agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Na zdjęciu pewnie będzie przypominał kolorem kupę i w sumie nie będzie to odbiegało za bardzo od rzeczywistości

a ja chcialam dodac ą ę ze kolor kupy ą ę jest tak zwanym key trendem w nadchodzacym sezonie ą ę jesienno-zimowym, dlatego polecam rowniez gą ą ę :lol:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

pijana
pijana
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: massacre

Aa, już czaję :ziober2:
W sumie ja częściej chodzę w sportowych butach lub balerinach niż w szpilkach, bo wszystkie, dosłownie wszystkie buty mnie odparzają kiedy mam gołą stopę (zarówno skórzane jak i nie), także jestem skazana zawsze na żelowe wkładki (które nie do każdych butów mi się, że tak powiem, mieszczą) albo rajstopy czy jakieś skarpetki, to mi po prostu obrzydza większość szpilek :/ Dlatego długość biorę zawsze 32, mam tylko jedne 34. Ogólnie u nas są chyba właśnie dwie długości nogawek w większości sklepów :/ W sumie ja mam i długi tułów i długie nogi, dlatego zazwyczaj na zdjęciach wyglądam na wysoką, a mam tylko 166, które nomen omen bardzo mi odpowiada :ziober2:
pijana
pijana
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: a ja chcialam dodac ą ę ze kolor kupy ą ę jest tak zwanym key trendem w nadchodzacym sezonie ą ę jesienno-zimowym, dlatego polecam rowniez gą ą ę

Aha, u Was jest key trendem w nadchodzącym sezonie, więc u nas będzie key trendem za 3 lata, rozumiem :tak:
:lol2:
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ogólnie u nas są chyba właśnie dwie długości nogawek w większości sklepów :/

:ninja:
ja nosze normalnie 34, czy do plaskich czy do obcasow, no ale rozmiarowki typu 32/34; 34/34 masz w sklepach typu denim, mustang, diesel, hilfiger. i w takich sklepach 34 jest idealne a 36 juz mocno za dlugie. z kolei w sklepach typu river island, next, co tam jeszcze, to masz petite medium i long. no i te LONG sa nieco dluzsze od 34 ale krotsze troche od 36 i wtedy mi idealnie pasuja do wysokich szpilek - kapiszi teraz? :lol:
wiem komplikejtet taki wybor mamy w tej mega bogatej zawsze do przodu cudownej anglii gdzie wszyscy podcierami sie piecdziesieciofuntowkami :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: ja mam i długi tułów i długie nogi, dlatego zazwyczaj na zdjęciach wyglądam na wysoką, a mam tylko 166, które nomen omen bardzo mi odpowiada

no wlasnie :zonk: uj tam, ja nadrabiam cyckami :crylol:

Konto usunięte
Konto usunięte: więc u nas będzie key trendem za 3 lata, rozumiem

slyszalam, ze leginsy i tuniczki wyjda z mody dopiero w 2019 :ninja: :rotfl:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

ImaDrug
ImaDrug
  4 Agosto 2011

@massacre:
mi zamszowe buty jakoś dziwnie sie kojarzą.trudno je wyczyścić gdyby nie daj Boże sie pobrudziły i w ogóle mnie odpychają.Mam ochote na jedne buty ale są zamszowe.Może się skuszę,aczkolwiek mam opory xD

massacre
massacre: slyszalam, ze leginsy i tuniczki wyjda z mody dopiero w 2019

fajnie bo lubie tak chodzić haha xD
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: o kurczaczki, jakież śledztwo. łał, jestem w szoku. program przez który przerzuciłam zdjęcie jest od telefonu, dlatego jakiegokolwiek zdjęcia nie wrzucam, pokazuje, że jest zrobione tymże aparatem/telefonem czy co to tam jest

Nie daje sobie w kasze dmuchac a pozerstwo rozpoznaje z daleka. Program nie ma nic do tego, ja zdjecia przerzucam przez program do aparatu a dalej mam wykonanie Lg Cookie. Pokazesz nam w koncu jakies Twoje wypasione buty louboutin czy markowe drogie torebki o ktorych wciaz piszesz ze masz czy wciaz bedziesz tylko wrzucac jakies nedzne buty z Zary?
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  4 Agosto 2011

kuwa juz nie wytrzymalam :and:

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: tu chcemy ogladac prawdziwe rzeczy/ osoby

PODBIJAM :rock:
ja tam wole byc sobą/prawdziwa i nielubiana niz sztuczna i pozerska - i lubiana ;d
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: kuwa juz nie wytrzymalam

Olej, pozerstwo zawsze wyjdzie.
Chociaż nie rozumiem po co sciemnianie w tak błahych sprawach? Nie uważam by było sie czego wstydzić, czy zdjęcie jest robione iPhonem czy plastikowym kodakiem. Mnie to zastanowilo bo sama iPhonem pstrykam foty i nawet po maksymalnym zmniejszeniu maja bardzo dobra rozdzielczość, co z reszta widać a mam model starszy od maryjki.

A druga sprawa juz tak ogólnie, to w sieci zjawisko bardzo powszechne ze ludzie sciemniaja, chcą sie pokazać jako ludzie którymi chcieliby być a niekoniecznie chcą.

W sumie szkoda, bo prawdziwość jest szlachetna rzeczą i bardzo ja cenie. Stad tez Moj szacunek do Ciebie, bo mimo ze mamy zupełnie inne poglądy na świat, często zupełnie inne zdanie i pochodzimy z zupełnie innych światów, to wierze ze jestes jedna z niewielu prawdziwych tu osób.

A wniosek jest taki, ze w realu tez jest w uj sztucznych ludzi, np jedna znajoma taka mam - piedolnieta w uj :crylol:

massacre
massacre
  4 Agosto 2011

*a niekoniecznie nimi sa - zamiast: chcą

massacre
massacre
  4 Agosto 2011

Styka, Pijana, Szczurka, Gotka, Martitia, Mirra - wg mnie to sa jeszcze prawdziwe kobiety :)

iFeelSoLost
iFeelSoLost
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: Stad tez Moj szacunek do Ciebie, bo mimo ze mamy zupełnie inne poglądy na świat, często zupełnie inne zdanie i pochodzimy z zupełnie innych światów, to wierze ze jestes jedna z niewielu prawdziwych tu osób.

wiesz ale niektorym ciezko uszanowac czyjes zdanie, stad tez tak wiele osob mnie tu nie lubi :ziober2:
asiulcia1
asiulcia1
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

spodnie, sweterek i jak zwykle bluzkę, bokserkę :)
mmaryjka
mmaryjka
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: wyluzuj, smiechowo jest z reszta nie waz sie uzywac PS! tu chcemy ogladac prawdziwe rzeczy/ osoby

no przecież też się śmieje;)
nie używam bo PS na moim super hipier windowsie 7 chodzi jakby chciał i nie mógł, więc zrezygnowałam i mam ten programik od jakiegoś telefonu

styka51
styka51: ędę musiała się przejść so jakiegoś fachowca i zapytać czy da się coś z tym zrobić.

no ja mam takiego dobrego, stareeeeego szewca i facet jest fenomenalny

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie przymierzałaś wcześniej tych butów w sklepie?

co? ja je kupiłam w sklepie.
są mocno wycięte, to raz, a dwa mam długi i chude palce u stóp:mrgreen:.
Hana25
Hana25
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Piękną tunikę w ciuchlandzie przy dekolcie perełki wszyte, szara (śmieszna firma pussycat...). Bawełniana i z przodu ma zwiewny tiul...spróbuję zdjęcia dodać, ale to może potrwać w tym świetle nie wychodzą dobrze a inie wiem jak :)