Konto usunięte: Jak zdrade sie wybaczy 2gi raz to juz potem bedzie zdradzac notorycznie bo wie, ze bedziesz wybaczac Cytat:
Po tym jego telefonie już zdecydowałam, że z nami koniec. Nie potrzebny mi facet, co nie może wytrzymać bez laski. Potem się dowiedziałam, że "tylko" pocałowali się i na dodatek krótko. I akurat w to mogę uwierzyć, bo źródło wiarygodne. Poza tym jak jego siostra i bracia się dowiedzieli, że mnie zdradził, to tak na nim psy wieszali, że masakra. Aktualnie jestem w stanie mu zaufać w 90 %, więcej nie daje, a to i tak dużo.
Konto usunięte: le nie zdradzil mnie, nic takiego sie nie stalo ja po prostu bylam bardzo wyczulona na tą panne i tyle.
Czasami tak jest. Się niektórych ludzi nie toleruje i tyle.
Rozumiem, ja jestem na 3 laski strasznie uczulona. A na tą jedną z paskudnym ryjem, to patrzeć nie mogę, no nienawidze jej i jestem pewna, że gdyby zaczęła się mnie czepiać ( znowu) to syke bym zniszczyła. Nawet Maniek by się nie dowiedział

massacre: WOW!!!!
Sama bym sie zlamala, a jakby jeszcze zaspiewal Careless Whisper George Michale, to w ogole
Kojarzysz kawalek nie? o zdradzie, z reszta Always Bon Jovi tez...
I na dodatek wymyślił sobie, że jesteśmy razem równe pół roku i przywiózł mi łańcuszek i bransoletkę w prezencie. Nawrzucałam mu jeszcze, że dziwke ze mnie robi, chce mnie przekupic itp itd...
Ale nie odpuścił i dobrze :D
Uwielbiam te kawałki ^^