malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Bayje
Bayje
  20 Marzo 2013
:CRYLOL:

proszę Was trzymajcie mnie XD
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  20 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: , ale nie wierzę, że dzień w dzień można siedzieć i grać po x godzin

akurat to zjawisko nie jest mi obce. Na szczescie nie u mnie w domu.
jeden z najczestszych problemow par XXI wieku - X Box / Playstation :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mirra20
mirra20
  20 Marzo 2013
massacre
massacre: akurat to zjawisko nie jest mi obce. Na szczescie nie u mnie w domu. jeden z najczestszych problemow par XXI wieku - X Box / Playstation

jak kupię to się przekonam czy to prawda:P
mam nadzieję, że nie będę żałować :lol:
Bayje
Bayje
  20 Marzo 2013

znowu mnie koleżanka dodała na CL :smutny:

massacre
massacre
  20 Marzo 2013

Koleżanka nie dodaje na CL

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

mmaryja
mmaryja
  20 Marzo 2013

mój mąż też jakoś się nie wciągnął w granie. ma, gra, ale bez przesady. czasami nawet się cieszę jak gra bo jest spokój

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  20 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: idź się cieszyć gdzie indziej -,-

Podbijam obficie :rotfl:

Tez nic nigdy nie wygrywam.
Dziadostwo!
madzia2143
madzia2143
  20 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Podbijam obficie

łohoho ale mam propsy ;P
musiał to ktoś głośno powiedzieć :D
Bayje
Bayje
  20 Marzo 2013
massacre
massacre: Koleżanka nie dodaje na CL

dobra inaczej "koleżanka"
:crylol:
massacre
massacre
  20 Marzo 2013

Dlaczego Cię dodała ta koleżanka na CL? Stawiam dyche, że za szczerość. Plebs nie lubi szczerości i brak argumentów przejawia agresją i innymi podejrzanymi, antysocjalnymi zachowaniami (tu CL). Wygrałam? :mrgreen:

Bayje
Bayje
  21 Marzo 2013

sprawa wyglądała mniej więcej tak, że z 3 lata temu na przystanku autobusowym jedna nasza znajoma zagadała do Nas i 'pytała co u nas i takie tam...' a, że ta miała z nią lepszy kontakt to się zapytałam a co u XXX. 'A nic szuka pracy'... a ja strzeliłam teksta, no to ciężko znaleźć na facebooku i na fotce pracę..

2 godziny później wywaliła mnie ze znajomych na facebooku,nk. tutaj dostałam CL :D

massacre
massacre
  21 Marzo 2013
:rotfl: Wiesz, że wygrałabym tą dyche? :pavarotti:

massacre
massacre
  21 Marzo 2013

W ogole mam dzisiaj depresje :ninja:
Ex mojego faceta, a przy tym moja kolezanka (tak, poznalam ja i polubilam) znowu jest w ciazy... Powiedzialam mojemu, ze zle wybral.
Demet no... wyniki badan powinnam dostac w ciagu najblizszych 5 dni, ciekawe czy cos pokaza :And:

Bayje
Bayje
  21 Marzo 2013

przestan się tak nakręcać.
będziesz w ciąży ja Ci to mówie ;)

massacre
massacre
  21 Marzo 2013

To przestań gadać i zabierz sie za jakieś czary mary, akupunkture oczu czy co tam działa na płodność... Albo wyślij mi swoje jajka :ziober2:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.