agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
mmaryjka
mmaryjka
  4 Agosto 2011

i obiecuję, że następnym razem zmienię ustawienia programu bądź użyję PS'a coby nikogo nie zmuszać do tak wnikliwej analizy moich zdjęć

ImaDrug
ImaDrug
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: zamszowe Louboutina z kolekcji Fall Winter 2011

zasmszowe buty są straszne :(
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: to zwykły kompakt, a nie telefon. zdjęcie zmniejszyłam z ogromnego i dlatego straciło sporo na jakości, a poza tym aparacik ma zepsuty przełącznik i chodzi tylko na trybie 'party'

ach spoks, bo tak sobie myslalam, ze na tej stronie mam wrzucone foty z iPhone, tez zmniejszone przerazliwie z ponad 1Mb do kilkudziesieciu Kb a roznica jest ogromna.

luz :ziober2:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: większość butów z takim obcasem i platformą jest wygodnych.

mam jedne "loafery" strasznie mnie ta czesc zginajaca sie pod kostka, nie wiem jak sie to fachowo nazywa - z biologi zawsze czlon bylam :and: - nazwijmy to nogowy przegub - strasznie mnie w tych loaferach boli - a konstrukcja jest taka sama

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zasmszowe buty są straszne :(

no co ty - nie podobaja ci sie? :and:

mi tak :C

Konto usunięte
Konto usunięte: i obiecuję, że następnym razem zmienię ustawienia programu bądź użyję PS'a coby nikogo nie zmuszać do tak wnikliwej analizy moich zdjęć

wyluzuj, smiechowo jest :lol:
z reszta nie waz sie uzywac PS! tu chcemy ogladac prawdziwe rzeczy/ osoby :ziober2:

moonlight28
moonlight28
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: zasmszowe buty są straszne :(

też nie cierpię, jeszcze jakieś typu saszki ujdą ale obcasy tragedia dla mnie
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: też nie cierpię, jeszcze jakieś typu saszki ujdą ale obcasy tragedia dla mnie

ALE WHY?????????????????????

styka51
styka51
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: Styka, co mialas dzisiaj na obiad?

Dziś było na spokojnie, tzn dopiero ugotowałam, bo nie miałam pomysłu, ale na jutro będzie.
Zupa pomidorowa z ryżem:pavarotti:

Konto usunięte
Konto usunięte: szczerze powiem, że nie mam pojęcia;)

Kurde... będę musiała się przejść so jakiegoś fachowca i zapytać czy da się coś z tym zrobić... A nie, że ja głupia rezygnuję ze wszystkiego :ninja:
moonlight28
moonlight28
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: ALE WHY?????????????????????

nie wiem, serio :D
zamsz mnie odpycha jak cholera, nie znam wytłumaczenia dlaczego tak jest , mogą mieć fajny fason, podobać mi się ogólnie ale jak zamszowe to od razu tracą urok dla mnie
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
styka51
styka51: Zupa pomidorowa z ryżem

z ryzem, po poznansku :w00t:
Konto usunięte
Konto usunięte: nie znam wytłumaczenia dlaczego tak jest

bo ty jestes jakas taka cala niewytlumaczalna :crylol:

moonlight28
moonlight28
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: bo ty jestes jakas taka cala niewytlumaczalna

gówno wiesz , ot co :ziober2:
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: gówno wiesz , ot co

sie wie :rotfl:

pijana
pijana
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: massacre

Oj no chodzę w szortach ciągle, ale te sztruksy są takie urocze :rotfl:
Swoją drogą idę im w końcu zrobić zdjęcie.
styka51
styka51
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: z ryzem, po poznansku

Z makaronem mi nie smakuje, nie lubię. A że dziś ja gotowałam, to z ryżem... Jakby mamuśka miała gotować, to dałaby się ugłaskać tacie i byłaby z makaronem. Ale wygrałam :lol:

A i dla tych co lubią, moja mamuśka właśnie tacie golonkę gotuje.
Choć szczerze przyznam - nie wiem co w niej apetycznego :ninja:
pijana
pijana
  4 Agosto 2011

Mustangi

EDC by Esprit

Soaked In Luxury

Marszczenia na spodniach w zgięciach kolan nie są fabryczne, tylko od chodzenia - jak to sztruksy
Sweterek EDC ma świetne te guziki na rękawach :zakochany: W ogóle pierwszy raz się spotkałam, że oprócz zapasowego guzika ktoś daje do ciucha nitkę w jego kolorze, wielki plus
A sweterek SIL ma marszczenia, które fajnie maskują brzuch