agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
voiceontheradio
voiceontheradio
  16 Agosto 2011

btw. przyłączam sie do klubu spadających butów

TheWitch
TheWitch
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: I baaardzo tani, bez marki, 40 zeta :D

to rzeczywiscie taniutko :tak:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ja mam ogromny problem z butami. Nawet baleriny mi spadają, bo bywają za szerokie. Mam nawet tak, że ileś czasu chodzę, jest okej, założę miesiąc później - obcierają mi, albo inne cuda się dzieją :/ Jeśli chodzi o obcasy, najlepiej się czuję w botkach. Jestem mała, nie wyglądam w nich szałowo, ale i tak na ogół noszę je do spodni, także nie widać ich zakończenia, a nic mi nie spada, nic nie obciera i czuje się jak w sportowym obuwiu.

ja mam jedna pare balerinek i oczywiscie mnie obcieraja, a przymierzalam chyba z milion innych par i zadne nie pasowaly - albo za male, albo leca mi z nogi :nie:
tak to najbardziej chodze w converse'ach, a w zimie wlasnie w botkach badz wysokich kozakach :)
KroplaRosy
KroplaRosy
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chciało mi się wcześniej zdjęcia robić, a to też jest robione praktycznie kalkulatorem. To jest tył, przód jest gładki.

chyba jutro zrobię małą rundkę po sklepach o nazwach 'sklep' :zakochany:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: btw. przyłączam sie do klubu spadających butów

Czeeeeść Asia.. :D

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam jedna pare balerinek i oczywiscie mnie obcieraja, a przymierzalam chyba z milion innych par i zadne nie pasowaly - albo za male, albo leca mi z nogi tak to najbardziej chodze w converse'ach, a w zimie wlasnie w botkach badz wysokich kozakach :)

Tylko to wkurzające jest. Tym bardziej, że jest tyle naprawdę świetnych fasonów, które po prostu chciałoby się mieć :and:

W tego typu jeszcze mi się wszystko dobrze trzyma:

ale przy tylu paskach to wiadomo :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Agosto 2011
KroplaRosy
KroplaRosy: chyba jutro zrobię małą rundkę po sklepach o nazwach 'sklep'

Można czasami coś fajnego wyczaić :))
Ten sweterek akurat nawet ze sklepu nie jest, tylko z bazarku :)
TheWitch
TheWitch
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tylko to wkurzające jest. Tym bardziej, że jest tyle naprawdę świetnych fasonów, które po prostu chciałoby się mieć W tego typu jeszcze mi się wszystko dobrze trzyma: http://www.voila.pl/039/5eoec/index.php?get=1&f=1 ale przy tylu paskach to wiadomo

:rotfl:
mi sie w tym roku udalo kupic sandalki na koturnie, poszukam i wrzuce, ale tez cos w ten desen :rotfl:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: mi sie w tym roku udalo kupic sandalki na koturnie, poszukam i wrzuce, ale tez cos w ten desen

Dobra :)
TheWitch
TheWitch
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dobra :)

takie:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: takie:

Ładne. Mogłabym takie mieć, chociaż nie wiem, czy mi przez przednie paski nogi by nie wychodziły :rotfl:
TheWitch
TheWitch
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ładne. Mogłabym takie mieć, chociaż nie wiem, czy mi przez przednie paski nogi by nie wychodziły

:rotfl:
akurat jakos mi nie wychodzily :d
adra1992
adra1992
  16 Agosto 2011

Musze sie pochwalic (spropos botów), ze dzis biegnac na przystanek zlamalam buty :D Nie wiem jak ja to robie, to juz druga (calkiem innych butów) para!

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Musze sie pochwalic (spropos botów), ze dzis biegnac na przystanek zlamalam buty :D Nie wiem jak ja to robie, to juz druga (calkiem innych butów) para!

W sensie? Obcas odpadł?
Mi raz w życiu tylko odpadł i to na czyimś ślubie :rotfl:
Na szczęście cywilnym.
styka51
styka51
  17 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Musze sie pochwalic (spropos botów), ze dzis biegnac na przystanek zlamalam buty :D Nie wiem jak ja to robie, to juz druga (calkiem innych butów) para!

To ja w 3 LO szłam na jakiś film do kina, wychodzimy ze szkoły i za mocno stąpnęłam nogą i obcas mi się złamał.. Normalnie na pół! Plastik się ułamał na pół, a ze środka taki metalowy drążek wyleciał ;p Kumpel w kinie próbował mi tego buta skleić, ale nie dał rady ;c I całą drogę kuśtykałam...
adra1992
adra1992
  17 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: W sensie? Obcas odpadł? Mi raz w życiu tylko odpadł i to na czyimś ślubie Na szczęście cywilnym.

Nie, obydwie pary zlamalay mi sie (nie wiem jak to sie nazywa wiec wytlumacze po chlopsku) miedzy palcami a doleczkiem w stopie.
Na wysokosci mniej wiecej jak konczy sie 14-stka a zaczyna 18-stka:

Dodam, ze jedne buty to obcas, drugie to kuturny! W plaskich adidasach tez mi sie guma 'rozchodzi' w tym samym miejscu :woot:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  17 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dodam, ze jedne buty to obcas, drugie to kuturny! W plaskich adidasach tez mi sie guma 'rozchodzi' w tym samym miejscu

Kojarzę, najczęściej za czasów szkolnych trampki pękały w tym miejscu ;)

Ale że koturny zabiłaś? :rotfl: