malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  21 Marzo 2013

dobra, dzisiaj odstawie takie modły, że zobaczysz.

spale kota sąsiada - to musi zadziałać :ziober2:

Bayje
Bayje
  21 Marzo 2013

a co do jajek - jeżeli byłaby taka możliwość ... wiesz o tym, że bym Ci je parę ich oddała.

styka51
styka51
  21 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz o tym, że bym Ci je parę ich oddała.

Ja też mogłabym oddać, tylko ja kurdupel jestem, to wisz ;p
Bayje
Bayje
  21 Marzo 2013

myśle, że w tym wypadku nie chodzi o to .. czy ktoś jest kurduplem czy też nie.

styka51
styka51
  21 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: myśle, że w tym wypadku nie chodzi o to .. czy ktoś jest kurduplem czy też nie.

Wiem, że o to nie chodzi. Ale lepiej, żeby miała tego świadomość.
Poza tym ja się trzymam tego, że się uda ;)
Bayje
Bayje
  21 Marzo 2013

ja też się tego trzymam, że się uda.
po prostu musi przyjść wiosna :D

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  21 Marzo 2013

Jak tak dalej pójdzie to nam jajka pozamarzają w koszykach.

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  21 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, dzisiaj odstawie takie modły, że zobaczysz.spale kota sąsiada - to musi zadziałać

kota oszczedz :rotfl:
styka51
styka51: Poza tym ja się trzymam tego, że się uda ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja też się tego trzymam, że się uda

to trzymajcie mocniej. Przesle Wam grafik mojego pozycia, zebyscie mogly trzymac kciuki w odpowiednim czasie :crylol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  21 Marzo 2013

to ja celowo mam celibat żeby u Ciebie zadziałało jak widać ... nie działa :ninja:

Paulinessa
Paulinessa
  21 Marzo 2013

No Asia, to i ja trzymam kciuki! :*

massacre
massacre
  21 Marzo 2013

Tez chcesz grafik mojego pożycia? :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Paulinessa
Paulinessa
  21 Marzo 2013
massacre
massacre: Tez chcesz grafik mojego pożycia?

nie, bo zrobiłoby mi się szkoda :D :rotfl:

będę trzymać kciuki na oślep, o . :D
mmaryja
mmaryja
  21 Marzo 2013

też trzymam kciuki!
dla pocieszenia powiem, że moja koleżanka starała się przez 4 lata(to nie jest ta pocieszająca część) i tydzień temu urodziła śliczną, zdrową córeczkę. też robiła miliony badań, spinała się i tak dalej, a okazało się, że po prostu przez te 4 lata jej organizm dochodził do siebie po piksach anty i nagle, jak już stracili nadzieję - zaskoczyła

massacre
massacre
  21 Marzo 2013

@Paulinessa, szkoda czego? ___________________________________________ @mmaryja, ha! To samo powiedziała mi lekarka. Żebym nie patrzyła na to, że za pierwszym razem po odstawieniu antykoncepcji od razu zaszłam. I że teraz mój organizm może dłużej do siebie dochodzić. Na wyniki badań krwi czekam, bo interesuje mnie jeszcze kwestia mojego wiecznie zimnego ciała (nawet przy 21 stopniach w domu chodzę grubo ubrana i mam zimne kończyny) i bóli głowy średnio 3-4 razy w tygodniu :and:

massacre
massacre
  21 Marzo 2013

A w ogóle dzięki za trzymanie kciuków :mrgreen:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.