Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
TEMAT DO NABIJANIA I PLOTEK! strona 1864 z 1977
Jedyne o co proszę - to o zachowanie kultury i brak kłótni
O cło chodzi? Z tego co wyczytałem, do 8 rakiet można mieć. Wyższa ilość podlega ocleniu. W sumie to się zdziwiłem, zawsze myślałem że maks rakietę, góra dwie

Nie rób tego, co dziś możesz uczynić ;P Jakie to szaleństwo? ;>
@Abaddon, to jeśli przewozisz. Sprawa ma sie inaczej do paczek. Powiedzmy, że pani A mieszkająca w Niemczech zamówiła paczki z fajkami od kilku niezależnych osób. Ilośc fajek przekracza tą dozwoloną i dlatego też odpowiedzialność spoczywa na odbiorcy. Paczki są zatrzymywane. __________ @Maryjka, to jest nic. W upalne letnie dni słabłam w dusznch pomieszczeniach, autobusach, metrach. Nie było uja we wsi by Muzułmanie mi miejsca ustąpili, a tam gdzie kiedyś mieszkałam było ich sporo.
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
No nie wiem jak to wtedy jest, w sensie ile owa Pani może zamówić/dostać paczek :) Wygląda na to, że co kraj, to inną ma dozwoloną ilość. Czemu nie śpisz? Jakieś seriale na propsie? ;) Wrzuć streszczenie ku uciesze tutejszych kobietek xD
Nie spałam, bo u mnie jeszcze wcześnie było. Oglądałam Top Gear, nie ma streszczeń :)
"We know through painful experience that freedom is never voluntarily given by the oppressor; it must be demanded by the oppressed." MLK, Letter from the Birmingham Jail
Dawno tego nie oglądałem Stig nadal występuje?
Bayje jest na 1 stronie wśród najpiękniejszych ..znaczy się