styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
praksyda
praksyda
  11 Agosto 2014

jeszcze 2 tygodnie i ja będe miała taki numerek i będą mi robić fotki do wiejskiej gazety XD
zajmnę 750 miejsce, ale dobiegnę!!

MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: masz cos do moich francuskich i portugalskich bucików? zreszta nawet w nowobalasach da sie dobic spokojnie ponad centrymet

francuskie miałam okazję już widzieć na fb chyba, ale o portugalskich nie słyszałam... POKAŻ!
Konto usunięte
Konto usunięte: ty mi lepiej nie mów jak liczyć (śmiech)

no wiesz, w butach to ja sobie mogę...

___
burza mi przerwała, nie zdążyłam odpisać, loguję się na nowo a tam post sprzed wyłączenia fotki... MAGIA!
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Endorfina
Endorfina: typowy sprinter ma mocno umięsnione nogi, długodystansowiec już nie.

Może...
jak ktoś całe życie biega i to jako profesjonalista, a nie amator, to na pewno ma umięśnione nogi. Ale od takiego biegania zwykłego nawet po 2 h dziennie po parku/leśnych ścieżkach wątpię, żeby wyrzeźbiły się nogi jakoś intensywnie. Może lekko, ale bez przesady.
Endorfina
Endorfina: pewnie dlatego zeby mieć duzo energii na krótkie dystanse muszą ćwiczyć siłowo na nogi.

Pewnie to jest przyczyną. Jak ktoś się tym zajmuje, to normalne, że większość życia poświęca na treningi, tak samo jak piłkarze, chcąc nie chcąc mają umięśnione nogi.
Endorfina
Endorfina: a jeszcze Julii widziałam chyba, większosc kobiet ma dlugie spódnice, albo fotki samej twarzy na profilu, cięzko określić.

Chodziło mi o forumowiczów
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: POKAŻ!

nie mów mi jak żyć
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: ie mów mi jak żyć

Nie mówię ci jak masz żyć, mówię tylko, żebyś pokazał portugalskie buty
MartaKarinka
wpis jest ukryty
PROVIRON88
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 14
PROVIRON88
  11 Agosto 2014
Ostatnio edytowany: 1 Enero 1970

proszę o oceny

a wy co, dalej w polsce w 30 stopniowych upałach? tak myślałem
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: kierwa, dlaczego na tym zdjęciu wyglądasz jak typowy bananowy gimbus?

bo mi ostatnio odje­­bało i ubieram się jak zje­b xD ale dużo więcej typiar chce mi wskakiwać, więc jestem okej z tym

PROVIRON88
PROVIRON88: proszę o oceny

"Ej, Agniecha, zrób mi zdjęcie" xD oh, czekaj, to nie ty
PROVIRON88
PROVIRON88
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: "Ej, Agniecha, zrób mi zdjęcie"

TAK WŁAŚNIE BYŁO
boli dupsko, że mam płaszcz od zaremby, co...?
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
PROVIRON88
PROVIRON88: boli dupsko, że mam płaszcz od zaremby, co...?

no, widziałem, że ostatnio jeszcze loxon 5% poszedł w gre xD
jego ryj wszystko psuje, jak uciąłeś go, to wyglądał całkiem mroźnie
CLENBUTEROL88
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 1
CLENBUTEROL88
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: jego ryj wszystko psuje, jak uciąłeś go, to wyglądał całkiem mroźnie

nie szkaluj, szanuje go za wpis >być jak james bond... od tej pory jestem jak james bond...
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: bo mi ostatnio odje­­bało i ubieram się jak zje­b xD ale dużo więcej typiar chce mi wskakiwać, więc jestem okej z tym

chyba jakieś gimbusiary, bo nawet mi- ostatniemu modowemu bezguściu- takie wdzianko kojarzy się z tandetą d83dde09
PROVIRON88
PROVIRON88: roszę o oceny

Od razu widać, że wiocha wychodzi z butów, a raczej.. od butów, i to dosłownie.
Ubierz adidasy z targu/sieciówki czy innego newbalansa, który wygląda tanio i bazarkowo, a same buty na dodatek wygladaja na mocno znoszone, do garnituru. >facepalm
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: do garnituru.

przecież to nie garnitur d83dde12
PROVIRON88
PROVIRON88
  11 Agosto 2014

to garnitur z tally weijl, na plecach widnieje napis NEON SUIT, oczywiście fosforyzujący
zazdrościcie?

PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
PROVIRON88
PROVIRON88: to garnitur z tally weijl, na plecach widnieje napis NEON SUIT, oczywiście fosforyzujący zazdrościcie?

xDDDDDDDDDDDDDD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.