agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
KroplaRosy
KroplaRosy
  17 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Można czasami coś fajnego wyczaić :)) Ten sweterek akurat nawet ze sklepu nie jest, tylko z bazarku :)

ja w mojej mieścince mam ogromnie dużo sklepów w których są rzeczy typowe dla bazarków, więc myślę, że go odnajdę
przynajmniej łudzę się, że tak będzie bo jest :zakochany:
sylwik
sylwik
  17 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na wysokosci mniej wiecej jak konczy sie 14-stka a zaczyna 18-stka:

mi tez sie tak zdarzylo, ale sie nie dziwie, szlam narabana i zauwazylam dopiero nastepnego dnia ze buty kaput:crylol:

a z koturnami- masz talent.
pijana
pijana
  17 Agosto 2011

Co do butów mój problem jest taki, że wszystkie mnie odparzają - skóra, nie skóra. Mam w domu żelowe podkładki pod palce, ale czy są wkładki żelowe (cienkie) pod całą stopę ? I czy sztyfty przeciwko odparzeniom (nie na te już powstałe) są skuteczne ? Nie mam już sił do tego, nie chodzę w ogóle w sandałkach itp., bo wszystko parzy i obciera :and:

PapsiP
adra1992
adra1992
  17 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ale że koturny zabiłaś?

Moze dlatego, ze wiele imprez ze mna przezyly

Wymyslilam wracac do Polski na studia :and:
Poszlam dzis do departamentu spraw zagranicznych, zeby po godzinnym czekaniu uslyszec ze mam isc do soliCYCAtora po podpis autentycznosci, bo moja kopia matury jest nielegalna, a orginal im niepotrzebny :fakju:
Poszlam do cyca, jeden podpisik i pieczatka - 10 euro
Jutro ta sama wycieczka (mam nadzieje, ze udana) - 20 euro
Potem ambasada , po nostryfikacje - 36 euro
Jeszcze bilet do Polski w tym tygodniu, na pewno ponad 100 euro

Musze sobie publicznie zonknac :zonk:
I poplakalam sie w busie, myslac o dzuni, moj chlop dalej spi jak mi sie zycie wali!
FejkiemJestem
FejkiemJestem
  17 Agosto 2011
368212
368212
  17 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

10 minut na solarium :rotfl:
pijana
pijana
  17 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moze sprobój takie cóś:P http://allegro.pl/wkladki-butow-szpilek-zelowe-podwyzszajace-2-szt-i1773669124.html

Właśnie nie bardzo chcę kupować przez neta, bo chciałabym wyjątkowo cienkie te wkładki, ale może coś znajdę, dzięki :-)
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 Agosto 2011

i zrobiłam sobie przywieszkę do telefonu.
jest śliczny i malutki (ma 22 mm) :zakochany:
mmaryjka
mmaryjka
  18 Agosto 2011

kupiłam worek orzeszków ziemnych

FejkiemJestem
FejkiemJestem
  18 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kupiłam worek orzeszków ziemnych

bedziesz miała mądre dzieci :tak:
mmaryjka
mmaryjka
  18 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bedziesz miała mądre dzieci

to jak zmienię partnera
ale rozpoczynam produkcję masła orzechowego! z 25kg orzechów trochę tego będzie, ale jestem zachwycona bo pierwsza partia wyszła idealnie
adra1992
adra1992
  18 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zrobiłam sobie przywieszkę do telefonu.

Ja to takie urywam w 5 minut :D (niechcacy oczywiscie :ninja: )
AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  18 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ale rozpoczynam produkcję masła orzechowego! z 25kg orzechów trochę tego będzie, ale jestem zachwycona bo pierwsza partia wyszła idealnie

jakiś sprawdzony przepis? smak 'sklepowy'?
pierwsze słyszę, by ktoś robił sam :)

pokaż fote jak wygląda takie domowe :D
Sylvinka
Reputacja: -13 | BluzgometrTM: 4
Sylvinka
  18 Agosto 2011

Zamówiłam sobie taką bluzę tylko że w kolorze jasnoniebieskim :zakochany:

A dziś kilka rzeczy wpadło do mojej szafy, a mianowicie sweterek, przy którym kupowaniu mało co zawału nie dostałam, bo myślę se "boże jaka ja gruba jestem" a jak idę po coś co chce kupic same EMKI i ELKI pozostają :D a wiadomo kupię później, więc taniej ale kij z tym. Udało mi się odnalesc moje upragnione XS i jestem bardzo zadowolona :D :zakochany:

Spodnie, spodnie, spodnie, szukałam materiałowych a kupiłam jakieś badziewie, ale spodni zawsze za mało :D

Oraaaaz dwa lakiery do paznokci, chciałam wypróbowac bo nigdy nie miałam a skończyło się na dwóch, a tak w ogóle co myślicie o ich trwałości?

mam czarne skrzydła,muskam nimi stopy aniołów...