Konto usunięte: tak sie mowi, ale potem niestety jest cierpienie i zawód, i jak tu komus zaufac
Wiem. Ciezko mi zrozumiec, bo ja jestem uczuciowo niepelnosprytna :/ Ale wiem, przez co przechodzila moja sis jak sie rozstala z chlopakiem, z ktorym byla prawie 6 lat. Dramat... i nawet zdrady nie bylo - ogolnie rozstania to chyba nieprzyjemna sprawa dla wiekszosci kobiet ...
Konto usunięte: ale wiesz, reki obciac sobie nie dam ;-)
prawda, prawda

jak ja to mowie: "Jaroslawie, sobie nie ufam, a Tobie bede?"
Konto usunięte: ale ja mam dodatkowe zabezpieczenie, jestem mlodsza niz moj partner, wiec on jest teoretycznie w gorszej sytuacji, bo jak cos zrobi i bede sie chciala rozstac to wiesz, 35 lat to nie to samo co 24 :P
Racja, spryciaro

dobrze ze nie ma duzej roznicy miedzy wami jednak, bo znam przypadki, gdzie facet mial dosyc malolat i chcial kobiete dojrzalsza, ktora lapie te same fale czasowe - moj facet zawsze mial mlodsze, a marzyl o starszej :D ja marzylam o mlodszym i uj nie wyszlo nam, jestesmy ten sam rocznik...
styka51: nie wytrzymałabym z facetem, który nie umie wbić gwoździa czy nie naprawi autka.
SO TRUE SISTER!
Alleluja
styka51: A jak te wszystkie kabelki podłącza i taki skupiony jest, poezja :D

juz mam mokro :D
styka51: I swój stajl ma :) Dobra dziewucha mu się należy ;p
Najlepsza :D
styka51: Oooo witamy pana ( szeroki uśmiech ) coś jeszcze ? ( cycki na wierzch ) dawno pana nie było ( odrzucanie włosów) ble ble ble...
skad ja to znam

z reszta ktoras z nich ma lepsze cyce od twoich? nie wydaje mi sie :D
styka51: Wiem jak wyglądały byłe laski Mańka (brzydkie były )
hhahahahahaah, jego ex wygladala jak zyrafa, chuda dluga, wszystko dlugie miala, nos, konczyny, dlugie cienkie blond stronki, zero cyckow, miednica wystawala FU
jak mnie poznal, polozyl sie na cyckach i powiedzial:
Zawsze marzylem zeby miec takie cycki i dupe na wlasnosc
styka51: i jestem zadowolona, że jestem najładniejsza
no ba :D
czytam ciebie jak siebie :D
styka51: Ale wiem też, że podobają mu się babki, które jest za co złapać i ciągle mi marudzi, żebym przytyła z 5 kg
moj rozpacza jak chudne

ma tez slabosc do ciezarnych kobiet, kazda moja kolezanke w ciazy musial zmacac po brzuchu, przytulic - wariat jest na dzieci. no i na laski z brzuchami - jakies zboczenie chyba