malami81
malami81
  12 Abril 2011 (pierwszy post)
Czyli hulaj dusza - bana nie ma
(możecie tu nawet nabijać o tych Waszych lodach sojowych)

Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
massacre
Reputacja: -55 | BluzgometrTM: 26
massacre
  28 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: a tak w ogole to BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU na stronie birchboxa jest napisane, ze wyslali mi zel z korresa, do mycia wlasnie, a wyslali pomadke, buuu

no wiec wlasnie :D
zaluj, ja sobie kupuje full size tego plynu... a jak wszystkie produkty Korres ma takie (a slyszalam wiele dobrego od fanek greckich kosmetykow) - to sama bede jego nowa fanka.

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

massacre
massacre
  28 Febrero 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: no ale birchox idzie normalna poczta

u mnie nie. Niezalezny carrier przywozi.
Konto usunięte
Konto usunięte: na glossy ostatnio czekalam ponad tydzien , ciekawe ile bedzie tym razem :D

wiesz co, dam jeszcze glossy szanse. Jak znowu spartacza z produktami to mam jeszcze pare innych boxow do wyprobowania :D
Konto usunięte
Konto usunięte: by nie byl za ciezki :)

wg mnie nie jest. ale mloda cera moze inaczej odbierac.
zalezy ile sie go nalozy. fajne w nim jest to, ze mozesz budowac krycie od medium po high coverage. wiec im mniej tym lzej :D

"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail

agoosiaaa
agoosiaaa
  28 Febrero 2013
massacre
massacre: u mnie nie. Niezalezny carrier przywozi.

u mnie przyszlo osobno, ale z tego co pamietam (omg, wydarzylo sie dzisiaj rano a ja juz mam watpliwosci) to kurier byl z poczty :woot:
massacre
massacre: wiesz co, dam jeszcze glossy szanse. Jak znowu spartacza z produktami to mam jeszcze pare innych boxow do wyprobowania :D

jak znajdziesz jakies fajne to daj znac, bo szczerze mowiac to myslalam ze glossy bedzie lepsze :)
massacre
massacre: wg mnie nie jest. ale mloda cera moze inaczej odbierac. zalezy ile sie go nalozy. fajne w nim jest to, ze mozesz budowac krycie od medium po high coverage. wiec im mniej tym lzej :D

to spoko, przekonam sie jutro :)
massacre
massacre: no wiec wlasnie :D zaluj, ja sobie kupuje full size tego plynu... a jak wszystkie produkty Korres ma takie (a slyszalam wiele dobrego od fanek greckich kosmetykow) - to sama bede jego nowa fanka.

damn!
tez duzo dobrego slyszalam i czytalam o tej firmie, lipa :ninja:
massacre
massacre: http://birchbox.co.uk/box pacz, nie ma zadnej pomadki, dostalas wybrakowany box pewnie bylo tak jak pisali na fejsie, wyprzedali wszystkie boxy bo faktycznie byly hiciorem :D

taka pomadka:

:/
massacre
massacre
  1 Marzo 2013

Glossy sie pogorszyło. Masz pecha :-) Daje im szanse, bo mam nadzieje, że to tylko ich przejściowy kryzys :-) Jak znajdę coś to dam znać. Najbardziej chwalony w tej chwili jest Birchbox, mimo że młody jest. Miał przerwę, wcześniej był w UK jako Joliebox. Nie wiem dlaczego wycofali, ale chyba Angielkom go brakowało, bo zrobili comeback :)

agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Marzo 2013
massacre
massacre: Glossy sie pogorszyło. Masz pecha Daje im szanse, bo mam nadzieje, że to tylko ich przejściowy kryzys Jak znajdę coś to dam znać

thx :)
massacre
massacre: Najbardziej chwalony w tej chwili jest Birchbox, mimo że młody jest. Miał przerwę, wcześniej był w UK jako Joliebox. Nie wiem dlaczego wycofali, ale chyba Angielkom go brakowało, bo zrobili comeback

wlasnie widzialam na stronie jak patrzylam na stare pudelka i wlasnie tak myslalam, ze zmienili w miedzyczasie nazwe :)
massacre
massacre
  1 Marzo 2013

Ja najbardziej żałuje że nie załapałam sie na boxy z feelunique. Wycofali równy rok temu. Nie wiem czemu, ale chyba były najlepszymi boxami. Przeglądam sobie wszystkie subscription boxes, nie widzę nic godnego uwagi. Może obczaję jeszcze Lux Box. Kiedyś fajniejsze robili... Recesja? :zabawa:

agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Marzo 2013
massacre
massacre: Ja najbardziej żałuje że nie załapałam sie na boxy z feelunique. Wycofali równy rok temu. Nie wiem czemu, ale chyba były najlepszymi boxami. Przeglądam sobie wszystkie subscription boxes, nie widzę nic godnego uwagi. Może obczaję jeszcze Lux Box. Kiedyś fajniejsze robili... Recesja?

osz cholera, nie wiedzialam nawet ze byly z feelunique, nigdy by mi do glowy nie przyszlo nawet sprawdzic :and:
massacre
massacre
  1 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: osz cholera, nie wiedzialam nawet ze byly z feelunique, nigdy by mi do glowy nie przyszlo nawet sprawdzic

a skad bierzesz kosmetyczna wiedze? w sensie co, gdzie i jak? chyba nie tylko ze sklepow? :woot:

AvantQueTuDis
AvantQueTuDis
  1 Marzo 2013

Kurde, fajne buty widziałam w bershce (sportowe, czarne, korutny, suwak), ale przegięli z ceną.. 299 zł :and:

agoosiaaa
agoosiaaa
  1 Marzo 2013

@ massacre nie, nie tylko ze sklepów :rotfl: czytam różne strony, blogi, magazyny itp :) o glossy od dawna np wiem, ale nigdy mnie te pudełka nie interesowały - być może dlatego nawet nie zwrocilam uwagi ze takowe było z feelunique.com - moja własna ignorancja :)

massacre
massacre
  1 Marzo 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: czytam różne strony, blogi, magazyny itp :) o glossy od dawna np wiem, ale nigdy mnie te pudełka nie interesowały - być może dlatego nawet nie zwrocilam uwagi ze takowe było z feelunique.com - moja własna ignorancja :)

blogi wannabies takich jak Jasmina? :zabawa: :swir:
nigdy mnie blogi nie krecily specjalnie, czasem trafie na cos z wyszukiwarki jak czegos konkretnego szukam, ale zeby kogos sledzic regularnie - nie. to nie moje hobby.
czytam Red, subskrybuje, wiec listonosz mi co miesiac przynosi, ale to nie jest magazyn zwiazany typowo z moda i kosmetykami. Jesli chodzi o to, to jak chce cos nowego kupic to sprawdzam strone shesaidbeauty. To social network zwiazany typowo z komestykami i z moda. Sa tam tez linki do PRAWDZIWYCH blogerek, nie takich badziewnych jak Jasmina, wiec mozna znalezc cos ciekawego do poczytania :)
Powiedz, gdzie Ty siedzisz, moze cos nowego odkryje dzieki Tobie :D
P.S. Wciagnelam sie w "Bones" - to Ty mi ten serial polecalas? :D

styka51
styka51
  1 Marzo 2013
massacre
massacre: "Bones"

Kości są super :D
massacre
massacre
  1 Marzo 2013

No spoko są. Angel mnie przyciagnal, bo za dzieciaka Buffy ogladalam :D ale ogolnie dobry serial.Jeśli mnie zainteresował, a serialową osobą raczej nie jestem :-) ba! Mój antymedialny facet nawet sie wciągnął w pare odcinków :-) Tylko mogłam spojrzeć ile to ma sezonów, nie wiem czy jestem gotowa na utratę tak dużej części życia :rotfl: Jutro mój jedzie na ryby, to może zrobię jakiś sezonik w nocy :mrgreen:

Babsy
Babsy
  1 Marzo 2013

oddam... eee... jeszcze nie wiem co, ale duuuzo za przespanie 10-12 godzin bez przerwy :and: niby nie powinnam narzekac, bo Mlody spi od 20.30-21.00 do 6-7 bez pobudek ale jakby znow spal choc do 8 bym sie nie pogniewala...

w00tjump
w00tjump
  1 Marzo 2013

moglybyscie polecic jakies niedrogie, bardzo trwale, kolorowe (ciemna zielen/granat chce) kredki automatyczne / eyelinery?
kupilam na probe troche czasu temu zielona kredke miss sporty, i super sie w niej czuje, ale bardzo nietrwala jest:and:

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.