agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
pijana
pijana
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pokazesz nam w koncu jakies Twoje wypasione buty louboutin czy markowe drogie torebki o ktorych wciaz piszesz ze masz czy wciaz bedziesz tylko wrzucac jakies nedzne buty z Zary?

Ale tu wrzucamy tylko foty ostatnio kupionych rzeczy...
massacre
massacre: Styka, Pijana, Szczurka, Gotka, Martitia, Mirra - wg mnie to sa jeszcze prawdziwe kobiety :)

Ojj, dziękuję :rumieniec: :D :*
Hana25
Hana25
  5 Agosto 2011

Na podglądzie zdjęcie ok nie wiem jak po dodaniu posta ... to właśnie mój nowy nabytek
sylwik
sylwik
  5 Agosto 2011

buty po...uwaga uwaga... 30zl/pare:crylol:
dlatego kupilam je, mimo ze niezbyt moge chodzic w czolenkach.
i... stalam w kolejce do WEJSCIA do sklepu:szok2:
maly sklepik z butami i przez ta kolejke musialam zobaczyc co do cholery tam takiego maja:crylol:
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011

No i najlepiej udawać, że się kogoś ignoruje :ninja: nie doczekamy się, oj nie doczekamy :nie:

Konto usunięte
Konto usunięte: Ale tu wrzucamy tylko foty ostatnio kupionych rzeczy...

Tak, rozumiem, ale wiesz wydaje mi się dziwne, że ktoś ciągle zachwala i chwali, że ma naprawdę drogie rzeczy (wyzej wspomniane buty, torebki po 2 tys np.) a jak przychodzi co do czego to pokazuje tylko jakiś kupiony w normalnym sklepie (zara) chłam :zonk:
I to juz nie tylko moje spostrzeżenia, no i ten telefon. :zonk: 'Mam Iphone blueberry (czy jak mu tam)', a nawet Massacre się kapła, że nie bylo tu ani jednego zdjecia zrobionego tymze telefonem ktory rzekomo ma. :ninja:

Moze bylam po zawodowie :rock: ale w kasze nie dam sobie dmuchac, wystarczylo zapisac zdjecie na komputerze i sprawdzic :-) a na komputerze akurat sie znam. O!
iFeelSoLost
iFeelSoLost
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte:

i co, nie wiesz co odpisac wiec udajesz ze nie bylo rozmowy? milczenie jest przyznaniem sie do zarzutów :-)
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011

Może nie kupiłam tego przed chwilą, ale moje zakupy w ciągu ostatniego 1,5 miesiąca:

Spódnica Orsay

Torba Cropp

Buty CCC (ale wiązę jej wokół nogi;)

Torebka Carry:

plus baleriny w kwiaty z CCC, koszulka Cropp fioletowa z 3 guziczkami.
Z kosmetyków to 3 szampony Barwa, maska Alterra, podkład Revlon, tusz Collosal, błyszczyk essence, masło Ziaja, żel C-thru. Tyle narazie pamiętam ;)

Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: i co, nie wiesz co odpisac wiec udajesz ze nie bylo rozmowy? milczenie jest przyznaniem sie do zarzutów :-)

Marta, no wyluzuj :crylol:
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mam Iphone blueberry (czy jak mu tam)', a

:crylol:
takie cos nawet nie istnieje.

Konto usunięte
Konto usunięte: Co sobie ostatnio kupilas/es?

Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://image.krtp.pl/images/98962824313126572537.jpg

śliczne kolorki :)

Konto usunięte
Konto usunięte: takie cos nawet nie istnieje.

Pewnie mowa o smartphonie ;)
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie mowa o smartphonie ;)

ja wiem o czym mowa, smieszy mnie po prostu ze ktos sie tak blazni nie rozrozniajac iphonea od blueberry.

Konto usunięte
Konto usunięte: śliczne kolorki :)

a dziekuje, ta szminka w rzeczywistosci jest bardziej cielista niz na zdjeciu :D
styka51
styka51
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Pokazesz nam w koncu jakies Twoje wypasione buty louboutin czy markowe drogie torebki o ktorych wciaz piszesz ze masz czy wciaz bedziesz tylko wrzucac jakies nedzne buty z Zary?

O super markowych torebkach to Flo pisała... chyba, że za mało na forumie przebywam ;p

massacre
massacre: Styka, Pijana, Szczurka, Gotka, Martitia, Mirra - wg mnie to sa jeszcze prawdziwe kobiety :)

Łoh, łoh, łoh :D Czuję się niezmiernie wyróżniona :D
Dziękować :pavarotti:

A w ramach śniadania zjem sobie kanapkę z pasztetem i pomidorem :lol:
styka51
styka51
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja mam takiego dobrego, stareeeeego szewca i facet jest fenomenalny

No ja też chodzę do takiego jednego, ale nigdy nie wpadło mi do głowy, że on umiałby coś z szerokością butów zrobić ;p
Trza popytać :D
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: a dziekuje, ta szminka w rzeczywistosci jest bardziej cielista niz na zdjeciu :D

Lubię cieliste :zakochany:

styka51
styka51: O super markowych torebkach to Flo pisała... chyba, że za mało na forumie przebywam ;p

mmaryjka też i nie sądzę, żeby ściemniała :)

Konto usunięte
Konto usunięte: ja wiem o czym mowa, smieszy mnie po prostu ze ktos sie tak blazni nie rozrozniajac iphonea od blueberry.

Ja wiem, że Ty wiesz o czym mowa moja droga :D
agoosiaaa
agoosiaaa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja wiem, że Ty wiesz o czym mowa moja droga :D

:mrgreen:

Konto usunięte
Konto usunięte: Lubię cieliste

no ja tez :D
jeszcze nie mialam szansy jej miec na ustach, mam wiec nadzieje ze bedzie tak dobrze wygladac jak sie prezentuje :rotfl:
Paulinessa
Paulinessa
  5 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: no ja tez :D jeszcze nie mialam szansy jej miec na ustach, mam wiec nadzieje ze bedzie tak dobrze wygladac jak sie prezentuje

Ile dałaś za nią ? :)