agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Szczerze? Nie dziwię się ;)

Dzieki :D Lubie miec wszystko to co najlepsze :D

styka51
styka51: Fajnego chłopa masz. Chyba gust mamy podobny ^^

Wiadomo, obie tez lecimy na Marcina S. :ninja:
ja jestem prozna, lubie sie otaczac tym co piekne :swir:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Ankaa
Ankaa
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: Witamy wsród podatników

a no cześć :ziober2:.

massacre
massacre: ladny kolor, model zbyt powazny jak na moj wiek

Takiego koloru własnie potrzebowałam.
Model, aż nie tak poważny choć mogłoby się wydawać ;)
Ale cena i tak mnie przekonała - 48 zł :mrgreen:.
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: Dzieki :D Lubie miec wszystko to co najlepsze :D

Widać :pavarotti:
Ale to dobrze ^^

massacre
massacre: Wiadomo, obie tez lecimy na Marcina S. ja jestem prozna, lubie sie otaczac tym co piekne

Taaaak... Marcin S to nie byle jakie ciasteczko :lol:

Każda kobieta jest odrobinę próżna :D Nawet ja...
Ale ostatnio jest mi smutno, gdyż zauważyłam wzrost zainteresowania moim facetem -.-
massacre
massacre
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Widać Ale to dobrze ^^

jestem perfekcjonistka :D
moj facet musi dobrze wygladac, miec poczucie humoru, musi byc inteligentny, ale to nie jest juz az tak istotne - o filozofii moge porozmawiac na spotkaniach literackich :lol:, musi byc zaradny zyciowo, w sensie wybuduje dom, lacznie z dachem i elektryka i innymi rzeczami, musi umiec dobrze gotowac i zajmowac sie dzieckiem (w ogole musi kochac dzieci), od zmieniania pieluch po kapiele i czytanie ksiazeczek. Musi mnie dobrze pukac, czesto i intensywnie i ogolnie dbac o mnie. Wiadomo od 1410 :D Innych facetow nie spelniajacych tych kryterow nie bralam nawet pod uwage :lol:

styka51
styka51: Taaaak... Marcin S to nie byle jakie ciasteczko

Ojj szczesliwa bedzie ta ktora go posiadzie :D

styka51
styka51: Ale ostatnio jest mi smutno, gdyż zauważyłam wzrost zainteresowania moim facetem -.-

Ciesz sie, dodatkowy bodziec, jak zobaczysz, ze mimo wielbicielek jest TOBIE i tylko TOBIE wierny i oddany :D
Na mojego wiecznie jakies malolaty sie slinia, nawet przedszkolanka jedna :zonk: wypina sie, odgarnia wlosy, jak on przychodzi po mlodego - do mnie nawet hellou nie mowi :rotfl: Moj jest esteta wiadomo, na piekne kobiety lubi sobie popatrzec, ale ja wiem na jakiej dlugosci trzymac smycz, zebysmy oboje byli szczesliwi :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: Ciesz sie, dodatkowy bodziec, jak zobaczysz, ze mimo wielbicielek jest TOBIE i tylko TOBIE wierny i oddany :D

gorzej jak właśnie nie zobaczy :and: wiesz jak to z facetami, zaruchają wszystko co wpadnie im w ręce.
massacre
massacre
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gorzej jak właśnie nie zobaczy

Lepiej, wyjdzie, ze byl gowno warty :D i czas na zmiane

Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz jak to z facetami, zaruchają wszystko co wpadnie im w ręce.

moj nie puknie, przeszedl test
a jak mu sie cos odwidzi w kryzysie wieku sredniego i kogos puknie, to znajde innego :ziober2: Po to dbam o siebie, zeby miec perspektywy nawet majac lat 40 :ninja:
Przezorny zawsze ubezpieczony :lol:

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: Lepiej, wyjdzie, ze byl gowno warty :D i czas na zmiane

tak sie mowi, ale potem niestety jest cierpienie i zawód, i jak tu komus zaufac :and:

massacre
massacre: moj nie puknie, przeszedl test

ja o moim tez tak sadze, ale wiesz, reki obciac sobie nie dam ;-) kiedys za pewnego chłopaka bym dała i dzisiaj bym jej nie miała :ziober2:

massacre
massacre: a jak mu sie cos odwidzi w kryzysie wieku sredniego i kogos puknie, to znajde innego Po to dbam o siebie, zeby miec perspektywy nawet majac lat 40

ja mam tak samo :and: ale ja mam dodatkowe zabezpieczenie, jestem mlodsza niz moj partner, wiec on jest teoretycznie w gorszej sytuacji, bo jak cos zrobi i bede sie chciala rozstac to wiesz, 35 lat to nie to samo co 24 :P
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
massacre
massacre: musi byc zaradny zyciowo, w sensie wybuduje dom, lacznie z dachem i elektryka i innymi rzeczami, musi umiec dobrze gotowac i zajmowac sie dzieckiem (w ogole musi kochac dzieci), od zmieniania pieluch po kapiele i czytanie ksiazeczek. Musi mnie dobrze pukac, czesto i intensywnie i ogolnie dbac o mnie. Wiadomo od 1410 :D Innych facetow nie spelniajacych tych kryterow nie bralam nawet pod uwage

Fuck!
Jakbym siebie czytała ;p
Kiedyś leciałam tylko na tych w miarę wyglądających, a teraz jak już jestem z nim tak długo, to patrzę też na coś innego. I powiem szczerze : nie wytrzymałabym z facetem, który nie umie wbić gwoździa czy nie naprawi autka. A teraz mój ciągle ciągnik naprawia i tak fajnie w tych smarach i olejach wygląda :zakochany: A jak te wszystkie kabelki podłącza i taki skupiony jest, poezja :D

massacre
massacre: Ojj szczesliwa bedzie ta ktora go posiadzie :D

I swój stajl ma :) Dobra dziewucha mu się należy ;p

massacre
massacre: Ciesz sie, dodatkowy bodziec, jak zobaczysz, ze mimo wielbicielek jest TOBIE i tylko TOBIE wierny i oddany :D Na mojego wiecznie jakies malolaty sie slinia, nawet przedszkolanka jedna wypina sie, odgarnia wlosy, jak on przychodzi po mlodego - do mnie nawet hellou nie mowi Moj jest esteta wiadomo, na piekne kobiety lubi sobie popatrzec, ale ja wiem na jakiej dlugosci trzymac smycz, zebysmy oboje byli szczesliwi :D

Ostatnio ciągle razem jeździmy do takiego lokalnego sklepiku, tam non stop jest wymiana ekspedientek... Wchodzę ja : dzień dobry, proszę, dziękuje do widzenia.
Wchodzi mój: Oooo witamy pana ( szeroki uśmiech ) coś jeszcze ? ( cycki na wierzch ) dawno pana nie było ( odrzucanie włosów) ble ble ble...
Wiem jak wyglądały byłe laski Mańka (brzydkie były ) i jestem zadowolona, że jestem najładniejsza :lol: Ale wiem też, że podobają mu się babki, które jest za co złapać i ciągle mi marudzi, żebym przytyła z 5 kg :ninja:
Ale ja mu ufam... Raz miał wyskok, zrobiłam jazdę i zrozumiał.
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz jak to z facetami, zaruchają wszystko co wpadnie im w ręce.

Mój juz się chyba wyruchał za młodu :lol:
A na mnie nie narzeka. A jeżeli bym mu się znudziła, to uj mu w dupę. Nie był mnie wart...
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
styka51
styka51: Mój juz się chyba wyruchał za młodu

Ha, o moim tez bym tak mogla powiedziec :ninja: ale sama nie wiem czy to zle czy dobrze xD

styka51
styka51: A na mnie nie narzeka. A jeżeli bym mu się znudziła, to uj mu w dupę. Nie był mnie wart...

:pavarotti: racja, święta, ale i tak zawsze boli, zdrada chyba najbardziej :-) ja jak sie dowiedzialam 2 tyg temu, ze moj z byłą pisał to kuwa o 23 taka jazde w domu zrobilam, ze masakra :ninja: co innego, gdyby mi powiedzial, pisalem z Anka, ale jak po kryjomu to juz mysle, ze cos kombinuje, tlumaczyl sie, ze nie gadal bo wiedzial ze bedzie afera co nie jest prawda :and: i to do tego stopnia jazde zrobilam, ze o 23 zaczelam mu ciuchy wyrzucac z szafy, szafek; pakuj sie! nie bedziesz mnie oszukiwac! wyjazd stąd :crylol: normalnie paranoja :ninja: mysle, ze juz wiecej tak nie postapi..
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011

a najlepsze jest to ze rodzice az sie obudzili, wbijaja do pokoju a ja chocby Kargul i pawlak: A WY TU CZEGO?! WESELA NIE BEDZIE! mamo dawaj mi torbe :crylol:

styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: racja, święta, ale i tak zawsze boli, zdrada chyba najbardziej :-) ja jak sie dowiedzialam 2 tyg temu, ze moj z byłą pisał to kuwa o 23 taka jazde w domu zrobilam, ze masakra co innego, gdyby mi powiedzial, pisalem z Anka, ale jak po kryjomu to juz mysle, ze cos kombinuje, tlumaczyl sie, ze nie gadal bo wiedzial ze bedzie afera co nie jest prawda i to do tego stopnia jazde zrobilam, ze o 23 zaczelam mu ciuchy wyrzucac z szafy, szafek; pakuj sie! nie bedziesz mnie oszukiwac! wyjazd stąd normalnie paranoja mysle, ze juz wiecej tak nie postapi..

No czasami facetów zrozumieć nie można, no nie da się. I w sumie rozumiem, że taką jazdę mu zrobiłaś.
Dwa lata temu byłam z rodzicami nad morzem, a mój został w domu. Byliśmy wtedy razem już pół roku. Pamiętam, że zadzwonił do mnie w środku nocy, zapłakany i mówi, że mnie zdradził... Nie słuchałam go w ogóle i się rozłączyłam. Byłam taka wściekła na siebie, bo miał być idealny, cudowny i w ogóle ach, a tu taką akcje odyebał. Dzwonił do mnie chyba z 3 dni pod rząd, setki sms'ów z przeprosinami itp. Aż pewnego dnia idę z moją siostrą na plaże, patrze a tu ON. Przyjechał 400 km do mnie nad morze, spał w samochodzie na przeciwko hotelu, w którym mieszkaliśmy. Nie mam zielonego pojęcia skąd wiedział gdzie się zatrzymaliśmy. Łaził za mną następne 3 dni i przepraszał... Wybaczyłam, ale wiem i on też wie, że drugiej takiej akcji nie odpuszcze.
Ale byłam podkuwiona wtedy :ninja
styka51
styka51
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A WY TU CZEGO?! WESELA NIE BEDZIE! mamo dawaj mi torbe

Hahahah :D
Mocne, ale takie akcje są najlepsze. Niech facet zobaczy, że nie dasz sobie w kaszę dmuchać ;)
massacre
massacre
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tak sie mowi, ale potem niestety jest cierpienie i zawód, i jak tu komus zaufac

Wiem. Ciezko mi zrozumiec, bo ja jestem uczuciowo niepelnosprytna :/ Ale wiem, przez co przechodzila moja sis jak sie rozstala z chlopakiem, z ktorym byla prawie 6 lat. Dramat... i nawet zdrady nie bylo - ogolnie rozstania to chyba nieprzyjemna sprawa dla wiekszosci kobiet ...

Konto usunięte
Konto usunięte: ale wiesz, reki obciac sobie nie dam ;-)

prawda, prawda :tak: jak ja to mowie: "Jaroslawie, sobie nie ufam, a Tobie bede?" :lol:
Konto usunięte
Konto usunięte: ale ja mam dodatkowe zabezpieczenie, jestem mlodsza niz moj partner, wiec on jest teoretycznie w gorszej sytuacji, bo jak cos zrobi i bede sie chciala rozstac to wiesz, 35 lat to nie to samo co 24 :P

Racja, spryciaro :lol: dobrze ze nie ma duzej roznicy miedzy wami jednak, bo znam przypadki, gdzie facet mial dosyc malolat i chcial kobiete dojrzalsza, ktora lapie te same fale czasowe - moj facet zawsze mial mlodsze, a marzyl o starszej :D ja marzylam o mlodszym i uj nie wyszlo nam, jestesmy ten sam rocznik...

styka51
styka51: nie wytrzymałabym z facetem, który nie umie wbić gwoździa czy nie naprawi autka.

SO TRUE SISTER!
Alleluja

styka51
styka51: A jak te wszystkie kabelki podłącza i taki skupiony jest, poezja :D

:zakochany: juz mam mokro :D
styka51
styka51: I swój stajl ma :) Dobra dziewucha mu się należy ;p

Najlepsza :D

styka51
styka51: Oooo witamy pana ( szeroki uśmiech ) coś jeszcze ? ( cycki na wierzch ) dawno pana nie było ( odrzucanie włosów) ble ble ble...

skad ja to znam :rotfl:
z reszta ktoras z nich ma lepsze cyce od twoich? nie wydaje mi sie :D
styka51
styka51: Wiem jak wyglądały byłe laski Mańka (brzydkie były )

hhahahahahaah, jego ex wygladala jak zyrafa, chuda dluga, wszystko dlugie miala, nos, konczyny, dlugie cienkie blond stronki, zero cyckow, miednica wystawala FU
jak mnie poznal, polozyl sie na cyckach i powiedzial:
Zawsze marzylem zeby miec takie cycki i dupe na wlasnosc :lol:
styka51
styka51: i jestem zadowolona, że jestem najładniejsza

no ba :D
czytam ciebie jak siebie :D

styka51
styka51: Ale wiem też, że podobają mu się babki, które jest za co złapać i ciągle mi marudzi, żebym przytyła z 5 kg

moj rozpacza jak chudne :ninja:
ma tez slabosc do ciezarnych kobiet, kazda moja kolezanke w ciazy musial zmacac po brzuchu, przytulic - wariat jest na dzieci. no i na laski z brzuchami - jakies zboczenie chyba :woot:

massacre
massacre
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: styka51: Mój juz się chyba wyruchał za młodu Ha, o moim tez bym tak mogla powiedziec ale sama nie wiem czy to zle czy dobrze xD

Moim zdaniem dobrze, moj ma to samo.
Wyruchal co mial, dzieki temu wie co dobre i czego on chce i jezeli na Tobie sie zatrzymal, to znaczy ze spelniasz to czego on pragnie - nie ma wiec co szukac dalej :)

Gorzej z prawiczkiem, ktory bedzie sie pozniej zastanawial jak kazda inna dziura smakuje