styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: n i w nwoyc

nowych*
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Agosto 2014
http://zdrowie.dziennik.pl/diety/artykuly/384975,czekolada-pomaga-dbac-o-linie-i-odchudza.html

a wy co, dalej roślinne papki na obiad?
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 Agosto 2014

co ta Marta, tj temat z outfitami :D
chyba, że dasz foto z Milką oreo

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Agosto 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: co ta Marta, tj temat z outfitami :D chyba, że dasz foto z Milką oreo

Przecież outfit też dałam.. Nie może być w każdym poście zdjęcie.

A co do milki, właśnie przed zalogowaniem się jadłam mój obiad, czyli milkę popijaną gorącą czekoladą, więc już nie zrobię zdjęcia, ale jutro jak wrócę ze sklepu z rzeczami na śniadanie to wrzucę outfit z milką. d83dde0a Możesz wyczekiwać.
NuTiiiiii
Reputacja: -1080 | BluzgometrTM: 51
NuTiiiiii
  13 Agosto 2014

Nie widzę outfitu to poczekam do jutra xD

Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało :ziober2:
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek :pilka:

MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Agosto 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: ie widzę outfitu to poczekam do jutra xD

poprzednia strona. ale ok, czekaj!
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Agosto 2014

dzwoni telefon... miałam wielki dylemat czy odebrać.
- martaaa, weź mi tu przyjdź pod drzwi siatki wnieść na górę

telefony to zło.

musiałam się wam wyżalić, przyjaciele

PizzaGuy
wpis jest ukryty
CLENBUTEROL88
Reputacja: 12 | BluzgometrTM: 1
CLENBUTEROL88
  13 Agosto 2014

czy ubrania marty to taki damski odpowiedni męskiego stylu havana beach 1978 etc?

MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Agosto 2014

hej, pizza gej, co tam było?

praksyda
praksyda
  13 Agosto 2014

to były Marta Twoje fotki z wcześniejszej strony.
Przecież tu o to chodzi żeby komentować kogoś ubiór, a fotka została skopiowana tylko z tego tematu do odpowiedzi, nie ukradziona z profilu czy nie wiadomo skąd. Boże...

MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Agosto 2014

No, to dzisiejszą czekoladę chyba spaliłam już na rowerze. :))))))))
A Ty praksyda biegasz już, masz już nowe buty? Bo to już końcówka lata prawie tak jakby..d83dde1e

praksyda
praksyda: o były Marta Twoje fotki z wcześniejszej strony.

wtf, i po jaką cholerę ktoś je kasował? nie wiem, według jakiej logiki to wszystko idzie, ale na chłopski rozum, po co kasować post z fotkami, które sama wrzuciłam stronę wcześniej?

praksyda
praksyda: Przecież tu o to chodzi żeby komentować kogoś ubiór, a fotka została skopiowana tylko z tego tematu do odpowiedzi, nie ukradziona z profilu czy nie wiadomo skąd. Boże...

żenada.
praksyda
praksyda
  13 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No, to dzisiejszą czekoladę chyba spaliłam już na rowerze. :)))))))) A Ty praksyda biegasz już, masz już nowe buty? Bo to już końcówka lata prawie tak jakby

mam od wczoraj i wczoraj wypróbowałam je, dzisiaj biegać nie byłam. Zamulam od 16 h przed kompem, zaraz sobie film jakis włącze.
Kurde co chwile pada na dworze.
teraz bedzie tak codziennie, albo deszcz, to znów wiatr, spadnie temperatura az w koncu zacznie padać śnieg, okaże się czy jestem biegaczem, czy dupą wołową, bo rok temu w listopadzie jak zaczynałam swoje przygody biegające to zima przywaliła dopiero w styczniu i tez ja miesiąc siedziałam w domu, w tym roku nie chce robić przerw, a ty ile tym rowerkiem dzisiaj jeżdziłaś?
Konto usunięte
Konto usunięte: wtf, i po jaką cholerę ktoś je kasował? nie wiem, według jakiej logiki to wszystko idzie, ale na chłopski rozum, po co kasować post z fotkami, które sama wrzuciłam stronę wcześniej?
no bo tu regulamin mówi że nie wolno bez kogos zgody wstawiac nigdzie fotek, ale kurdę skoro to odpowiedz do fotki, to tak jakby zacytował twoje fotki w temacie i odpowiedział na nie, ale w sumie juz mi sie nie chce wałkowac tego, bo ile można.
Dla niektórych regulamin, jest regulaminem i nie ma INNEJ OPCJI.
MartaKarinka
MartaKarinka
  13 Agosto 2014
praksyda
praksyda: mam od wczoraj i wczoraj wypróbowałam je, dzisiaj biegać nie byłam. Zamulam od 16 h przed kompem, zaraz sobie film jakis włącze. Kurde co chwile pada na dworze.

U mnie nie pada, ale trochę ubolewam nad tym, że dni są już krótkie, a raczej wieczory, bo to mój ulubiony czas latem. Też szukam filmu, ale chyba obejrzę następny odcinek plotkary.
praksyda
praksyda: teraz bedzie tak codziennie, albo deszcz, to znów wiatr, spadnie temperatura az w koncu zacznie padać śnieg, okaże się czy jestem biegaczem, czy dupą wołową, bo rok temu w listopadzie jak zaczynałam swoje przygody biegające to zima przywaliła dopiero w styczniu i tez ja miesiąc siedziałam w domu, w tym roku nie chce robić przerw, a ty ile tym rowerkiem dzisiaj jeżdziłaś?

Ja bym nie biegała zimą/późną jesienią, dla mnie to żadna przyjemność.. Ale to ja. :D
praksyda
praksyda: a ty ile tym rowerkiem dzisiaj jeżdziłaś?

Dzisiaj krótko, ostatnio w ogóle rzadziej jeżdżę, właśnie z powodu pogody (między innymi). Nie wiem, coś niecałe 2 h.
praksyda
praksyda: no bo tu regulamin mówi że nie wolno bez kogos zgody wstawiac nigdzie fotek, ale kurdę skoro to odpowiedz do fotki, to tak jakby zacytował twoje fotki w temacie i odpowiedział na nie, ale w sumie juz mi sie nie chce wałkowac tego, bo ile można. Dla niektórych regulamin, jest regulaminem i nie ma INNEJ OPCJI.

Ok, ale to co się ostatnio dzieje to jest mocna przesada. Mi dzisiaj usunęli nawet posta, który zawierał zdjęcia z google, zdjęcia osoby publicznej jakby nie było.
MartaKarinka
MartaKarinka
  14 Agosto 2014
NuTiiiiii
NuTiiiiii: hyba, że dasz foto z Milką oreo

bez oreo, ale z milką!

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.