agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Babsy
Babsy
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 51-52 kg :) Ale chce do 50 kg dobić i utrzymać to

kurczaki:) super:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Jakim cudem schudłaś aż tyle??? szukam jakiejś diety cud na jesień chcę z 2 kilo zrzucić a nie wiem jak, a tu widzę takie efekty to aż muszę się zapytać

ja 10 nie umiem zrzucic:(

Konto usunięte
Konto usunięte:

mowisz cwiczenia:)? sprobuje:)
miami1
miami1
  25 Agosto 2011

przykład tego że można, na jednej stronie też jest fajny przykład chłopaka który po wypadku usiadł na wózku ale nie dał za wygraną

http://izismile.com/2009/10/16/nick_scott_an_iron_man.html

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Agosto 2011

to ja sie pochwale co dostalam na spoznione urodziny i czym sie jaram :w00t:

:crylol:
zayebiaszczy jest.

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zayebiaszczy jest.

i zeby nie bylo ze bieda to danonki tez z nim dostalam :rotfl:
YoSuckYoNo
YoSuckYoNo
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 51-52 kg :) Ale chce do 50 kg dobić i utrzymać to A co tam dodam zdjęcie jak wyglądałam jeszcze nie tak dawno

o zesz kuwa :szok:
gratulacje i zazdroszcze motywacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sorry za chamskosc, ale dlatego ci pewnie cycki zwiedly? tego wlasnie sie obawiam u siebie :C sorry ale nieciekawie na twoich fotkach wygladaly :nie:
jak "za duzo" schudlam po porodzie to mi sie cycki niefajne zrobily :C
w 5 miesiecy to mega duzo schudlas !
YoSuckYoNo
YoSuckYoNo
  25 Agosto 2011
Babsy
Babsy: ja 10 nie umiem zrzucic:(

ja tez - chyba ze usuna pizze z tego swiata :crylol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak "za duzo" schudlam po porodzie to mi sie cycki niefajne zrobily :C

moze za szybko? w sensie za duzo w za krotkim czasie :woot:
bo ja po porodzie tez mialam cycki, ale powrot do starej wagi zajal mi jakos poltora roku i cycki sie po prostu zmniejszyly, nie ma mi co obwisac :rotfl:
YoSuckYoNo
YoSuckYoNo
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przykład tego że można, na jednej stronie też jest fajny przykład chłopaka który po wypadku usiadł na wózku ale nie dał za wygraną http://izismile.com/2009/10/16/nick_scott_an_iron_man.html

o zesz w morde :szok:
agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: przykład tego że można, na jednej stronie też jest fajny przykład chłopaka który po wypadku usiadł na wózku ale nie dał za wygraną http://izismile.com/2009/10/16/nick_scott_an_iron_man.html

szkoda mi zawsze strasznie takich osob.
YoSuckYoNo
YoSuckYoNo
  25 Agosto 2011

i do tego ava stracilam teraz? o maj dejz

agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i do tego ava stracilam teraz? o maj dejz

zgraszal ludzi :D
miami1
miami1
  25 Agosto 2011

ja takich ludzi bardzo podziwiam że mimo przeciwności losu nie dają za wygraną mając o stokroć ciężej w życiu niż inni

Babsy
Babsy
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to ja sie pochwale co dostalam na spoznione urodziny i czym sie jaram

tez go mam z danio:P

Konto usunięte
Konto usunięte: ja tez - chyba ze usuna pizze z tego swiata

ta, slodycze, fast foody itp;)
YoSuckYoNo
YoSuckYoNo
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: moze za szybko? w sensie za duzo w za krotkim czasie bo ja po porodzie tez mialam cycki, ale powrot do starej wagi zajal mi jakos poltora roku i cycki sie po prostu zmniejszyly, nie ma mi co obwisac

no ja szybko schudlam... jakies 9 miesiecy bylam gruba i nie moglam zejsc, rowerki, zdrowe jedzenie - szczerze zero slodyczy i jakiegokolwiek junk food - wiesz bylo to bardzo demotywujace - nic nic nic!
no to sie wkuwilam i schudlam w miesiac, niecale dwa ponad 20 kilo :and:
od maja tego roku znowu zaczelam sobie folgowac i znowu mi sie dupa rozszerzyla :rotfl:
agoosiaaa
agoosiaaa
  25 Agosto 2011
Babsy
Babsy: tez go mam z danio:P

zarypisty jest :rock:

Konto usunięte
Konto usunięte: no ja szybko schudlam... jakies 9 miesiecy bylam gruba i nie moglam zejsc, rowerki, zdrowe jedzenie - szczerze zero slodyczy i jakiegokolwiek junk food - wiesz bylo to bardzo demotywujace - nic nic nic! no to sie wkuwilam i schudlam w miesiac, niecale dwa ponad 20 kilo

no ja chudlam jakos pol kilo do kilo w miesiac, wiec troche inaczej :)

Konto usunięte
Konto usunięte: od maja tego roku znowu zaczelam sobie folgowac i znowu mi sie dupa rozszerzyla

zdarza sie :D
ja od swiat tez przytylam jakos 4 kilo :mrgreen: