styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  11 Agosto 2014
JuIia
JuIia: Magda powinna wytłumaczyć :D

:rotfl:.

Nic nie będę nikomu tłumaczyć ! Nie nie nie ! :ziober2:.

Eh, mam dylemat. Kupiłam sobie kieckę, uroczą, ale krótką, nie wiem czy wypada w niej iść jutro do pracy, ajuto !:zabawa:.
:ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: nawadnianie sie jest ważne, i nie tylko pic jak mocno pic nam sie chcę a jak nie lubisz pic, to wszamaj arbuzy, polecam ja zajadam sie tym kilogramami latem;p

Nie przepadam za arbuzami.. chyba, że miałyby być motywem przewodnim na legginsach, ale nie do żarcia :D
Piję sporo, ja ogólnie nie mam takich problemów.
MaqdaIena
MaqdaIena: Wybacz Marto, ale to powyższe to jeden wielki bełkot, jeżeli chodzi o temat przewodni.

Jeśli tak twierdzisz..
W sumie to rację masz, bo nie powinnam była się w ogóle na ten temat rozpisywać. Dla mnie takie rzeczy są oczywiste.
MaqdaIena
MaqdaIena: Uważam, że ma wiele wspólnego. Jeżeli komuś się podoba coś, co nie jest zdrowe, co jest anomalią to z tym kimś jest coś nie halo.

Nie rozumiem, jaką anomalią może być to, że komuś podobają się nogi nieumięśnione, a nie umięśnione.. Nikt tu nie mówi o nogach dziewczyn z anoreksją, a o nogach bez mięśni. Nie ogarniam Twojej teorii, że odmienny gust= głupota.
Dobra, zresztą nieważne.
Konto usunięte
Konto usunięte: a gdzie na tej liście mój ulubiony aniołek?

A jaki jest Twój ulubiony? Moje są, 8 no i przede wszystkim czwóreczka d83dde0d
PizzaGuy
PizzaGuy
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: A jaki jest Twój ulubiony?

Erin Heatherton zawsze wydawała mi się być najbardziej przyjazna d83dde0a
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: eśli tak twierdzisz.. W sumie to rację masz, bo nie powinnam była się w ogóle na ten temat rozpisywać. Dla mnie takie rzeczy są oczywiste

Konto usunięte
Konto usunięte: Nie rozumiem, jaką anomalią może być to, że komuś podobają się nogi nieumięśnione, a nie umięśnione.. Nikt tu nie mówi o nogach dziewczyn z anoreksją, a o nogach bez mięśni. Nie ogarniam Twojej teorii, że odmienny gust= głupota. Dobra, zresztą nieważne

:D.
Zatem Twoja lista rzeczy nie do ogarnięcia się powiększyła.
:ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Erin Heatherton zawsze wydawała mi się być najbardziej przyjazna

O, też fajna!

urozmaiciłam trochę temat ładną dupeczką...

P.s. nawet trochę mi przypomina z twarzy jedną dawną forumowiczkę.

Ale adriana lima i tak mi się bardziej podoba.
MaqdaIena
MaqdaIena: Zatem Twoja lista rzeczy nie do ogarnięcia się powiększyła.

Oj, powiększyła się i to bardzo... w ciągu ostatnich dni nawet.
JuIia
JuIia
  12 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Eh, mam dylemat. Kupiłam sobie kieckę, uroczą, ale krótką, nie wiem czy wypada w niej iść jutro do pracy, ajuto !.

Też sobie kupiłam kieckę:

ale nie mogę w niej chodzić bo jak wracałam z pracy to miałam mały wypadeczek na rowerze i nogi całe w siniakach i kolanko zepsute ;_;
Muszę czekać jeszcze z tydzień :D
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet trochę mi przypomina z twarzy jedną dawną forumowiczkę.

chociaż w sumie tamta alicja była ładniejsza :D
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 Agosto 2014

prawda, że podobna?

Togepi
Reputacja: -171 | BluzgometrTM: 6
Togepi
  12 Agosto 2014

Tak mi się skojarzyło. d83dde09

On n’est jamais content là où on est.

666
666
  12 Agosto 2014

Togepi wrzucaj ałtfit

MartaKarinka
MartaKarinka
  12 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Tak mi się skojarzyło.

Chodzi o moją bluzkę z napisem NEON GREEN? ^^

Co z tego, że była za 29.90? Nie kupuję ciuchów ze względu na to, że coś jest przecenione, po prostu mi się podobała, na rower w sam raz d83dde09.
PizzaGuy
PizzaGuy
  12 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: na rower w sam raz

No, odblaskowa mocno, będziesz dobre widoczna na drodze xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 Agosto 2014

.. a napis jest tak malutki, że i tak praktycznie go nie widać, nikt nie zwróciłby na niego uwagi. Nie będę analizować każdego napisu na bluzce, o ile nie jest wielki, rażący i głupkowaty (tak jak moja siostra, ze 2 lata temu miała bluzke z wielkim napisem HIPS DON'T LIE) to można nie zwracać na niego uwagi.

Konto usunięte
Konto usunięte: No, odblaskowa mocno, będziesz dobre widoczna na drodze xD

właśnie nie jest odblaskowa, pic na wodę ;__;
MartaKarinka
MartaKarinka
  12 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: a napis jest tak malutki, że i tak praktycznie go nie widać

chodzi oczywko o tę definicję fluorescencji (?), a nie o wielki napis NEONGREEN xD
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Agosto 2014

Mam specjalnie dla moich fanów outfit w mojej ulubionej bluzce neongreen i w nwoych legginsach z przeceny za 19.90 ;) Dobrze, że chociaż one nie mają żadnego napisu...

doceńcie to, że cały dzień od rana nic nie jadłam, żebym mogła tutaj zapostować outfit w bluzce odsłaniającej brzuch... dopiero teraz idę po czekoladę.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.