Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1887 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
kota oszczedz

to trzymajcie mocniej. Przesle Wam grafik mojego pozycia, zebyscie mogly trzymac kciuki w odpowiednim czasie

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Tez chcesz grafik mojego pożycia?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
też trzymam kciuki!
dla pocieszenia powiem, że moja koleżanka starała się przez 4 lata(to nie jest ta pocieszająca część) i tydzień temu urodziła śliczną, zdrową córeczkę. też robiła miliony badań, spinała się i tak dalej, a okazało się, że po prostu przez te 4 lata jej organizm dochodził do siebie po piksach anty i nagle, jak już stracili nadzieję - zaskoczyła
@Paulinessa, szkoda czego? ___________________________________________ @mmaryja, ha! To samo powiedziała mi lekarka. Żebym nie patrzyła na to, że za pierwszym razem po odstawieniu antykoncepcji od razu zaszłam. I że teraz mój organizm może dłużej do siebie dochodzić. Na wyniki badań krwi czekam, bo interesuje mnie jeszcze kwestia mojego wiecznie zimnego ciała (nawet przy 21 stopniach w domu chodzę grubo ubrana i mam zimne kończyny) i bóli głowy średnio 3-4 razy w tygodniu