agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Paulinessa
Paulinessa
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: ja się zastanawiam, jak soi niemodyfikowanej w stanach już praktycznie nie ma, kukurydzy powoli też, chcą się rzucić na ryż to co ja będę żarła.

a czemu tak tego unikasz? :woot: szkodliwa taka?
Paulinessa
Paulinessa
  2 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: zgrzeszylem wczesniej, rozpoczalem drugie opakowanie ampulek vichy i sa rezultaty! w polowie pierwszego opakowania wlosy zaczely mi wypadac w niesamowitej ilosci mysle ze po prostu nowe wlosy zaczely wypycha te starsze.

Mówiłam!
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mówiłam!

ale bluznilem jak nie widzialem retultatow :rotfl: jak wroce do polski to sobie zamowie na allegro za 100 zl 12+6gratis, tutaj place 35€ za 12.
tylko nie wiem czy ufac allegro, ampulek chyba sie nie da podrobic :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  2 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: tylko nie wiem czy ufac allegro, ampulek chyba sie nie da podrobic

wszystko się da! :ninja:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: wszystko się da!

w sumie perfumy podrabiaja..w ogole jaka bezczelnosc, sprzedaja na allegro po 150 zl 100 ml moich perfum, a ja placilem 240 za 50 ml, no douglas powinien upasc, niech zyje allegro :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  2 Septiembre 2011

buty, odzywke do paznokci z eveline, podklad z aa:)

mmaryjka
mmaryjka
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a czemu tak tego unikasz?

bo chcę wiedzieć co jem. nie jara mnie jedzenie mięsa naszprycowanego hormonami tak, że dochodzi do tego, że kura zamiast 12 tygodni rośnie w 5 tygodni i jest większa niż powinna być za te 7 tygodni. nie chcę pić mleka od krów, które zamiast trawy, bo są zwierzętami trawożernymi, wpieprzają paszę z owej modyfikowanej kukurydzy. nie chcę jeść soi czy kukurydzy z genami bakterii. i nie mam zamiaru wkładać pieniędzy do portfela firmie która doprowadza do bankructwa farmerów, truje konsumentów i jest wyżej niż jakikolwiek rząd na świecie.
a przede wszystkim chcę być o tym informowana i mieć prawo wyboru.
styka51
styka51
  2 Septiembre 2011
Babsy
Babsy: odzywke do paznokci z eveline

Kupiłaś tą z tematu niżej?
Gdzie i za ile? :w00t:
styka51
styka51
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: bo chcę wiedzieć co jem. nie jara mnie jedzenie mięsa naszprycowanego hormonami tak, że dochodzi do tego, że kura zamiast 12 tygodni rośnie w 5 tygodni i jest większa niż powinna być za te 7 tygodni. nie chcę pić mleka od krów, które zamiast trawy, bo są zwierzętami trawożernymi, wpieprzają paszę z owej modyfikowanej kukurydzy. nie chcę jeść soi czy kukurydzy z genami bakterii. i nie mam zamiaru wkładać pieniędzy do portfela firmie która doprowadza do bankructwa farmerów, truje konsumentów i jest wyżej niż jakikolwiek rząd na świecie.

Jak się cieszę, że na wsi mieszkam :zakochany:
Babsy
Babsy
  2 Septiembre 2011
styka51
styka51: Kupiłaś tą z tematu niżej? Gdzie i za ile?

rossman, 11 cos:) czy 10 cos:)
styka51
styka51
  2 Septiembre 2011
Babsy
Babsy: rossman, 11 cos:) czy 10 cos:)

Dziękować ;) Muszę się jutro wybrać ;)
A to leży gdzieś przy lakierach, czy gdzie ? :woot:
Babsy
Babsy
  2 Septiembre 2011
styka51
styka51: A to leży gdzieś przy lakierach, czy gdzie ?

kolo akcesoriow do paznokci, jakies tipsy, sztuczne rzesy itp:)
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Fanta mango. kocham fantę !

masz duzy wybor smakow fanty - ja najbardziej lubie grapefruitowy i truskawkowy

a co do tematu to kupilam
1) 2x woda toaletow (rozne zapachy) z Nexta, za grosze, spodobaly mi sie zapachy, taki impuls zakupowy, ale w jednym z zapachow sie zakochalam :zakochany:
2) na interview popielate spodnie, biala koszula, popielaty sweter - standardowo po mesku chodze ubrana na rozmowy kwalifikacyjne - krawatow mam sporo, nie musialam kupowac :and:
3) nastepne jeansy - tez impuls - po interview mialam niespodziewanie jeszcze pare spraw do pozalatwiania, bylo mi niewygodnie w butach na 15cm obcasach, wpadlam do sklepu, kupilam jeansy, koszulke na ramiaczkach i jakies wiejskie baleriny - na potrzebe chwili - w Londku dzisiaj bylo 30 stopni :szok: a nie mialam czasu wpasc do domu sie przebrac
4) koszule i dwie koszulki czy jak wy to zwiecie bokserki :woot: w H&M
5) mojemu facetow tshirta z Superdry wiadomo
6) z Bodyshop jemu wode toaletowa, dwa plyny pod prysznic, sobie jakis zestaw plynow pod prysznic w promocyjnej cenie i to wszystko za bezcen bo wczoraj zrobili oferte 30% off.
7) Zrobilam zakupy z Ocado, przywiezli wczoraj - dostawca niestety nie byl przystojny jak to im sie zwykle zdarza... Ocado to cos jak Alma :woot: w Polsce

Mysle czy cos jeszcze, ale to chyba wszystko - jak najdzie mnie ochota to zrobie jutro foty... Poki co, jest taki niespodziewany upal w Londynie, ze mi sie nic nie chce

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Babsy
Babsy
  2 Septiembre 2011

sztuczne rzesy to rzeczywoscie zajeebiste akcesoria do paznokci:lol:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  2 Septiembre 2011
Babsy
Babsy: buty

wlasnie butow nie kupilam... przy takim upale jakos mi sie nie chcialo kozakow szukac :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: nie mam zamiaru wkładać pieniędzy do portfela firmie która doprowadza do bankructwa farmerów, truje konsumentów i jest wyżej niż jakikolwiek rząd na świecie.

:brawo:
dzisiaj w wiadomosciach porannych wyszlo na jaw, ze w przecietnym angielskim chlebie, a przede wszystkim w jednej jego - jak to sie mowi? skibce, sznytce, kanapce? SLICE no to w jednym tym czyms wykryto soli tyle ile w przecietnej wielkosci paczki SOLONYCH czipsow. W chlebie z Asdy natomiast znalezli soli tyle ile w 3 paczkach tychze solonych czipsow.
(Agoosia! Nie rob zakupow w Asdzie, wszystkim odradzam od lat, ale wszyscy jak piedolnieci jada tam gdzie najtaniej :zonk:)
Oczywista oczywistoscia jest, ze przedawkowano DOZWOLONA ilosc soli w tych produktach (znaczy sie w chlebie). Ale ze Anglia nie proznuje, maja wprowadzic nawet na chlebie dokladny sklad (bo wiadomo, ze na bochnach chleba tego nie ma - tylko na tych gownach krojonych w torebkach). Dla mnie to szok, kuwa ja czipsow nie jem bo to gowno niezdrowe, a tu kuzwa w zwyklej kanapce faszeruja mnie sola :szok:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail