agoosiaaa
agoosiaaa
  26 Junio 2011 (pierwszy post)
Hej ho :)

Wiec jak wczesniej wspomnialam w temacie o plotkach, oto temat, ktorego tutaj jeszcze nie mamy, a ktorego nam brakuje:

Co sobie ostatnio kupilas/es?

Mozna sie tutaj chwalic czymkolwiek majacym jakikolwiek zwiazek z tym forum, a wiec do dziela :D

Milo byloby, gdyby ten temat zostal na stale przyklejony :mrgreen:
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Swoją drogą idę im w końcu zrobić zdjęcie.

a gdzie one poszly? :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: Oj no chodzę w szortach ciągle

chociaz to :ziober2:

styka51
styka51: A i dla tych co lubią, moja mamuśka właśnie tacie golonkę gotuje. Choć szczerze przyznam - nie wiem co w niej apetycznego

moj facet lubi golonke :haft:
a co do pomidorowej to rowniez lubie z lazankami ale domowej roboty - wiadomka

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Mustangi

jeszcze do tego mustangi :w00t: ty suko! oddaj! uj ze pewnie ud nie wcisne :rotfl: oddawaj!!!

esprit fajny, lubilam jak bylam mlodsza
teraz nie jest mi po drodze, w UK malo popularny i tylko jeden znam w centrym na Oxford Street - a tam mi nie po drodze :nie:

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: w centrym

w CENTRYM :crylol:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: szpilki kupiłam tylko raz

myślałam, że częściej.
ja niestety ani razu, bo muszę wszystkie przymierzać, a często te w necie bardziej mi się podobają niż sklepowe. dupa.
Fieska
Fieska
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: http://w.fotka.pl/ea62398966.jpg później zrobię lepsze, samych butów bo teraz nie mam aparatu przy sobie.

Chyba trochę zły rozmiar tych butów? :woot:
Nie przymierzałaś wcześniej tych butów w sklepie?
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: myślałam, że częściej. ja niestety ani razu, bo muszę wszystkie przymierzać, a często te w necie bardziej mi się podobają niż sklepowe. dupa.

grunt to zaryzykowac i znalezc sklep ktory bedzie ci pasowal :)
ja na przyklad wiem, ze z H&M, River Island i Nexta moge spokojnie wszystko online zamawiac, lacznie z butami

reszta niestety musi byc przymierzona :)

a sorry raz o wielki szoku zamowilam zegarek w Next z DKNY i mi sie nie dopinal na przegubie (byl za ciasny:and:)

Konto usunięte
Konto usunięte: Chyba trochę zły rozmiar tych butów?

stwierdzila ze nie i ze sa wygodne i ze lubi jak jej palce wystaja - to tak w koncentracie od strony 68 czy 66 :lol:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: grunt to zaryzykowac i znalezc sklep ktory bedzie ci pasowal :) ja na przyklad wiem, ze z H&M, River Island i Nexta moge spokojnie wszystko online zamawiac, lacznie z butami reszta niestety musi byc przymierzona :) a sorry raz o wielki szoku zamowilam zegarek w Next z DKNY i mi sie nie dopinal na przegubie (byl za ciasny)

Ja własnie niezależnie od sklepu mam problemy.
Co z tego, ze numerowo dobre, jak i tak potrafią mi wypadać pięty, bo mam wąską stopę. W kilku parach musiałam dorabiać sobie paski.
Jedyne buty co mogę kupić bez przymierzania to botki, czy obuwie sportowe.

W zeszłym roku kupiłam sobie fajne sandały na koturnie w CCC, w sklepie wydawały się dobre, a jak przeszłam się w nich na zakupy, to stopa mi przez przednie paski wychodziła :and:
pijana
pijana
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: jeszcze do tego mustangi ty suko! oddaj! uj ze pewnie ud nie wcisne oddawaj!!!

Ahaha :rotfl: Dziewczyno, to jest rozmiar 30 (nie wiem jak u Was wygląda rozmiarówka spodni, ale to 30 więc spore :D), jeszcze byś się w nich utopiła :ziober2:
massacre
massacre: esprit fajny, lubilam jak bylam mlodsza teraz nie jest mi po drodze, w UK malo popularny i tylko jeden znam w centrym na Oxford Street - a tam mi nie po drodze

U mnie w galerii Esprit zlikwidowali, bo nie miał brania, ja tam weszłam tylko raz, ceny nieadekwatne do jakości i śmierdzący sklep :zonk:
styka51
styka51
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: moj facet lubi golonke a co do pomidorowej to rowniez lubie z lazankami ale domowej roboty - wiadomka

Ja z tego wszystkiego co z golonką związane, to musztardę lubię, no i piwko troszeczkę ;p
Ale z łazankami to trochę roboty jest, niestety :and:
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Dziewczyno, to jest rozmiar 30 (nie wiem jak u Was wygląda rozmiarówka spodni, ale to 30 więc spore :D), jeszcze byś się w nich utopiła

nie wiem, ale to chyba to samo co u nas, nie utopilabym sie :nie:
nosze 32W 34H :ninja: fakt, obwiazuje sie paskiem, ale mam duza dupe i jak mi spodnie na dupe wejda, to w pasie mam luz na jeszcze jedna osoba :lol: natomiast spodnie dobre w pasie, na dupe nie wejda :nie:

wiec spoko - rydzyk fizyk - moze sie wcisne, moze nie :lol:

massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: jeszcze byś się w nich utopiła

ja jestem duza kobieta, silnie zbudowana, mezna i umiesniona :crylol:
wiec bez obaw dziecino :crylol:

massacre
massacre
  4 Agosto 2011
styka51
styka51: no i piwko troszeczkę ;p

zachcialo mi sie piwa znowu - musze przestac, przypomnialas mi :lol:

pijana
pijana
  4 Agosto 2011
massacre
massacre: nosze 32W 34H

Czyli to jest chyba rozmiar 32 i długość 34, 32/32 są na Ciebie za krótkie ? To kto tu ma długie nogi ? :rotfl:
massacre
massacre
  4 Agosto 2011
Konto usunięte
Konto usunięte: Czyli to jest chyba rozmiar 32 i długość 34

tak :tak:
Konto usunięte
Konto usunięte: 32/32 są na Ciebie za krótkie ?

32 w dlugosci siegaja mi lekko przed kostke, skracaja optycznie jeszcze bardziej nogi
z kolei jak chce spodnie do szpilek, to kupuje w sklepie, gdzie masz rozmiarowke 23, 34, 36, 38 itd tylko ze engelska i do tego masz wybor dlugosci nogawek Petite (czyli krotkie nogi), Medium i Long - no i wtedy zawsze biore 12 (czyli chyba polski rozmiar 40) Long

Konto usunięte
Konto usunięte: To kto tu ma długie nogi ?

sa nieproporcjonalnie krotkie do reszty ciala
wiec byc moze dla kogos z krotkim tulowiem zapasnika moje nogi bylyby dlugie, dla mnie nie :D

pijana
pijana
  4 Agosto 2011

Jeśli któraś z Was lubi zapach brzoskwini i lubi mieć długo pachnące ręce po umyciu, to polecam to mydło, dosłownie aż kusi by go spróbować :rotfl:

Kupiłam też ostatnio cień do brwi Inglot, jedyne 10 zł, jest to cień do paletki ale ja jej nie posiadam i póki co nie zamierzam. Jest bardzo napigmentowany więc wystarczy jedynie odrobina, a może po prostu jest dość ciemny i dlatego wystarczy troszkę, no nieważne - ważne, że mi pasuje. Na zdjęciu pewnie będzie przypominał kolorem kupę i w sumie nie będzie to odbiegało za bardzo od rzeczywistości :crylol:

I jeszcze rzeczy o których już pisałam, ale dopiero teraz zorientowałam się, że to idealny komplet - lakier do paznokci Essence w kolorze Very Berry i błyszczyk w kolorze I like cotton candy, bardzo udana para. Lakier jest piękny, w zależności od światła jest słodko różowy lub bardzo lekko wpada we fiolet, zakochałam się !

No, tyle chciałam powiedzieć :ziober2: