agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
styka51
styka51
  15 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja juz sie przyzwyczailam, ze takich butow nosic nie moge :)

A mnie smutno... bo z paskami przy kostce jest mało butów ;c
Poza tym marzy mi się coś w tym stylu:
http://stylowebutki.pl/products/Gaga01-red.html
ale zawsze z nogi leci ;c

Konto usunięte
Konto usunięte: wlasnie listonosz przyniosl:

To jakiś szampon jest, tak?
agoosiaaa
agoosiaaa
  15 Agosto 2011
styka51
styka51: A mnie smutno... bo z paskami przy kostce jest mało butów ;c Poza tym marzy mi się coś w tym stylu: http://stylowebutki.pl/products/Gaga01-red.html ale zawsze z nogi leci ;c

no ja wiekszosc butow staram sie dlatego z paskami kupywac.
z takimi znowu mam problem, ze ciezko znalezc idealne :and:

styka51
styka51: To jakiś szampon jest, tak?

zestaw - szampon + odzywka :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  15 Agosto 2011
styka51
styka51: styka51

Konto usunięte
Konto usunięte: agoosiaaa

Podobnie..
Większości butów (czółenek), które mi się podobają nie mogę mieć, bo mi z nóg spadają.
Podobnie jak sandałki na obcasie. W koturnach jednych z odkrytymi palcami musiałam dorabiać pasek, żeby mi nie spadały. Masakra jakaś. Rozumiem, żeby rozmiar był zły, ale jest dobry, a takie cuda się dzieją.
styka51
styka51
  15 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Większości butów (czółenek), które mi się podobają nie mogę mieć, bo mi z nóg spadają. Podobnie jak sandałki na obcasie. W koturnach jednych z odkrytymi palcami musiałam dorabiać pasek, żeby mi nie spadały. Masakra jakaś. Rozumiem, żeby rozmiar był zły, ale jest dobry, a takie cuda się dzieją.

Mam jedną pare sandałków na obcasie, były na mnie dobre, póki były nowe, potem się rozciągnęły i ni huhu w nich łazić. A nie są wysokie, ot 4/5 cm :ninja:
Smutne jest to, że czy but ma rozmiar 36 czy 39 to szerokość jest taka sama ...
FukMe
FukMe
  15 Agosto 2011

dokupilam sobie szampon Vo5 z odzywka - mialam dwie male butelki na test, ale mam swietne lsniace miekkie wlosy, wiec kupilam wieksze :D

adra1992
adra1992
  15 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: dokupilam sobie szampon Vo5 z odzywka - mialam dwie male butelki na test, ale mam swietne lsniace miekkie wlosy, wiec kupilam wieksze :D

Tez je mam :D

Szampony i odzywki z Alberto Balsam slicznie pachna. Najdluzej i najlepiej truskawkowy. Jesli ktos lubi zapachowe kapiele i pachnace wloski to polecam :zakochany:
FukMe
FukMe
  16 Agosto 2011

Kupilam sobie krem do rak, jako zem leniwa, taki wygodny w obsludze, zaraz po umyciu i osuszeniu rak :D ten po prawej - bardzo ladnie pachnie. Jak mialam sie bawic za kazdym razem w otwieranie tubki, wyciskanie, zakrecanie, bla bla bla, to mi sie nie chcialo - a jako zem starszawa juz, musze dbac o raczki :lol:

FukMe
FukMe
  16 Agosto 2011

kuwa ale wielkie zdjecie :rotfl:

FukMe
FukMe
  16 Agosto 2011

adra1992
adra1992
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: musze dbac o raczki

Wyglada smakowicie :D
ImaDrug
ImaDrug
  16 Agosto 2011
styka51
styka51: http://stylowebutki.pl/products/Gaga01-red.html

mam takie tylko lakierki ;) są świetne i choć czasem mi buty lecą z nóg te są idealne :)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Agosto 2011

Nie chciało mi się wcześniej zdjęcia robić, a to też jest robione praktycznie kalkulatorem. To jest tył, przód jest gładki.

voiceontheradio
voiceontheradio
  16 Agosto 2011

spray z kaszmirem z gliss kura przez baby z tematu o włosach
maske na włosy alterra
szampon biosilka

TheWitch
TheWitch
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chciało mi się wcześniej zdjęcia robić, a to też jest robione praktycznie kalkulatorem. To jest tył, przód jest gładki.

sliczny!

Konto usunięte
Konto usunięte: Podobnie.. Większości butów (czółenek), które mi się podobają nie mogę mieć, bo mi z nóg spadają. Podobnie jak sandałki na obcasie. W koturnach jednych z odkrytymi palcami musiałam dorabiać pasek, żeby mi nie spadały. Masakra jakaś. Rozumiem, żeby rozmiar był zły, ale jest dobry, a takie cuda się dzieją.

masakra :/
ja ostatnio w ogole nie moge znalezc butow, w ktorych moglabym chodzic :nie:
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  16 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: sliczny!

I baaardzo tani, bez marki, 40 zeta :D

Konto usunięte
Konto usunięte: masakra :/ ja ostatnio w ogole nie moge znalezc butow, w ktorych moglabym chodzic

Ja mam ogromny problem z butami.
Nawet baleriny mi spadają, bo bywają za szerokie. Mam nawet tak, że ileś czasu chodzę, jest okej, założę miesiąc później - obcierają mi, albo inne cuda się dzieją :/
Jeśli chodzi o obcasy, najlepiej się czuję w botkach. Jestem mała, nie wyglądam w nich szałowo, ale i tak na ogół noszę je do spodni, także nie widać ich zakończenia, a nic mi nie spada, nic nie obciera i czuje się jak w sportowym obuwiu.