Jestes jak mój ex... Do dzisiaj mi pocztówki wysyła z każdego zakątka swiata, bo często podróżuje. A ja mam stos kartek do ukrycia przed Panem Zazdrosnym :ninja:

Psyche30
Reputacja: -34 | BluzgometrTM: 54
Psyche30
  14 Marzo 2013
massacre
massacre: Jaki banan?

Z Twojego zdjęcia, bo to zrozumiałam ze to drugie konto dodała na czarną a nie massacre tak? ;)
massacre
massacre
  14 Marzo 2013
Psyche30
Psyche30: massacre: Jaki banan? Z Twojego zdjęcia, bo to zrozumiałam ze to drugie konto dodała na czarną a nie massacre tak? ;)

nie. massacre dodala na CL, drugie konto uzylam, zeby ja podejrzec. z konta massacre moglam dojrzec tylko jej miniaturke (te zwisy) co mnie zaintrygowalo i naklonilo do obejrzenia jej wszystkich zdjec. Nie zawiodlam sie :rotfl:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.