Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1859 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
Ja już nawet przestałem je płacić :s
Chyba piszą na wezwaniu "świadek", by się wstawić na rozprawę, a powinno być coś w stylu: podejrzany o przęstępsstwo/wykroczenie

Tak, tak, szykuje się na randkę (ze mną), w końcu

No wiesz co? Tak przy Paulisiowej? No nie wiem, raczej odmówię bo pewnie paczy xD
Wiem, rzadko mylę się xD Ty natomiast wiesz, że im bardziej zaprzeczasz, tym bardziej mnie przekonujesz w tym, iż tak jest

Mykam "smakoszki"

dziewczęta moje drogie, jaką kieckę kupić na ślub i wesele w maju? nieopatrznie zgodziłam się być świadkową i muszę jakoś wyglądać w miarę, a z brzuch już pewnie będę miała większy
Obawiam się, że mozesz mieć sporawy problem z kupieniem w normalnym sklepie ale w sumie wtedy wszędzie będzie letnia 'kolekcja' więc może trafisz na coś w takim stylu.
bo ja jakoś nie wyobrażam sobie kobiety ciężarnej w extra przylegającej sukience...
właśnie chciałabym uniknąć takiego kroju, wolałabym coś dopasowanego nawet, ale nie wiem nawet gdzie szukać. kurcze, zachciało mi się
budzet jakiej skali?
Totalnie sie nie znam na obecnie modnych kreacjach weselnych... ale z Twoimi nogami i figura z latwoscia wybralabym cos w Asos pokazujacego nogi

chyba moja faworytka:

wstawilam tylko te, ktore mi sie najbardziej podobaja

tu masz link do reszty:
http://www.asos.com/Women/Maternity/Dresses/Cat/pgecategory.aspx?cid=8343&sh=0&pge=3&pgesize=20&sort=-1
tu masz sukienki z www.rock-a-bye-rosie.com

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail