agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  24 Agosto 2011
massacre
massacre: ma takie szczuple nogi ze mnie zaraz szlag trafi ;) ide sie wylogowac...

Oj głupia Ty :rotfl:
NeverGoodEnough
NeverGoodEnough
  24 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ładna marynarka!

dziękuje :)

Konto usunięte
Konto usunięte: Ciuchy z trzech pierwszych zdjęć kapitalne !

dzięki ;)

massacre
massacre: marynarka i zolte spodnie - sama sobie je kupie, ostatnio widzialam

One są takie bardziej musztardowe dziwny mają kolor ale urzekł mnie no i musiałam kupić :D

massacre
massacre: ma takie szczuple nogi ze mnie zaraz szlag trafi ;) ide sie wylogowac...

Że to niby o mnie? :wtf: To sobie wyobraź że ja w marcu tego roku nosiłam rozmiar 46.. a waga ponad 80 kg

Konto usunięte
Konto usunięte: a kiecka z trzeciego to nie jest zara? bo to ich sztandarowy model z zeszłej kolekcji.

To H&M cena 79,90 jest jeszcze czarna. Za granicą i w online shopie można jeszcze nabyć karmelową

Konto usunięte
Konto usunięte: śliczna ta pierwsza sukienka! byłam dzisiaj w h&m i nie widziałam takiej a ta koronkowa też nawet fajna, ale mogłaby być bardziej dopasowana bo na mnie nie wygląda zbyt dobrze. podoba mi się tez ten srebrny sweter i oczywiście go również nie było, ile on kosztuje?

No w sumie masz rację mogłaby być dopasowana ale ona chyba taki krój ma :) Co do sweterka 129 zł jest jeszcze taki czarny
NeverGoodEnough
NeverGoodEnough
  24 Agosto 2011

Zapomniałam jeszcze o dwóch rzeczach a mianowicie o sukienkach. Kupiłam je wcześniej, wybaczcie za czarny biustonosz przy tej malinowej
Trochę mi się podwinęła i wygląda na strasznie krótka, dla porównania zdjęcie z katalogu http://www.hm.com/de/product/93654?article=93654-A

A tu zdjęcie sweterka z boku jest trochę za duży bo wzięłam L ale nie było mniejszych :(

moonlight28
moonlight28
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To sobie wyobraź że ja w marcu tego roku nosiłam rozmiar 46.. a waga ponad 80 kg

pamiętam właśnie zdjęcia sporo pulchniejszej, ze 30 kg zleciało pewnie, ćwiczenia były ostre? :)
Babsy
Babsy
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: To sobie wyobraź że ja w marcu tego roku nosiłam rozmiar 46.. a waga ponad 80 kg

zartujesz?? w zyciu bym nie powiedziala, na profilu nic nie bylo widac. ale widze ciezka praca sie oplacila:brawo: to ile teraz:)?
NeverGoodEnough
NeverGoodEnough
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: pamiętam właśnie zdjęcia sporo pulchniejszej, ze 30 kg zleciało pewnie, ćwiczenia były ostre? :)

oj zleciało :swir: Ćwiczę cały czas teraz nawet więcej :mrgreen:
NeverGoodEnough
NeverGoodEnough
  25 Agosto 2011
Babsy
Babsy: zartujesz?? w zyciu bym nie powiedziala, na profilu nic nie bylo widac. ale widze ciezka praca sie oplacila to ile teraz:)?

51-52 kg :) Ale chce do 50 kg dobić i utrzymać to
A co tam dodam zdjęcie jak wyglądałam jeszcze nie tak dawno :wtf:
moonlight28
moonlight28
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: oj zleciało Ćwiczę cały czas teraz nawet więcej

Podziw za mobilizację
marta0859
marta0859
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: A co tam dodam zdjęcie jak wyglądałam jeszcze nie tak dawno

przepraszam że się wtrącę :ziober2:
Jakim cudem schudłaś aż tyle??? :szok: szukam jakiejś diety cud na jesień :ninja:
chcę z 2 kilo zrzucić a nie wiem jak, a tu widzę takie efekty to aż muszę się zapytać
marta0859
marta0859
  25 Agosto 2011

Eh, sorry, oczywiście nie chciałam żeby to zabrzmiało chamsko czy zostało tak odebrane. :wtf:
Bo widać efekty i szczerze podziwiam osoby, które mają taką motywację :D

NeverGoodEnough
NeverGoodEnough
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Podziw za mobilizację

Konto usunięte
Konto usunięte: przepraszam że się wtrącę Jakim cudem schudłaś aż tyle??? szukam jakiejś diety cud na jesień chcę z 2 kilo zrzucić a nie wiem jak, a tu widzę takie efekty to aż muszę się zapytać

Haha no 2 kg faktycznie ciężko :mrgreen: U mnie nie było żadnej diety cud 1200 kcal dziennie, plus dużo ruchu czyli MŻ WR.
marta0859
marta0859
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Haha no 2 kg faktycznie ciężko

No nie wiem, będę musiała spróbować, bo teraz lato, jakieś wypady na rowery, rolki itp, w jesień będzie o to ciężko, a chcę mieć stałą wagę ;d

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie nie było żadnej diety cud 1200 kcal dziennie, plus dużo ruchu czyli MŻ WR.

1200 kcal to chyba mało, co? Ja chyba z 1500 pochłaniam dziennie
aż tak wielkiej różnicy nie ma w sumie, ale wracam z roweru z dłuższej trasy to strasznie głodna jestem, co innego siedzieć w domu i mało jeść a co innego łączyć to z wysiłkiem fizycznym :p
NeverGoodEnough
NeverGoodEnough
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1200 kcal to chyba mało, co? Ja chyba z 1500 pochłaniam dziennie aż tak wielkiej różnicy nie ma w sumie, ale wracam z roweru z dłuższej trasy to strasznie głodna jestem, co innego siedzieć w domu i mało jeść a co innego łączyć to z wysiłkiem fizycznym :p

1500 kcal dziennie? To i tak mało jesz. Myślałam może że lubisz słodycze fast foody itp i że to jesz, a wystarczyłoby to wyeliminować i waga by sama spadła. U mnie naprawdę nie ma żadnej diety cud jem wszystko normalnie z tym, że zamiast jasnego chleba- razowy, herbata bez cukru lub ze słodzikiem, bułki tylko grahamki itp. Jeszcze jest jedna kwestia, że może masz tą wagę ,, w geny wpisaną" tzn. że Twoj organizm nie jest w stanie ważyć te 2 kg mniej wtedy będzie ciężko. Znam kilka osób co tak mają i im nawet kilogram jest ciężko schudnąc a ćwiczą regularnie
marta0859
marta0859
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 1500 kcal dziennie? To i tak mało jesz.

szczerze mówiąc, nie liczę, ale myślę, że gdzieś koło tego

Konto usunięte
Konto usunięte: Myślałam może że lubisz słodycze fast foody itp i że to jesz,

w małych ilościach, ale jem :D

Konto usunięte
Konto usunięte: U mnie naprawdę nie ma żadnej diety cud jem wszystko normalnie z tym, że zamiast jasnego chleba- razowy, herbata bez cukru lub ze słodzikiem, bułki tylko grahamki itp.

Czyli same ćwiczenia dają takie efekty? Wow, a ja myślałam, że ćwiczenia to bardziej do ujędrniania i kształtowania poszczególnych partii ciała, może trochę pomagają zrzucić, ale widzę myliłam się

Konto usunięte
Konto usunięte: eszcze jest jedna kwestia, że może masz tą wagę ,, w geny wpisaną" tzn. że Twoj organizm nie jest w stanie ważyć te 2 kg mniej wtedy będzie ciężko. Znam kilka osób co tak mają i im nawet kilogram jest ciężko schudnąc a ćwiczą regularnie

A tego nie wiem bo w gruncie rzeczy jeszcze nigdy nie próbowałam się odchudzać tak "na poważnie"
marta0859
marta0859
  25 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: może trochę pomagają zrzucić

w tym sensie, że myślałam, że ćwiczenia pomagają tylko trochę zrzucić a bardziej kształtują ciało