styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014

ładna moja nowa bluzeczka z tally weijl? stara znaczy się, kupiłam ponad miesiąc temu, ale jeszcze nigdy w niej nie byłam

PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No jestem, i co to ma do rzeczy?

Ehhh, no tak zostało przyjęte, że my cie bezsensownie obrażamy i nie lubimy, po prostu tak, bez powodu...
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Ehhh, no tak zostało przyjęte, że my cie bezsensownie obrażamy i nie lubimy, po prostu tak, bez powodu...

a myślałam, że mnie kochasz.. już nawet rozglądałam się za lokalem w kato, w którym mógłbyś być kelnerem i spełniać się zawodowo... robilibyśmy wspólne biznesy
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: ........

tak wygląda moja noga podczas stania na palcach (czyli mięśnie są napięte) od tyłu, a raczej tak z boku

widzisz, mam większe mięśnie niż większość forumowiczów.
chciałabym dać całe jpg, ale byłoby widać dupe i pewnie dla większości byłaby to sensacja.
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: tak wygląda moja noga podczas stania na palcach

z bliska, bliżej się nie dało.
Earth
Earth
  11 Agosto 2014

Ale dużo widac. :D

praksyda
praksyda
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: tak wygląda moja noga podczas stania na palcach (czyli mięśnie są napięte)

wiele nie widac, ale ok, w sumie to nie robilam zdjęcia z napiętą noga na palcach, tylko odchyloną do przodu, w sumie ciekawe jakby to wygladało.
a ty dalej fotki kalkulatorem robisz;(
praksyda
praksyda
  11 Agosto 2014

buty mi sie rozleciały, nie mam w czym biegać;(, dobrze ze gwarancja jest na 2 lata, miały być dobre, P;cenzura:e kalenje przerzucam się na ACIS
--------------------------------------------
ja jak zrobie zaraz sesje nóg zara z kazdej strony.

PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: ACIS

chyba asics, szanuje
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: wiele nie widac, ale ok, w sumie to nie robilam zdjęcia z napiętą noga na palcach, tylko odchyloną do przodu, w sumie ciekawe jakby to wygladało. a ty dalej fotki kalkulatorem robisz;(

no kalkulatorem, a jak mam robic, nie wiem gdzie mam kabel z telefona, aparatu swojego nie mam, mam od siostry ale nawet nie wiem jak się tym obsługiwać, zostaje kamerka. jak mi się znajdą znowu kable to wrzucę jpg z telefonu. wyślę ci to zdjęcie w całej okazałości na pw, bo tutaj znowu prawiczki miałyby rozrywkę
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: jak zrobie zaraz sesje nóg zara z kazdej strony.

wrzuć tu jak już zrobisz xD

wysłałam
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Earth
Earth: Ale dużo widac. :D

Mogę Ci wysłać na pw wyraźniejsze jak chcesz- ja się nie znam na zdjęciach i jakości, ale praksyda stwierdziła, że widać na tym, co jej wysłałam
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014

pokaż nuszki praksia...

Earth
Earth
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Mogę Ci wysłać na pw wyraźniejsze jak chcesz- ja się nie znam na zdjęciach i jakości, ale praksyda stwierdziła, że widać na tym, co jej wysłałam

Ok, wyślij. :)
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Earth
Earth: wyślij. :)

już wysyłam
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.