Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
lista tematów
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1885 z 1977
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)
Konto usunięte: wiesz że moja pozycja w Re jest zagrożona, zmieniła się nam kierowniczka i już dwie poleciały ;/
Uuuu ale kwas

Szybkość+pamięć+refleks xD
Bo wyniki są już zweryfikowane, wszyscy, którzy mnie wyprzedzili oszukiwali różnymi programami. Konkurs zakończony, jestem na pierwszym miejscu w rankingu :P
Gdzieś widziałam do wygrania, ale nie pamiętam gdzie, jak znajdę to Ci podrzucę linka :)) Swoją drogą kosztowny prezent wymyśliłaś (o ile wciąż kosztują tyle, co kiedyś, ja wzięłam 610 zł za 4GB), ale typowo dla facetów, nie boisz się, że będzie całe dnie spędzał przy konsoli? :D
Konto usunięte: Gdzieś widziałam do wygrania, ale nie pamiętam gdzie, jak znajdę to Ci podrzucę linka :))
spoko chociaż ja nie mam szczęścia w grach niestety:/
Konto usunięte: Swoją drogą kosztowny prezent wymyśliłaś (o ile wciąż kosztują tyle, co kiedyś, ja wzięłam 610 zł za 4GB), ale typowo dla facetów,
mamy taki układ, że nie kupujemy sobie jakichś pier..dołek na jakieś okazje typu dzień kobiet walentynki, tylko raz a porządniej
jakoś o to jestem spokojna, fakt jest fanem technologii itp ale da się go odciągnąć jak trzeba:D
xbox mu mnie nie zastąpi na pewno:P
chcialabym zebys zobaczyla moich mezczyzn PRZED i PO ... Mysle, ze nie roznia sie wiele od pozostalych. Wrecz przeciwnie, Jarek zawsze byl anty elektronicznym wynalazkom stworzonym do uciech i rozrywki (czytaj facebook, Fifa, Prince of Persia, GTA i takie tam)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
massacre: chcialabym zebys zobaczyla moich mezczyzn PRZED i PO ... Mysle, ze nie roznia sie wiele od pozostalych. Wrecz przeciwnie, Jarek zawsze byl anty elektronicznym wynalazkom stworzonym do uciech i rozrywki (czytaj facebook, Fifa, Prince of Persia, GTA i takie tam)
no wiesz faza zachwytu na początku zawsze jest, ale nie wierzę, że dzień w dzień można siedzieć i grać po x godzin:P
zresztą sama też bym sobie od czasu do czasu pograła:D