agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
Prinz
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 73
Prinz
  2 Septiembre 2011
massacre
massacre: masz duzy wybor smakow fanty - ja najbardziej lubie grapefruitowy i truskawkowy

a ja wlasnie kupilem coca cole waniliowa i wisniowa, korci mnie jakas zgrzewke do polski wziac :lol:

Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.

Babsy
Babsy
  2 Septiembre 2011
massacre
massacre: dzisiaj w wiadomosciach porannych wyszlo na jaw, ze w przecietnym angielskim chlebie, a przede wszystkim w jednej jego - jak to sie mowi? skibce, sznytce, kanapce? SLICE no to w jednym tym czyms wykryto soli tyle ile w przecietnej wielkosci paczki SOLONYCH czipsow. W chlebie z Asdy natomiast znalezli soli tyle ile w 3 paczkach tychze solonych czipsow.

:wtf: ladnie...

massacre
massacre: Dla mnie to szok, kuwa ja czipsow nie jem bo to gowno niezdrowe, a tu kuzwa w zwyklej kanapce faszeruja mnie sola

kupilam dzis na wieczor laysy paprykowe:mrgreen:

massacre
massacre: wlasnie butow nie kupilam... przy takim upale jakos mi sie nie chcialo kozakow szukac

ja kupialm takie czolenka, na 2 czy 3 centymetrowym obcasie;) ale nie wiem, czy mnie nie beda cisnac, na obu nogach mam palce obtarte, i czy to nie zaburzylo moego poczucia wygody;)
ImaDrug
ImaDrug
  2 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: a ja wlasnie kupilem coca cole waniliowa i wisniowa, korci mnie jakas zgrzewke do polski wziac

jak byłam w niemczech to widziałam tylko wiśniową :( szkoda że nie było waniliowej
Prinz
Prinz
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jak byłam w niemczech to widziałam tylko wiśniową :( szkoda że nie było waniliowej

dobra ta wisniowa? bo jeszcze nie otworzylem

Alucard
Alucard
  2 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: a ja wlasnie kupilem coca cole waniliowa i wisniowa, korci mnie jakas zgrzewke do polski wziac

Hmm nie musisz, waniliową możesz w sklepach z żywnością z całego świata lub większych supersamach. A cherry to trudno znaleźć, u mnie szybko wykupują :ziober2:
Prinz
Prinz
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Hmm nie musisz, waniliową możesz w sklepach z żywnością z całego świata lub większych supersamach. A cherry to trudno znaleźć, u mnie szybko wykupują

po ile +\-`?

i w jakich supersamach? u mnie takiego sklepu nie ma :lol:

agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Septiembre 2011
massacre
massacre: (Agoosia! Nie rob zakupow w Asdzie, wszystkim odradzam od lat, ale wszyscy jak piedolnieci jada tam gdzie najtaniej )

hola hola, ja nie kupuje asdowskich produktow :ninja:
a chleba to juz w ogole nie jem, w ogole patrze na to ile co zawiera soli, cukrow, tluszczy, wszystkiego :)
Alucard
Alucard
  2 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: po ile +\-`?

4 zł - 5 zł puszka :woot:

Prinz
Prinz: i w jakich supersamach? u mnie takiego sklepu nie ma

Sklepy które oferują produkty z całego świata :woot:

Ogólnie sam kupuje tam Dr.Pepper, cole i inne kryją się :ziober2:
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: hola hola, ja nie kupuje asdowskich produktow

w sensie kupuje w asdzie (i nie tylko oczywko) ale to sprowadza sie do produktow ogolnodostepnych typu actimel, lody z bena&jerrego itp itd.

chociaz kupuje owoce/warzywa, ale na bananach pisze chicquita czy jakos tak, wiec chyba asdowskie nie sa :woot:
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chicquita

bez tego drugiego c :ninja:
agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: chociaz kupuje owoce/warzywa, ale na bananach pisze chicquita czy jakos tak, wiec chyba asdowskie nie sa

dobra, jeszcze dopisze jedna rzecz, wiem, nabijam :ninja:
a wiec: latwo powiedziec nie kupuj w asdzie jak ja np. owoce i warzywa to mam do wyboru tylko asde lub aldi.
bieda w miescie, kiedys byl jeszcze taki sklepik z warzywami i owocami (chyba od pobliskich farmerow czy cos) ale uj go strzelil.
Paulinessa
Paulinessa
  2 Septiembre 2011
styka51
styka51: Jak się cieszę, że na wsi mieszkam

No nie? Ja też :ziober2: chociaż mięso i jajka mogę spokojnie jeść.
Prinz
Prinz
  2 Septiembre 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: 4 zł - 5 zł puszka

poyebalo ich ostro! tu kupuje za 1€ butelke :\

agoosiaaa
agoosiaaa
  2 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: poyebalo ich ostro! tu kupuje za 1€ butelke :\

ja ostatnio coca cole w butelce kupywalam za 49 pensow.

w ogole zdzieraja kase w polsce.
ImaDrug
ImaDrug
  2 Septiembre 2011
Prinz
Prinz: dobra ta wisniowa? bo jeszcze nie otworzylem

całkiem dobra :)