agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
sylwik
sylwik
  12 Agosto 2011

wykorzystalam wakacje siostry w stanach,

zieloniutki:zakochany:
tylko czekac az przywiezie:ziober2:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  12 Agosto 2011
Babsy
Babsy: mam z 10, co wejde gdzies, to musze sie powstrzymywac, zeby nie kupic kolejnego:P

jeszcze żeby wiecznie było co we wszystkich nosić, nie? :ziober2:
pijana
pijana
  12 Agosto 2011

Cena z kartą to 19,99, dziękuje Super-Pharm, że mi pomagają oszczędzać :zonk: :lol2:
mirra20
mirra20
  12 Agosto 2011

dzisiejszy zakup jak zwykle nie obyło się bez butów
poza tym granatowe jeansy
pomarańczowa bokserka
czarna torba
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  13 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: nie obyło się bez butów

ładne :)
mirra20
mirra20
  13 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ładne :)

a dziękuję nie mogła ich nie kupić, stojąc na półce powiedziały do mnie "mamo":D
FukMe
FukMe
  13 Agosto 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale dżajanty, maj boże !!

jak dla ciebie rozmiar M taki gigantycny to moze juz czas bys rozpoznal w sobie faktyczne preferencje seksualne i zaczal szukac prawdziwej milosc wsrod 10-letnich chlopcow? :lol:
Aneczka17f
Aneczka17f
  13 Agosto 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Ale dżajanty, maj boże !!

Sam pewnie nosi S bo ma małego a pisze tak bo chyba chce sobie samopoczucie poprawić :lol2::lol2::lol2:
FukMe
FukMe
  13 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Sam pewnie nosi S bo ma małego a pisze tak bo chyba chce sobie samopoczucie poprawić

wiesz, jest taka bardzo prosta teoria psychologiczna ktora mowi o zachowaniu mezczyzny wzgledem kobiety, u ktorej wie, ze nie ma zadnych szans. Podswiadomie kobieta dla niego atrakcyjna, lecz nie osiagalna staje sie byc z gory celem jego krytyki, niewybrednych uwag i zlosliwosci. w ten sposob mezczyzna sam sobie probuje udowodnic wadliwosc obiektu westchnien, poprawiajac sobie samoocene usilnie zanizajac ocene kobiety, ktora by go odrzucila.

To tak zwana obrona spowodowana strachem przed odrzuceniem. Lepiej odrzucic, wyprzec ze swiadomosci zanim stanie sie samemu odrzuconym...

wiem, wiem dobra teoria :crylol:
Aneczka17f
Aneczka17f
  13 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, jest taka bardzo prosta teoria psychologiczna ktora mowi o zachowaniu mezczyzny wzgledem kobiety, u ktorej wie, ze nie ma zadnych szans. Podswiadomie kobieta dla niego atrakcyjna, lecz nie osiagalna staje sie byc z gory celem jego krytyki, niewybrednych uwag i zlosliwosci. w ten sposob mezczyzna sam sobie probuje udowodnic wadliwosc obiektu westchnien, poprawiajac sobie samoocene usilnie zanizajac ocene kobiety, ktora by go odrzucila. To tak zwana obrona spowodowana strachem przed odrzuceniem. Lepiej odrzucic, wyprzec ze swiadomosci zanim stanie sie samemu odrzuconym...

dokładnie! Lepiej bym tego nie ujeła :lol2::lol2::lol2:
Babsy
Babsy
  13 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze żeby wiecznie było co we wszystkich nosić, nie?

dokumenty najczesciej nosze:rotfl:
madzia2143
madzia2143
  13 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wiesz, jest taka bardzo prosta teoria psychologiczna ktora mowi o zachowaniu mezczyzny wzgledem kobiety, u ktorej wie, ze nie ma zadnych szans. Podswiadomie kobieta dla niego atrakcyjna, lecz nie osiagalna staje sie byc z gory celem jego krytyki, niewybrednych uwag i zlosliwosci. w ten sposob mezczyzna sam sobie probuje udowodnic wadliwosc obiektu westchnien, poprawiajac sobie samoocene usilnie zanizajac ocene kobiety, ktora by go odrzucila. To tak zwana obrona spowodowana strachem przed odrzuceniem. Lepiej odrzucic, wyprzec ze swiadomosci zanim stanie sie samemu odrzuconym...

ale to prawda jest. Tylko głównie sprawdza się u tych facetów którzy maja nie równo pod sufitem - sama niestety tego doświaczyłam, koleś miał zryte ze względu na swoje pogląda (nazista, faszysta, rasista itp nosił zdjęcie hitlera w portfelu i takie tam) parę razy mu odmówiłam spotkania i nagle jego uczucia się do mnie zmieniły i grozil że mi dom spali, swoim kumpli łysych naśle ;/
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak dla ciebie rozmiar M taki gigantycny to moze juz czas bys rozpoznal w sobie faktyczne preferencje seksualne i zaczal szukac prawdziwej milosc wsrod 10-letnich chlopcow?

To jest M, nie wierzę! Chyba, że masz włączony aparat na zoom 10 !

Konto usunięte
Konto usunięte: Sam pewnie nosi S bo ma małego a pisze tak bo chyba chce sobie samopoczucie poprawić

Ten mały by Ci wgniótł 3 migdałek do samego żołądka :ziober2:

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

FukMe
FukMe
  13 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale to prawda jest

Nie jestem psychologiem, mam psychologów w rodzinie i po prostu improwizuje :LOL: cos tam słyszałam a moja bujna wyobraźnia dopowiada resztę :crylol:
Wiem ze dużo teorii bazuje własnie na tzw wyparciu... Wyparciu sie zauroczenia, wyparciu sie homoseksualizmu, wyparciu sie miłości, wyparciu sie uzaleznieniom itp itd :ziober2:
FukMe
FukMe
  13 Agosto 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: To jest M, nie wierzę! Chyba, że masz włączony aparat na zoom 10 !

Tak, sa tak mikre, ze bez zuma byś ich nie dostrzegł :crylol:

NuTiiiiii
NuTiiiiii:

Taaa wgniec mi migdalek do żołądka :w00t:
Moze wtedy jaka rentę dostanę ... :LOL: