Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1888 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
a badałaś tarczycę?
mnie też teraz ciągle trzęsie zimno, ale to pewnie Lew się dogrzewa bo pogoda jest po prostu TRAAAAAAAGEDIA
Nie. Lekarka zleciła mi jedynie badania krwi. Powinnam sie zapytać o jakieś dodatkowe w związku z tarczycą?
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
pewnie! tarczyca to teraz zmora ogromnej ilości kobiet, a niestety lekarze jakoś o niej zapominają i nie umieją powiązać objawów, które u kobiet są bardzo różne(prócz tych podstawowych). oczywiście niekoniecznie musi to być związane z zaciążeniem, ale warto się zbadać!
Wlasnie pamietam, bo pisalas mi o tym wczesniej. Myslalam, ze badania krwi starcza. Ale dzieki, zapytam sie.
Tutaj to o wszystko musisz sie prosic... Gdybym nie wymusila badania krwi, to by mnie znowu odeslala do domu, bo "na oko" wygladam zdrowo... w Anglii zeby byc lekarzem w przychodni najwyrazniej wystarczy zaliczyc kurs internetowy

Choc ostatnio cos zaczynaja z tym robic... Czytalam, ze zawiesili sporo lekarzy, bo oblali test z angielskiego, a sprawa wyszla po tym jak lekarz nie mogl sie dogadac z pacjentem i pacjent wniosl skarge

Wlasnie te badania zrobilam nie tylko ze wzgledu na to, ze zajsc nie moge. Cos sie ze mna ostatnio dzieje, nie wiem co, ale czuje, ze moj organizm nie pracuje jak nalezy.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Wlasnie pamietam, bo pisalas mi o tym wczesniej. Myslalam, ze badania krwi starcza. Ale dzieki, zapytam sie.
Tutaj to o wszystko musisz sie prosic... Gdybym nie wymusila badania krwi, to by mnie znowu odeslala do domu, bo "na oko" wygladam zdrowo... w Anglii zeby byc lekarzem w przychodni najwyrazniej wystarczy zaliczyc kurs internetowy

Choc ostatnio cos zaczynaja z tym robic... Czytalam, ze zawiesili sporo lekarzy, bo oblali test z angielskiego, a sprawa wyszla po tym jak lekarz nie mogl sie dogadac z pacjentem i pacjent wniosl skarge

Wlasnie te badania zrobilam nie tylko ze wzgledu na to, ze zajsc nie moge. Cos sie ze mna ostatnio dzieje, nie wiem co, ale czuje, ze moj organizm nie pracuje jak nalezy.
chęć zostania babcią przez moją mamę mnie pokonała :) dostałam dzisiaj od niej takie rękawiczki dla bobasa żeby się nie podrapał ;)
Powiedziałam o tym mamie to stwierdziła, że może Twoja mama pamięta czasy niedostatku i zbiera wszystko, bo się boi, że braknie XD
Moja na szczęście nie ma ciśnienia na takie rzeczy jak mój ślub i moje dzieci, zresztą jestem w takiej sytuacji jak Ty :P A ona za 2 dni kończy dopiero 40 lat, za młoda na babcię

założę się że zbiera dla mnie posag :D kiedyś znalazłam w jej szafie jakąś starą kiecę ciążową i pytam się po co jej ona, czy ma coś w planach,a ona odpowiedziała że trzyma ją dla mnie...

ale coś czuję, że jakby się faktycznie przydarzyło takie coś to wcale by nie była taka zadowolona ;)
eee to młoda kobieta :D moja w tym roku skończyła 50tkę, więc może dlatego czuje się powoli babcią. Chociaż dla mnie tak czy siak 50 lat to nie starość ;) mój ojciec ma 58, a duchem ciągle młody. Gdyby zdrowie mu pozwalało to byłby królem każdej imprezy ;)
Ucięło mi posta
A co dopiero o wnukach mówić czy czymkolwiek...

Wiesz, ja nawet nie wiem jak ją odbierać. Jest więcej niż pewna, że zajdę w ciąże, zmarnuje sobie życie z Mańkiem, bo przecież "on nic nie ma". I będę zamiatać ulicę, albo co gorsza zostanę parobkiem w jakimś dużym gospodarstwie. A ja już nie mam sił jej wszystkiego tłumaczyć id początku... I tak lecą te 4 lata

to chyba jeden z tych cięższych przypadków - materializm nade miłość.
ale dziwne bo w końcu 4 lata to kupa czasu, mogłaby się już przyzwyczaić. Po za tym to w końcu Twoje życie. Jesteś inteligentna więc nie dasz sobie raczej zniszczyć życia ;)