Konto usunięte: Fanta mango. kocham fantę !
masz duzy wybor smakow fanty - ja najbardziej lubie grapefruitowy i truskawkowy
a co do tematu to kupilam
1) 2x woda toaletow (rozne zapachy) z Nexta, za grosze, spodobaly mi sie zapachy, taki impuls zakupowy, ale w jednym z zapachow sie zakochalam

2) na interview popielate spodnie, biala koszula, popielaty sweter - standardowo po mesku chodze ubrana na rozmowy kwalifikacyjne - krawatow mam sporo, nie musialam kupowac

3) nastepne jeansy - tez impuls - po interview mialam niespodziewanie jeszcze pare spraw do pozalatwiania, bylo mi niewygodnie w butach na 15cm obcasach, wpadlam do sklepu, kupilam jeansy, koszulke na ramiaczkach i jakies wiejskie baleriny - na potrzebe chwili - w Londku dzisiaj bylo 30 stopni

a nie mialam czasu wpasc do domu sie przebrac
4) koszule i dwie koszulki czy jak wy to zwiecie bokserki

w H&M
5) mojemu facetow tshirta z Superdry wiadomo
6) z Bodyshop jemu wode toaletowa, dwa plyny pod prysznic, sobie jakis zestaw plynow pod prysznic w promocyjnej cenie i to wszystko za bezcen bo wczoraj zrobili oferte 30% off.
7) Zrobilam zakupy z Ocado, przywiezli wczoraj - dostawca niestety nie byl przystojny jak to im sie zwykle zdarza... Ocado to cos jak Alma

w Polsce
Mysle czy cos jeszcze, ale to chyba wszystko - jak najdzie mnie ochota to zrobie jutro foty... Poki co, jest taki niespodziewany upal w Londynie, ze mi sie nic nie chce