agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
StworzonaByCieszyc
StworzonaByCieszyc
  14 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas

balerinki w kwiatki :zakochany: :tak:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: balerinki w kwiatki

pokaż :-)
agoosiaaa
agoosiaaa
  14 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pokaż :-)

wlasnie mialam to samo napisac :mrgreen:
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  14 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak, sa tak mikre, ze bez zuma byś ich nie dostrzegł

:lol:

Wkładasz je pewnie na samą dziurkę :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: Taaa wgniec mi migdalek do żołądka Moze wtedy jaka rentę dostanę ...

Jakie to pazerne na kasę no. Tam Wyspiarzy kołuj a nie mnie ;D

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

mirra20
mirra20
  14 Agosto 2011

kostium kąpielowy w kwiaty ale patrząc na pogodę założę go chyba pod prysznic tylko...

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  14 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kostium kąpielowy w kwiaty ale patrząc na pogodę założę go chyba pod prysznic tylko...

Podobno druga połowa sierpnia ma być całkiem, całkiem - można mieć nadzieje ;)
mirra20
mirra20
  14 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Podobno druga połowa sierpnia ma być całkiem, całkiem - można mieć nadzieje ;)

okaże się ale jak nie ten rok to zawsze może być następny
styka51
styka51
  14 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Sukieneczkę na wesele i buciki :pavarotti:
A i chciałabym się pochwalić, iż buciki w końcu nie lecą mi z nogi, ale rozmiar 36 ;c
FukMe
FukMe
  15 Agosto 2011

Kupilam sobie, w sumie mojemu znowu laptopa :rotfl: Czarwonego :pavarotti:
Jednak uwazam, ze zmiana komputra co 2 lata to koniecznosc, jak ta technologia idzie do przodu, normalnie jak sie nim wczoraj bawilam, to szok ile bajerow, a kupilam jedno z tanszych gowien, moj lepszego nie potrzebuje :rotfl:
Wiadomka, LED screen, wejscie HDMI co bysmy mogli HD ogladac w odpowiedniej jakosci i tysiac innych bajerow, ktorych jeszcze nie rozgryzlam :lol:
Zamierzam sie na Ipada, za kazdym razem w sklepie stoje z min godzine przy Ipadzie i sie nim "bawie" :zakochany:

styka51
styka51
  15 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Kiecke na giełdzie. W sumie te kwiotki mnie denerwują, ale jest tak zayebiście dopasowana do ciałka :pavarotti:

I buciki w rozm 37, które nie lecą mi z girki ^^
TheWitch
TheWitch
  15 Agosto 2011
styka51
styka51: I buciki w rozm 37, które nie lecą mi z girki ^^

tez chce taka mala noge :P
styka51
styka51
  15 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: tez chce taka mala noge :P

Normalnie mam 39, ale gdybym wzięła taki rozmiar, to leciałby mi z nogi, bo mam szczupłą strasznie ;c
TheWitch
TheWitch
  15 Agosto 2011
styka51
styka51: Normalnie mam 39, ale gdybym wzięła taki rozmiar, to leciałby mi z nogi, bo mam szczupłą strasznie ;c

aa, dobra, to nie jest zle, myslalam ze normalnie masz taka mala :)
ja takich butow z paskiem na piecie jak wyzej pokazalas nie nosze wlasnie ze wzgledu ze 38 i 39 mi zawsze z nogi leci :)
styka51
styka51
  15 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja takich butow z paskiem na piecie jak wyzej pokazalas nie nosze wlasnie ze wzgledu ze 38 i 39 mi zawsze z nogi leci :)

Ja sobie pasek na maxa scisnęłam i nie lecą, poza tym są wyjątkowo szczupłe, co bardzo mnie pociesza.
A już byłam gotowa brać pierwsze lepsze, a do tego wkładkę silikonową, ale udało się :pavarotti:
TheWitch
TheWitch
  15 Agosto 2011
styka51
styka51: Ja sobie pasek na maxa scisnęłam i nie lecą, poza tym są wyjątkowo szczupłe, co bardzo mnie pociesza. A już byłam gotowa brać pierwsze lepsze, a do tego wkładkę silikonową, ale udało się

ja juz sie przyzwyczailam, ze takich butow nosic nie moge :)

wlasnie listonosz przyniosl: