malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Paulinessa
Paulinessa
  27 Febrero 2013
massacre
massacre: acha :D czyli prowadzisz badania w terenie? Do uslug :D

Tak, powinnam Cię wpisać do bibliografii :DDDDDDD
Abaddon
Abaddon
  27 Febrero 2013
massacre
massacre: chyba, ze ich placeniem

Ja już nawet przestałem je płacić :s
Chyba piszą na wezwaniu "świadek", by się wstawić na rozprawę, a powinno być coś w stylu: podejrzany o przęstępsstwo/wykroczenie :and: A tak, idzie człek jako świadek, często nie wie czego się sprawa ma tyczyć, dopiero na sali dowiaduje się, że jest tu w roli oskarżonego, nie świadkiem :rotfl: Tak to wyglądu tu :D
massacre
massacre: zyli prowadzisz badania w terenie?

Tak, tak, szykuje się na randkę (ze mną), w końcu :zabawa:
massacre
massacre: Do uslug :D

No wiesz co? Tak przy Paulisiowej? No nie wiem, raczej odmówię bo pewnie paczy xD
Psyche30
Psyche30: :D

Wiem, rzadko mylę się xD Ty natomiast wiesz, że im bardziej zaprzeczasz, tym bardziej mnie przekonujesz w tym, iż tak jest :ziober2:
Mykam "smakoszki" :bye:
pijana
pijana
  27 Febrero 2013
Abaddon
Abaddon: by się wstawić na rozprawę

Nie chodź wstawiony na rozprawy.
:ziober2:
Abaddon
Abaddon
  27 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Nie chodź wstawiony na rozprawy.

Tak też czynię, by nie w(y)stawili kolejnego mandatu ;P W takim stanie nie chodzę: cofnięty do stadium noworodka, raczkuję xD
mmaryja
mmaryja
  27 Febrero 2013

dziewczęta moje drogie, jaką kieckę kupić na ślub i wesele w maju? nieopatrznie zgodziłam się być świadkową i muszę jakoś wyglądać w miarę, a z brzuch już pewnie będę miała większy:and:

Bayje
Bayje
  28 Febrero 2013

Obawiam się, że mozesz mieć sporawy problem z kupieniem w normalnym sklepie ale w sumie wtedy wszędzie będzie letnia 'kolekcja' więc może trafisz na coś w takim stylu.

bo ja jakoś nie wyobrażam sobie kobiety ciężarnej w extra przylegającej sukience...

styka51
styka51
  28 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczęta moje drogie, jaką kieckę kupić na ślub i wesele w maju?

Myślę, że najlepsze będzie jakaś odcinana pod biustem, coś w takim fasonie:

Choć o ile wiem, to szczupła i wysoka jesteś, więc może dłuższą:
styka51
styka51
  28 Febrero 2013

Boże...dlaczego te długie linki nie wchodzą? -,-

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Febrero 2013

bo o ile się nie mylę linki zaczynające się od https nie chodzą, trzeba usunąć '' s'' :)

mmaryja
mmaryja
  28 Febrero 2013

właśnie chciałabym uniknąć takiego kroju, wolałabym coś dopasowanego nawet, ale nie wiem nawet gdzie szukać. kurcze, zachciało mi się:and:

massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dziewczęta moje drogie, jaką kieckę kupić na ślub i wesele w maju? nieopatrznie zgodziłam się być świadkową i muszę jakoś wyglądać w miarę, a z brzuch już pewnie będę miała większy

budzet jakiej skali?
Totalnie sie nie znam na obecnie modnych kreacjach weselnych... ale z Twoimi nogami i figura z latwoscia wybralabym cos w Asos pokazujacego nogi :tak:

chyba moja faworytka:

wstawilam tylko te, ktore mi sie najbardziej podobaja :mrgreen:
tu masz link do reszty:
http://www.asos.com/Women/Maternity/Dresses/Cat/pgecategory.aspx?cid=8343&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=-1
tu masz sukienki z www.rock-a-bye-rosie.com

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: wolałabym coś dopasowanego nawet

dopasowane:

ta chyba malo weselna:

Teraz juz weszly do sprzedazy kolekcje SS2013, nie powinnas miec problemu, zeby znalezc cos w Twoim guscie :-)

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

Bayje
Bayje
  28 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: właśnie chciałabym uniknąć takiego kroju, wolałabym coś dopasowanego nawet, ale nie wiem nawet gdzie szukać. kurcze, zachciało mi się

wiesz co - może się zorientuj gdzie mają sukienki takie ciążowe.
i przy bliższej dacie tego ślubu kupisz kiecke.
massacre
massacre
  28 Febrero 2013

Mirra, doszło błyskawicznie!!! Dziękuje xxx

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Febrero 2013

a mi dzisiaj birchbox doszedł :mrgreen:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.