agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
asiulcia1
asiulcia1
  11 Agosto 2011

weselnych*

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to naklejek nikt ci nie ukradnie :P bo ja zawsze jak są na wodkach weselych zawieszki to sobie biorę haha

zawieszki tez beda :and:
asiulcia1
asiulcia1
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zawieszki tez beda

haha to pilnuj albo podklej czyms :rotfl:
nie no może nikt Ci nie ukradnie, może tylko ja mam taką manię :P
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Zwykłe spodenki sportowe z myślą o wf-butik
lakier, który tak bardzo chwaliłyście :D
stringi x2-1920 sklep
mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  11 Agosto 2011

dyskusja...

kolo chce fryzure, ktos bedzie potrzebowal praktyki, dwie strony skorzystaja, bo obie czegos chca, proste i logiczne.

ja dwa dni temu zgodzilem sie by znajomy zmienil moja fryzure, wczesniej strzygl tylko siebie i kobiety. nie jest fryzjerem. efekt ´- super fryzura, zadowolony ja, on sie czegos nauczyl.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011

znam duzo takich osób, w większosci to dusigrosze co chca miec wszystko za darmo ;-) wiec nie rozumiem Twojego beznadziejnego postu.

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  11 Agosto 2011

btw to moze za niedlugo niech tu faceci daja ogłoszenia, że podszkolą dziewice w seksie? ona sie czegos nauczy a on bedzie zadowolony. ;-)

porazka. argument, ze warkoczyki trzymaja sie 2-3 mies i szkoda jest dac 200 zl to nie jest dobry argument, bo kazdy z nas wie ile to zajmuje czasu no i 200 zl to nie jest straszny pieniadz.

uciekam, dobranoc :bye:

Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  11 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: znam duzo takich osób, w większosci to dusigrosze co chca miec wszystko za darmo ;-) wiec nie rozumiem Twojego beznadziejnego postu.

beznadziejnego, bo inny niz twoje waskotorowe myslenie.
ciebie boli, bo ktos to zrobi za darmo.
jezeli obie strony na to przystaja, to dalsze rozprawianie na ten temat nie ma sensu. obie strony maja korzysc.

Konto usunięte
Konto usunięte: btw to moze za niedlugo niech tu faceci daja ogłoszenia, że podszkolą dziewice w seksie? ona sie czegos nauczy a on bedzie zadowolony. ;-)

twoim tokiem myslenia lepiej przyjsc do twojego klubu w ktorym pracowalas w otoczeniu ku.rew i dac im zarobic, bedzie wilk syty i owca cala.

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

styka51
styka51
  12 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a żołądkowa gorzka de luxe. :-)

Najlepszy wybór z moźliwych ;)
Wiadomka cytrynówka też dobra, ale na wesele nie pasi.
iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Agosto 2011
Prinz
Prinz: twoim tokiem myslenia lepiej przyjsc do twojego klubu w ktorym pracowalas w otoczeniu ku.rew i dac im zarobic, bedzie wilk syty i owca cala.

dokladnie tak ;-) wolalabym aby placil ktos babkom ktore sie tym zajmuja anizeli komus innemu ;-)

styka51
styka51: Najlepszy wybór z moźliwych ;) Wiadomka cytrynówka też dobra, ale na wesele nie pasi.

wlasnie zastanawiam sie, czy nie kupic np 2 cytrynowe i 2 jakies inne wodki :woot:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  12 Agosto 2011
NuTiiiiii
NuTiiiiii: Co tu za chłam się zrobił? Dlaczego nikt się nie chwali jakie to słitaśne buty kupił? Albo massacre, że kupiła gacie sajz 50

Nie wiedzialam, ze masz slabosc do duzych dup :ziober2:
wklejalam ostatnio na dniach, ale specjalnie dla ciebie powtorka

Ejj powiedz mi dlaczego kaszeby nienawidza jak sie na nich kaszeb wola? A w ogole jacy pozniej prostaccy sie staja! Szok!
Poszukaj gdzie indziej, mnie w kompleksy nie wpedzisz, ja mam dobre ruchanie :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  12 Agosto 2011
Sylvinka
Sylvinka: lakier, który tak bardzo chwaliłyście :D

hahaha mamy taki saaam :nutki: mamy taki saaam :nutki:

styka51
styka51: iFeelSooLost: a żołądkowa gorzka de luxe. :-) Najlepszy wybór z moźliwych ;) Wiadomka cytrynówka też dobra, ale na wesele nie pasi.

ZOLADKOWA :crylol:
od 10 lat jej nie pilam chyba, schlalam sie raz po wykladach ze znajomymi tak ze do dzisiaj jej nie rusze :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Agosto 2011
massacre
massacre: ZOLADKOWA od 10 lat jej nie pilam chyba, schlalam sie raz po wykladach ze znajomymi tak ze do dzisiaj jej nie rusze

ja pijam tylko miętową i z miodem, czysta tez powinna byc ok. :woot: cholera wie
massacre
massacre
  12 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja pijam tylko miętową i z miodem, czysta tez powinna byc ok. cholera wie

Polska sie rozwija, wodki smakowe :Woot:
szok - u nas tylko smirnoff i finlandia :rotfl:
ale ja wodki nie pijam :)

iFeelSooLost
iFeelSooLost
  12 Agosto 2011
massacre
massacre: Polska sie rozwija, wodki smakowe szok - u nas tylko smirnoff i finlandia ale ja wodki nie pijam :)

finlandia pyszna, najlepsza jest zurawinowa ale ta przezroczysta, nie czerwona ;d ja ja nazywam różową ;d