Konto usunięte: No, to dzisiejszą czekoladę chyba spaliłam już na rowerze. :))))))))
A Ty praksyda biegasz już, masz już nowe buty? Bo to już końcówka lata prawie tak jakby
mam od wczoraj i wczoraj wypróbowałam je, dzisiaj biegać nie byłam. Zamulam od 16 h przed kompem, zaraz sobie film jakis włącze.
Kurde co chwile pada na dworze.
teraz bedzie tak codziennie, albo deszcz, to znów wiatr, spadnie temperatura az w koncu zacznie padać śnieg, okaże się czy jestem biegaczem, czy dupą wołową, bo rok temu w listopadzie jak zaczynałam swoje przygody biegające to zima przywaliła dopiero w styczniu i tez ja miesiąc siedziałam w domu, w tym roku nie chce robić przerw, a ty ile tym rowerkiem dzisiaj jeżdziłaś?
Konto usunięte: wtf, i po jaką cholerę ktoś je kasował? nie wiem, według jakiej logiki to wszystko idzie, ale na chłopski rozum, po co kasować post z fotkami, które sama wrzuciłam stronę wcześniej?
no bo tu regulamin mówi że nie wolno bez kogos zgody wstawiac nigdzie fotek, ale kurdę skoro to odpowiedz do fotki, to tak jakby zacytował twoje fotki w temacie i odpowiedział na nie, ale w sumie juz mi sie nie chce wałkowac tego, bo ile można.
Dla niektórych regulamin, jest regulaminem i nie ma INNEJ OPCJI.