styka51
styka51
  5 Junio 2012 (pierwszy post)
Witam chłopcy i dziewczęta:d

W związku z tym, iż w naszym otoczeniu jest coraz więcej bloggerek etc. to wymyśliłam sobie, że....

Może mogłybyśmy wstawiać tutaj zdjęcia z naszych "outfitów" w sensie z tego co jesteśmy ubrane.
Od razu zastrzegam! Nie chodzi tu o codzienne dodawanie miliona zdjęć i specjalnych przygotowań w zaciszu domowym i spacerów do lasu w celu strzelenia foty.
Możemy konstruktywnie komentować i doradzać ;)

Soł. otwieramy :D

Pozdrawiam Stycz :ziober2:
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014

gdzie jest rosiczka? czemu usunęła konto?

praksyda
praksyda
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: chyba asics, szanuje

oczywko, wypisywałam właśnie formularz zwrotu do decathlonu.
------------------------------------------------------
ona oszukuje, bo dała mi na PW a nie tu;( a ja mam dac tu, jaka blondyna....

wiele widać, ta..ale pod tym jednym mięsniem mi sie jakis drugi robi i on wchodzi prawie na kosć na przodzie 0_o(jpg2)
zaraz sobie wygoogluje co to za mięsień, bo nie wiem.
nie ma jakis wielkich mięśni, ale chyba dobrze.tylko łydki jakieś grubsze mi sie zrobiły.

praksyda
praksyda
  11 Agosto 2014

starczy, bo zaraz będzie, "dupy też wystawcie" nogi sobie oglądają głupie baby...

MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: ona oszukuje, bo dała mi na PW a nie tu;(

tak się umawialiśmy..
praksyda
praksyda: iele widać, ta..ale pod tym jednym mięsniem mi sie jakis drugi robi i on wchodzi prawie na kosć na przodzie 0_o(jpg2) zaraz sobie wygoogluje co to za mięsień, bo nie wiem. nie ma jakis wielkich mięśni, ale chyba dobrze.tylko łydki jakieś grubsze mi sie zrobiły.

nawet duże masz te mięśnie.. ale ja mam większe d83dde0f
praksyda
praksyda
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: nawet duże masz te mięśnie.. ale ja mam większe

XD
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014

pizzaguy...

zapostuj swoje gałązki.

praksyda
praksyda: XD

nie no, tak naprawdę to chyba Ty masz większe.
praksyda
praksyda: nogi sobie oglądają głupie baby...

co w tym takiego?
praksyda
praksyda
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: co w tym takiego?

nie wiem nigdy tu nic nie wstawiałam, moze dlatego dziwne dla mnie.
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: ie wiem nigdy tu nic nie wstawiałam, moze dlatego dziwne dla mnie.

nogi to żadna "obscesja", chill out!
MaqdaIena
Reputacja: -168 | BluzgometrTM: 3
MaqdaIena
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: No ja znam ludzi, którzy nie pracują w żadnej fabryce żarówek ani na produkcji, normalni ludzie po studiach, takich jakich wiele w polsce, dlatego napisałam, że nie jakoś super wykształceni, nie mają żadnych naukowych tytułów ani wybitnych osiągnięć, ale za granicą zarabiają więcej, niż mogliby liczyć tutaj w polsce pracując w zawodzie. Właściwie to żaden z nich nie pracuje na jakichś produkcjach (z tych których znam bo wiem że wielu ludzi jedzie na zmywak), przykłady jakie mogę podać to lekarz (pracuje w niemczech, wyjechał po studiach na praktyki i tam dostał pracę+ robi jakąś specjalizację czy coś podobnego, nie znam się), higienistka stomatologiczna (też niemcy), fryzjerka po zawodówce kursach i jakiejś dodatkowej szkole też w polsce, za granicą musiała robić jakieś dodatkowe certyfikaty (uk), moja ciotka pielęgniarka w niemczech, nawet nie ma studiów ale ona wyjechała już dawno, za czasów swojej młodości, moja chrzestna po fizjoterapii ma własny gabinet w niemczech+ salon kosmetyczny/spa, moja znajoma dostała pracę we włoszech po samej filologii włoskiej, w jakiejś firmie, w szwecji z kolei mieszka dawna 'znajoma' mojej matki i ona nie pracuje, ale wystarczyło, że zrobiła tam sobie dzieci i żyje bez zmartwień.. Myślę, że żadna z w.w. osób nie chciałaby wrócić do polski bo za pensję w swoim zawodzie przy dobrych wiatrach dorobiłaby się kawalerki na kredyt po 10 latach pracy. I jak widzisz, nie każdy za granicą pracuje w fabryce żarówek ^^

No przecież wiem, dzizys.
Podałam przykład dwóch moich znajomych, którzy uważają że boga za nogi złapali za granicą, a w moim mniemaniu wcale tak nie jest ;).
Wiadomo, że można, wszędzie można wszystko, jak się chce, jak się jest przebojowym i pewnym siebie, no proste.

JuIia
JuIia: i nie w mówisz mi że miałby lepiej w naszym gnijącym państewku :D

Nie chcę nic nikomu wmawiać przecież.
Jeżeli się chce i ma się trochę szczęścia (jednak) to u nas można nie dość, że robić to co się kocha, to na dodatek zarobić.
No i ja chyba trochę inaczej na to wszystko patrzę niż większość z Was. Ja kocham moje miasto, moją dzielnicę, moich znajomych itd... za cholerę bym tego nie zostawiła. I Ty sama dobrze wiesz, że bardzo nie lubię jak ktoś psioczy na Polskę, tak mam ;D.

Endorfina
Endorfina: wybaczcie ze taki ubiór na drugim jpg, czekałam aż mi kajak przyniosą X

Fajne masz nogi ;D.
Podobają mi się takie, a nie jakieś szczudła ;D.
:ziober2:
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: ale pod tym jednym mięsniem mi sie jakis drugi robi i on wchodzi prawie na kosć na przodzie 0_o

:rotfl:.
To trójgłowy łydki, wygląda normalnie ;D. Rilaks więc ;D.

Jedyny mięsień widoczny z przodu łydki, to piszczelowy przedni, ale trzeba nogę ustawić w rotacji wewnętrznej bodajże i zgięciu eeeee skokowym ;D. (ja ten mam mega rozbudowany, ponoć szpile które kiedyś nosiłam nałogowo mi go wywaliły).
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: No przecież wiem, dzizys. Podałam przykład dwóch moich znajomych, którzy uważają że boga za nogi złapali za granicą, a w moim mniemaniu wcale tak nie jest ;). Wiadomo, że można, wszędzie można wszystko, jak się chce, jak się jest przebojowym i pewnym siebie, no proste.

Ok, teraz rozumiem, Magdaleno.
d83dde09
praksyda
praksyda
  11 Agosto 2014
MaqdaIena
MaqdaIena: Fajne masz nogi ;D. Podobają mi się takie, a nie jakieś szczudła ;D.

a dzięki, nastolatkom się takie takie nie podobają.
Kobieta nie musi miec jakiś tam mięśni, ale jak ma nogi mocno chude, ze pies z budą przeleci między nogami, to mi się też nie podoba.
Zobaczcie na J.LO czy inne sławne babki, nie ma ani umięsnionych mocno, ani chudych nóg, ale i tak uznane za jedne z najzgrabniejszych nóg.Nagroda grammy 2013, wyprzedziła podobno nawet Angreline Joli

MaqdaIena
MaqdaIena: To trójgłowy łydki, wygląda normalnie ;D. Rilaks więc ;D.Jedyny mięsień widoczny z przodu łydki, to piszczelowy przedni, ale trzeba nogę ustawić w rotacji wewnętrznej bodajże i zgięciu eeeee skokowym ;D. (ja ten mam mega rozbudowany, ponoć szpile które kiedyś nosiłam nałogowo mi go wywaliły).

no tak szpile wymuszają chodzenie na placach przez to mięsnie mają co robić.
ja w szpilkach chodzę, ale nie lubię za bardzo, po 3,4 h nogi sie buntują, pewnie dlatego ze większość czasu chodzę na płaskiej podeszwie.
MaqdaIena
MaqdaIena
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: nastolatkom się takie takie nie podobają

Bo są głupie ;D.
praksyda
praksyda: Kobieta nie musi miec jakiś tam mięśni, ale jak ma nogi mocno chude, ze pies z budą przeleci między nogami, to mi się też nie podoba.

Lekko zarysowane mięśnie u kobiet są świetne, kości obwieszone skórą już nie bardzo.
Kobieta ma wyglądać zdrowo, a nie jak chodząca szczotka.

praksyda
praksyda: Zobaczcie na J.LO czy inne sławne babki, nie ma ani umięsnionych mocno, ani chudych nóg

Ej, moja noga wygląda niemal tak samo i mi to przeszkadza trochę, jednak.

praksyda
praksyda: ja w szpilkach chodzę, ale nie lubię za bardzo, po 3,4 h nogi sie buntują, pewnie dlatego ze większość czasu chodzę na płaskiej podeszwie

Mam podobnie, mimo iż w szpilkach kilka ładnych lat temu chodziłam niemal cały czas.
Potem przerzuciłam się tylko na płaskie obuwie, a od niedawna mieszam ;D. Jednakże zdecydowanie wolę koturny, bo w nich da się prowadzić samochód, w szpilkach nie potrafię i się boję, że obcas mi się złamie i takie tam.
JuIia
JuIia
  11 Agosto 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: i pewnie dla większości byłaby to sensacja.

Już sobie nie wlewaj. Za 1 razem może i sensacja była ale za 1000 to chleb powszedni..
MartaKarinka
MartaKarinka
  11 Agosto 2014
praksyda
praksyda: nastolatkom się takie takie nie podobają.

Już nie jestem nastolatką!
d83dde30
MaqdaIena
MaqdaIena: Bo są głupie ;D.

Czy gust może mieć coś wspólnego z głupotą/ byciem mądrym? don't think so..
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.